Я тут сам подфигеваю. Вот опять:
Даже не знаю.. Мож позвонить?
Останнє редагування:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звони. Ещё можешь кредит взять... и не отдатьДаже не знаю.. Мож позвонить?

Вони в електронці помилку зробили. Мало бути "bitch"
боже яке воно тупе)) Цікаво чи багато людей на такий брєд ведеться?)))Я тут сам подфигеваю. Вот опять:
![]()
Хто "воно"?боже яке воно тупе)) Цікаво чи багато людей на такий брєд ведеться?)))
[SARCASM]Допрацювались?Хто "воно"?
Це мені така СМС-ка прийшла)
та БК, це просто смішно таке виписувати. до чого тут Ви)боже яке воно тупе)) Цікаво чи багато людей на такий брєд ведеться?)))
Понимаю твое возмущениеХто "воно"?
Це мені така СМС-ка прийшла)
Шаурму, походу, поляк варганит))))Ну, тіпа того:
![]()
Шаурму, походу, поляк варганит))))
Скажу так. Майже всі кому прийшло подібне повідомлення подзвонили мені або відписалися!!! І кожного так би мовити довелось "заспокоювати".боже яке воно тупе)) Цікаво чи багато людей на такий брєд ведеться?)))
Скажу так. Майже всі кому прийшло подібне повідомлення подзвонили мені або відписалися!!! І кожного так би мовити довелось "заспокоювати".
Заспокоювати у зв'язку з чим?)))Скажу так. Майже всі кому прийшло подібне повідомлення подзвонили мені або відписалися!!! І кожного так би мовити довелось "заспокоювати".
Пояснювати, що я нікого не долучав до повернення боргу і контактів їхніх не давав.Заспокоювати у зв'язку з чим?)))
От і побачите, скільки серед Ваших знайомих тих, хто здатен логічно мислити)))Пояснювати, що я нікого не долучав до повернення боргу і контактів їхніх не давав.
От і побачите, скільки серед Ваших знайомих тих, хто здатен логічно мислити)))
Прекрасно...Побачила в тік тоці