МФО BitCapital

Знайомий взяв 400 юсдт
Більше півроку не платить
Нарахували 360 000 юсдт, сьогодні запропонували закрити за 7292 юсдт

Параноїки

Доречі, у них логін на сайті не працює.
Певно нові домени скоро будуть

Біткепітал.кредит.онлайн і т.д
Они явно не в себе...
Причем и биткепитал, и тот, кто оплатил это

Надо огласка всему эту беспределу битов

Есть канал Варшал, он спрашивал за офиса которые работают против украинцев
Пишите ему в бота свои истории, чтоб за это начали говорить

Згідно реестру є трохи двіжухи в них:
GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED filing history - Find and update company information - GOV.UK

The Registrar of Companies gives notice that, unless cause is shovin to the contrary, the Company will be struck off the register and dissolved not less than 2 months from the date shown above.
Upon the Company's dissolution, all property and rights vested in, or held in trust for, the Company are deemed to be bona vacantia, and will belong to the Crown.

Ну і
Address of person with significant control Mr Yurii Sydorenko changed to 15205752 - Companies House Default Address, PO Box 4385, Cardiff, CF14 8LH on 2 January 2025

Тепер сірий Ланос буде їхати не з Лондона, а з Кардіфа.

GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED filing history - Find and update company information - GOV.UK

The Registrar of Companies gives notice that, unless cause is shovin to the contrary, the Company will be struck off the register and dissolved not less than 2 months from the date shown above.
Upon the Company's dissolution, all property and rights vested in, or held in trust for, the Company are deemed to be bona vacantia, and will belong to the Crown.

Ну і
Address of person with significant control Mr Yurii Sydorenko changed to 15205752 - Companies House Default Address, PO Box 4385, Cardiff, CF14 8LH on 2 January 2025

Особливо, що усе буде належати Короні. Тобто, за позики домовлятися з королем Чарльзом 🤣

Company status:

Active — Active proposal to strike off
Може хтось пояснити трішки більш зрозуміло)

Ну і

Я так зрозумів що тепер типу вони перебазувались на нове місце, в Кардіф?)

Може хтось пояснити трішки більш зрозуміло)
Активна пропозиція про виключення: Були подані пропозиції виключити компанію з реєстру, що означає її ліквідацію або "виключення". Це зазвичай відбувається, якщо компанія більше не веде бізнес чи не планує продовжувати свою діяльність. Пропозиція може бути подана директорами компанії, акціонерами або відповідними органами.
Коротше кажучи, компанія все ще вважається активною, але знаходиться в процесі ліквідації. Після завершення виключення компанія буде виведена з юридичного реєстру.

В них на сайті вже нема доків GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED і тепер договори з іншою конторою.

Люди добрі, це є повний треш.
Пишуть мені: «У Вас є година, щоб заплатити. Інакше - заряджайте телефон, буде прозвон» 😆
Відповідаю, що «ви мені надасте адресу свого офісу?»
Кидає мені - ЛОНДОН 🤣
Зараз заправлю свій чорний Austin FX 4 та виїжджаю 🤣🤣🤣

Да.... Це просто наглухо відбиті ідіоти спам дзвінками шалений, вчора нарахував 231 дзвінок, знайшли сестру це просто треш, в матері фільтр дзвінків все заблочив, але я був холодний 9 днів простороченння було, сьогодні закрив тіло 200, за 360 закрив, да, просто наглухо відбиті ідіоти. Можливо давайте якось колективну заяву в мусарню напишемо, прикладемо всі смс з погрозами, ці дзвінки безкінечні.... Ну треба щось робити з ними бо це просто якісь 90-ті...
Коли кошти брали,то всі умови договору Вашу персону влаштовували?Ну а в "мусарні" такій "жертві" як Ви,я певен пояснять все популярно...принаймні відомі мені люди.

Люди добрі, це є повний треш.
Пишуть мені: «У Вас є година, щоб заплатити. Інакше - заряджайте телефон, буде прозвон» 😆
Відповідаю, що «ви мені надасте адресу свого офісу?»
Кидає мені - ЛОНДОН 🤣
Зараз заправлю свій чорний Austin FX 4 та виїжджаю 🤣🤣🤣
Той Лондон (я знаю це на 100%) знаходиться в Дніпрі.І зараз вони намагуються узаконити свою діяльність на теренах"незалежної".

Останнє редагування:
скільки часу тривав ?зараз ще турбують оточення?
Тривав терор 3 міс, потім затихли, смс присилали, дзвонили два рази на місяць. Оце вчора номер чоловіка кинули на обдзвін робота. А так в колажі були, погрози. Все по накатаній короче😁

І зараз вони намагуються узаконити свою діяльність на теренах"незалежної".
вибачте,але це абсурд)
Для чого їм узаконювати свою діяльність ,тоді на них буде мати вплив НБУ,поліція,адвокати...і діяти в рамках закону це не про них:russian_roulette:

І зараз вони намагуються узаконити свою діяльність на теренах"незалежної".
Поки не буде в Україні легалізації кріпти, вони свою діяльність ніяк не зможуть узаконити.

Коли кошти брали,то всі умови договору Вашу персону влаштовували?
Ну взагалі в умовах договору про терор при протермінуванні нічого не пишуть. Якщо людина до того не читала наш форум, наприклад, то вона і не могла знати, в що влізла.

Той Лондон (я знаю це на 100%) знаходиться в Дніпрі.І зараз вони намагуються узаконити свою діяльність на теренах"незалежної".
та всім відомо що вони з Дніпра, але нічого вони не узаконять, бо тоді не зможуть своїми методами діяти

Тривав терор 3 міс, потім затихли, смс присилали, дзвонили два рази на місяць. Оце вчора номер чоловіка кинули на обдзвін робота. А так в колажі були, погрози. Все по накатаній короче😁
А обдзвін з різних операторів відбувається? Бо мені вчора теж такі веселощі влаштували на дві години

Скоріш за все так і буде. На мене одна дніпровська контора про яку всі знають, оформили через них позику і вони якісь навіть акції надсилають, клоуни... Та заяву в поліцію написав , за терор як мінімум нехай відповідають. Декількох співробітників сам знайшов, повеселю їх родичів теж )
Ще зараз поставлю переадресацію не відомих номерів на них, у мене десь 40 МФО , нехай спілкуються
Ого клас) мне нравится ваш настрой. Особенно к терору родственников этих работников)))

А обдзвін з різних операторів відбувається? Бо мені вчора теж такі веселощі влаштували на дві години
Так, з лайфа в основному і бомбер був. То у них певно загострення на початку року, премію хочеться . А у вас яке протермінування ?

Так, з лайфа в основному і бомбер був. То у них певно загострення на початку року, премію хочеться . А у вас яке протермінування ?
Майже 2 місяці, але вчора прислали супер пропозицію закрити за 300 з копійками(175 тіло) до цього хотіли то 900$ то 1500$, з ранку була акція а близько до 14:00 почались дзвінки один за одним з різних операторів, в мене багато МФО з просрочками, але у Бітів найдовша просрочка

Назад
Угорі