Я тут сам подфигеваю. Вот опять:
Даже не знаю.. Мож позвонить?
Даже не знаю.. Мож позвонить?
Останнє редагування:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звони. Ещё можешь кредит взять... и не отдатьДаже не знаю.. Мож позвонить?

Вони в електронці помилку зробили. Мало бути "bitch"
боже яке воно тупе)) Цікаво чи багато людей на такий брєд ведеться?)))
Хто "воно"?боже яке воно тупе)) Цікаво чи багато людей на такий брєд ведеться?)))
[SARCASM]Допрацювались?Хто "воно"?
Це мені така СМС-ка прийшла)
та БК, це просто смішно таке виписувати. до чого тут Ви)боже яке воно тупе)) Цікаво чи багато людей на такий брєд ведеться?)))
Понимаю твое возмущениеХто "воно"?
Це мені така СМС-ка прийшла)
Шаурму, походу, поляк варганит))))
Шаурму, походу, поляк варганит))))
Скажу так. Майже всі кому прийшло подібне повідомлення подзвонили мені або відписалися!!! І кожного так би мовити довелось "заспокоювати".боже яке воно тупе)) Цікаво чи багато людей на такий брєд ведеться?)))
Скажу так. Майже всі кому прийшло подібне повідомлення подзвонили мені або відписалися!!! І кожного так би мовити довелось "заспокоювати".
Заспокоювати у зв'язку з чим?)))Скажу так. Майже всі кому прийшло подібне повідомлення подзвонили мені або відписалися!!! І кожного так би мовити довелось "заспокоювати".
Пояснювати, що я нікого не долучав до повернення боргу і контактів їхніх не давав.Заспокоювати у зв'язку з чим?)))
От і побачите, скільки серед Ваших знайомих тих, хто здатен логічно мислити)))Пояснювати, що я нікого не долучав до повернення боргу і контактів їхніх не давав.
От і побачите, скільки серед Ваших знайомих тих, хто здатен логічно мислити)))
Прекрасно...Побачила в тік тоці