МФО BitCapital

Та не удивляет просто спросил....
Но позитивы какие то всё же есть или без шансов совсем???? Может адвокаты нужны хорошие,или как???? И оспаривать даже нельзя или как???
Жодного програшу в них немає.
Я принаймі не бачив.

Если они в суд не подают то кто им выплачивает??? Где логика,если суд проигран то да,а так я не понимаю ничего!?
Виплачують люди, на яких іде тиск з оточення, яке в свою чергу затероризував різними методами БітКепітал. Фактично, люди платять за те, щоб стати спокійно жити.

Виплачують люди, на яких іде тиск з оточення, яке в свою чергу затероризував різними методами БітКепітал. Фактично, люди платять за те, щоб стати спокійно жити.
А понял спасибо большое, хорошего дня Вам!
Жодного програшу в них немає.
Я принаймі не бачив.
Так у них судов нет, откуда взять проиграши!)))))мы за бит Кэпитал говорим,а не за юизнеспозыку

Так у них судов нет, откуда взять проиграши!)))))мы за бит Кэпитал говорим,а не за юизнеспозыку

Останнє редагування:
Я відповідав в контексті діалогу а не теми.
За бітів взагалі нема про що говорити.
Вони ніхто і звуть їх ніяк... не бачу що обговорювати зовсім.

Знову зараз біти дзвонили, вже настрою немає і на ... посилати, нудні вони

гроші за борг сина хочуть
То пошліть їх за російським кораблем. Їх корені теж швидше всього в рашці. А за вимагання посилайтесь на кримінальний кодекс. і блокуйте номери.

То пошліть їх за російським кораблем. Їх корені теж швидше всього в рашці. А за вимагання посилайтесь на кримінальний кодекс. і блокуйте номери.
вже посилала, вони репетують, щось там типу все оточення піднімемо, без майна залишитесь і т.д

вже посилала, вони репетують, щось там типу все оточення піднімемо, без майна залишитесь і т.д
Що вони можуть це репетувати, і більше нічого)

цікаво, якщо вони не законні, і ніяких прав в Україні немають, і впевнений де типу вони зареєстровані теж, як можуть позбавити майна? а ці погрози можете фіксувати, номери телефонів, і спокійно передавати в кіберполіцію, СБУ, по крупинці збирати докази.. чим більше тим краще.

Та вони ж ніби і не припиняють)
Ну лише коли заміна менеджера йде, то 1-2 дні можуть не турбувати)
Ну у мене інколи мовчать не пишуть,у мене сімка вимкнена та, тільки вайбер і тг на старій ,то пишуть але не кожного дня

Мене не чіпають вже 3 міс,тільки шлють смс зі знижкою 60% на новий займ. Тільки я не розумію , як при не закритому вони пропонують новий, ідіоти

Мене не чіпають вже 3 міс,тільки шлють смс зі знижкою 60% на новий займ. Тільки я не розумію , як при не закритому вони пропонують новий, ідіоти
Можливо продали комусь старий борг.

Оо Біти , продали, серйозно? Вони почали таке робити?
Може продали портфель кредитів за 5% від вартості кредиту. Дурних хватає, ті будуть просити від Вас 1005%. Може вийде потрусити Буратінку.

Може продали портфель кредитів за 5% від вартості кредиту. Дурних хватає, ті будуть просити від Вас 1005%. Може вийде потрусити Буратінку.
Скоріше всього збирають інформацію і набирають обороти щоб потім жахнути нормально

Назад
Угорі