А які суми зараз пропонують?Так, з лайфа в основному і бомбер був. То у них певно загострення на початку року, премію хочеться . А у вас яке протермінування ?
Півтора тіла чи більше?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А які суми зараз пропонують?Так, з лайфа в основному і бомбер був. То у них певно загострення на початку року, премію хочеться . А у вас яке протермінування ?
А то у них я бачу схема все та ж. Вони на другий місяць таке починають робити зазвичай. Мені вже навіть смс не відправляють . Але я і не маю можливості з ними розбиратися . Тут серце не на місті з іншого приводу . А вони хай хочь там волосся на голові рвуть чи де там бажають собі . Обіцяли на Жигулі приїхати, бо на даному ланос грошей немаМайже 2 місяці, але вчора прислали супер пропозицію закрити за 300 з копійками(175 тіло) до цього хотіли то 900$ то 1500$, з ранку була акція а близько до 14:00 почались дзвінки один за одним з різних операторів, в мене багато МФО з просрочками, але у Бітів найдовша просрочка
Останній раз , це смс було а листопаді ніби, яке я побачила лише в перших числах грудня хд . Хотіли 565 з 300А які суми зараз пропонують?
Півтора тіла чи більше?
Доброго дня, а навіщо ви з ними контактуєте ? Теж таку помилку робила на початку, ігнор їх кращий другУсіх вітаю.
У Лондон я не доїхала
Писала дама, що я не знаю законодавства Великої Британії, тому досить ля-ля.
Мені вже ця ахінєя набридла![]()
Бо вони вкрали платіж і морозяться. Хочу, щоб вони його шукалиДоброго дня, а навіщо ви з ними контактуєте ? Теж таку помилку робила на початку, ігнор їх кращий друг
Оо от прутніБо вони вкрали платіж і морозяться. Хочу, щоб вони його шукали![]()
Але ніхто не шукає, ясна річ. Навіть не знаю, як тиснути на них вжеОо от прутні
І при цьому обзвонюють ваше оточення?Але ніхто не шукає, ясна річ. Навіть не знаю, як тиснути на них вже![]()
Тільки чіпають мамуІ при цьому обзвонюють ваше оточення?
Це ви заплатили їм борг а вони далі займаються вимаганням типу не бачать платіж?Тільки чіпають маму![]()
Саме такЦе ви заплатили їм борг а вони далі займаються вимаганням типу не бачать платіж?
Так номер карти вони ж Вам давали?Саме такКажуть, що я шахрайка. Але довести, що то їх карта та інше - нереально, бо воно їх змінюють. Лише по прізвищу того, кому належить рахунок. Але це треба зі слідчими органами займатися, наскільки розумію.
Так, але вони кажуть, що «такого партнера» у них немає і це ліві даніТак номер карти вони ж Вам давали?
Бо це карти дропів.Так, але вони кажуть, що «такого партнера» у них немає і це ліві дані
А переписку ви звісно не зберігали?Так, але вони кажуть, що «такого партнера» у них немає і це ліві дані
Все єА переписку ви звісно не зберігали?
Так вишліть їм скани. Чи вони говорять що то ви нафотошопили?
а Ви скрін з номером карти перед оплатою не робили? щоб було видно домен сайту, номер карти,суму і так далі?Так, але вони кажуть, що «такого партнера» у них немає і це ліві дані
Цього, на жаль, не зробила. Це був би шах і мат. Але є номер карти на власника Ви скрін з номером карти перед оплатою не робили? щоб було видно домен сайту, номер карти,суму і так далі?