МФО BitCapital

Так, з лайфа в основному і бомбер був. То у них певно загострення на початку року, премію хочеться . А у вас яке протермінування ?
А які суми зараз пропонують?
Півтора тіла чи більше?

Майже 2 місяці, але вчора прислали супер пропозицію закрити за 300 з копійками(175 тіло) до цього хотіли то 900$ то 1500$, з ранку була акція а близько до 14:00 почались дзвінки один за одним з різних операторів, в мене багато МФО з просрочками, але у Бітів найдовша просрочка
А то у них я бачу схема все та ж. Вони на другий місяць таке починають робити зазвичай. Мені вже навіть смс не відправляють . Але я і не маю можливості з ними розбиратися . Тут серце не на місті з іншого приводу . А вони хай хочь там волосся на голові рвуть чи де там бажають собі . Обіцяли на Жигулі приїхати, бо на даному ланос грошей нема😁

А які суми зараз пропонують?
Півтора тіла чи більше?
Останній раз , це смс було а листопаді ніби, яке я побачила лише в перших числах грудня хд . Хотіли 565 з 300

Усіх вітаю.
У Лондон я не доїхала 🤣
Писала дама, що я не знаю законодавства Великої Британії, тому досить ля-ля.

Мені вже ця ахінєя набридла 😵‍💫

Усіх вітаю.
У Лондон я не доїхала 🤣
Писала дама, що я не знаю законодавства Великої Британії, тому досить ля-ля.

Мені вже ця ахінєя набридла 😵‍💫
Доброго дня, а навіщо ви з ними контактуєте ? Теж таку помилку робила на початку, ігнор їх кращий друг

Можливо хто зможе підказати, взяв в них 200 юсдт, завтра буде рівно місяць як прострочення, чи є сенс наприклад виходити на зв'язок з ними сьогодні стосовно закриття за 1.5 тіла, чи не погодяться на такому ранньому періоді заборгованості? Чи треба спочатку перечекати їх терор, і потім вже виходити на зв'язок з ними чи самому чекати пропозицію?

Останнє редагування:
Це ви заплатили їм борг а вони далі займаються вимаганням типу не бачать платіж?
Саме так 👍 Кажуть, що я шахрайка. Але довести, що то їх карта та інше - нереально, бо воно їх змінюють. Лише по прізвищу того, кому належить рахунок. Але це треба зі слідчими органами займатися, наскільки розумію.

Саме так 👍 Кажуть, що я шахрайка. Але довести, що то їх карта та інше - нереально, бо воно їх змінюють. Лише по прізвищу того, кому належить рахунок. Але це треба зі слідчими органами займатися, наскільки розумію.
Так номер карти вони ж Вам давали?

Так, але вони кажуть, що «такого партнера» у них немає і це ліві дані
а Ви скрін з номером карти перед оплатою не робили? щоб було видно домен сайту, номер карти,суму і так далі?

а Ви скрін з номером карти перед оплатою не робили? щоб було видно домен сайту, номер карти,суму і так далі?
Цього, на жаль, не зробила. Це був би шах і мат. Але є номер карти на власник

Назад
Угорі