МФО BitCapital

Усім привіт.
Сьогодні вже телефонують з прихованого номеру, що б не «світитися». Які «розумні» 😏

Усім привіт.
Сьогодні вже телефонують з прихованого номеру, що б не «світитися». Які «розумні» 😏
Вони можуть телефонувати ще з підміною номера, наприклад з номерів близьких

Вони можуть телефонувати ще з підміною номера, наприклад з номерів близьких
Гра в кальмара їм тоді буде 😡

прийшла смс з акцією !Списують увага! 213 802 грн( 4972 $)o_O
Та вже нехай списують мільйон відразу. Оце суми малюють 😶‍🌫️

мені аж цікаво яке ж у Вас тіло, що роблять таке списання? і як давно просрочення що таку сумму нарахували?)
свою історію описувала десь в коментарях: в літку 2024 р брала у них кредит віддала ,і розпрощалась з ними і тут в грудні місяці з'являються ''любі друзі'' і заявляють що у мене в них протермінований кредит від жовтня!! Я ніякого кредиту в них не брала в жовтні ,приписали мені тіло 400$ ....
я з ними не спілкуюсь повний ігнор ,в смс там було і 1400 , і 2000 ....до повернення ...яка там сума зараз вже не знаю
і от сьогодні таке смс трохи шокувало бо не бачила на форумі щоб комусь така акція була!

позавчера досудебным отделом пугали 😂а сегодня уже супер акцию предлагают (175$тело) просрочка около 2 месяцев

Вкладення

• IMG_1054.webp
    IMG_1054.webp
    97.7 Кб · Перегляди: 117
Щось їх певно вдарити пробують, бо якщо пів року майже мовчали , а тут поставили робота на продзвон

Напевно, Бітам потрібно пройти сеанси екзорцизму.
Мадам написувала сьогодні, що я маю повернути 170 тис.грн.( тіло 27 тис). менше місяця протермінування. Я їм знову нагадала, що вони поцупили у мене кошти, з усіма доказами. Вони ж, звичайно, сказали, що не робили цього. Повне ігнорування моїх питань щодо місцерозташування, директорів, контактів керівництва.
Сказала, що буду звертатися до кіберполіції - мадам видалила чат 😵‍💫

Знайомий взяв 400 юсдт
Більше півроку не платить
Нарахували 360 000 юсдт, сьогодні запропонували закрити за 7292 юсдт

Параноїки

Доречі, у них логін на сайті не працює.
Певно нові домени скоро будуть

Біткепітал.кредит.онлайн і т.д

Останнє редагування:
Знайомий взяв 400 юсдт

Параноїки

а раптом це початок їхнього кінця?)

Знайомий взяв 400 юсдт

Параноїки

Мені позавчора смс надсилали то посилання було якесь інше а потім через пару годин надіслали своє звичайне посилання

Назад
Угорі