МФО BitCapital

Скоріше всього збирають інформацію і набирають обороти щоб потім жахнути нормально
Якби продали Вам за 25% від ціни, то можна купити. Але ні, краще іншій конторі перепродати і покласти нереальні відсотки. Один заплатить за десятьох.
Так це працює.

Може продали портфель кредитів за 5% від вартості кредиту. Дурних хватає, ті будуть просити від Вас 1005%. Може вийде потрусити Буратінку.
Ну телефонує лише ЄБПА чи як там їх, але після пропозиції чоловіка приїхати допомогти на позицію, мовчать
Скоріше всього збирають інформацію і набирають обороти щоб потім жахнути нормально
Ой та вже було все можливе вже від них

Ну телефонує лише ЄБПА чи як там їх, але після пропозиції чоловіка приїхати допомогти на позицію, мовчать
Чого Ви каллів лякаєте. Вони там по підземним колекторам на роботу в памперсах ходять.:mosking:

Нічого їм не буде 😂, можуть себе за прутня вкусити для заспокоїння
:oops::rolleyes:
Чого Ви каллів лякаєте. Вони там по підземним колекторам на роботу в памперсах ходять.:mosking:
Кал і має по колектору плисти.

так,нажаль, сьогодні вже ст 190 ККУ в смс погрожували
І хто ж цікаво з цих патужніх менеджерів вирішить засвітити свої паспортні дані і напише таку заяву? Вони ж всі використовують несправжні імя/по батькові))

Мене не чіпають вже 3 міс,тільки шлють смс зі знижкою 60% на новий займ. Тільки я не розумію , як при не закритому вони пропонують новий, ідіоти
Можливо хтось оплатив замість вас 😄

Вкладення

• upload-02-pic905-895x505-95638.webp
    upload-02-pic905-895x505-95638.webp
    35.5 Кб · Перегляди: 144
мені кредит7 при протермінуванні 3 міс з тілом в 20+К шле у вайбер промокод на кредит зі знижкою в 99%🤷‍♂️
логіки там не знайти
Логіка проста - побачити вашу активність.
Тому направляють подібні смс, щоб ви зайшли в кабінет, а далі знову визвонюють.

Нарахували уже 2250 ,це 100 тисяч на наші з 10 цікаво що вони там курять з такими відсотками
І дуже дивні в спілкуванні,або зараз або дзвонимо ,та ви і так всіх обзвонюєте постійно

Вкладення

• Screenshot_20241102-162711.webp
    Screenshot_20241102-162711.webp
    41.7 Кб · Перегляди: 144
Останнє редагування:
мені кредит7 при протермінуванні 3 міс з тілом в 20+К шле у вайбер промокод на кредит зі знижкою в 99%🤷‍♂️
логіки там не знайти
У меня сегодня в час ночи КредитБокс проверяли кредитную историю, на дию пришло уведомление, а днем несколько смс со скидкой на выдачу кредита.

К слову, у меня сегодня день оплаты по ним, 1й день просрочки.

Нарахували уже 2250 ,це 100 тисяч на наші з 10 цікаво що вони там курять з такими відсотками
І дуже дивні в спілкуванні,або зараз або дзвонимо ,та ви і так всіх обзвонюєте постійно
Ніфіга собі. Це за який термін вам нарахували? В мене тіло 850(типу, на картку прийшло менше). Скоро виходжу на прострочення. Це я їм мільйон буду винна через місяць?

Ніфіга собі. Це за який термін вам нарахували? В мене тіло 850(типу, на картку прийшло менше). Скоро виходжу на прострочення. Це я їм мільйон буду винна через місяць?
Ну у мене через тиждень буде 3 місяці

І як у Вас з ними справи? Кого задовбували, що робили?
Задовбали всіх ,дзвонили мало кому але були смс розсилки,фото з паспортом у вайбері,і кошти збирали на лікування у телеграмі 2 тижня тому

Назад
Угорі