МФО BitCapital

то вони просто смс бомбер накинули , в мене теж таке було. А з картки ніхто списати не може , крім тих мфо, в яких ви залишали картку ( є гроші так робили )
А я закрила ті карточки на які мфо брала😆

Мала необережність влізти в це мфо, перший день про строчки сьогодні, звонили мені та писали, і відразу почали оточення продзвонювати, за один день в них з 300 дол, виросла сума до закриття до 647 дол. Хто як з ними діє, бо трохи лякає те що вже з першого дня досить агресивні?

Мала необережність влізти в це мфо, перший день про строчки сьогодні, звонили мені та писали, і відразу почали оточення продзвонювати, за один день в них з 300 дол, виросла сума до закриття до 647 дол. Хто як з ними діє, бо трохи лякає те що вже з першого дня досить агресивні?
Можете спокійно ігнорувати. Вони взагалі поза законом, а їх попередні домени заблокували за рішенням СБУ.
і можете близьким розіслати.

Але будьте готові до того що буде телефонний терор,краще щоб взагалі не спілкувався з ними ніхто тоді не так задовбують а тільки час від часу присилають якусь хрєнь.

Хто як з ними діє
Screenshot_2024-10-20-23-19-10-404_com.android.chrome-edit.webp

Щось так тихо,що біти не чудять навіть
Мені в пятницю чудили. Ледь інфаркт не отримала. Підміна номера на номер мами. По не обережності підняла «мамин» дзвінок. Облаяли, обсипали погрозами так, що я ледь не втратила свідомість на місці

Мені в пятницю чудили. Ледь інфаркт не отримала. Підміна номера на номер мами. По не обережності підняла «мамин» дзвінок. Облаяли, обсипали погрозами так, що я ледь не втратила свідомість на місці
А оточення сильно кошмарять?

Ну,что. Закрыл их сегодня за тело. Позанимал у родных, но думаю, ну их нах.

Тут же получил смс ,что готовы выдать 1500дол

Сильно кошмарили 3 дня.с утра до вечера.
Сегодня позвонил чел.,типа давай за 1,5, говорю нет таких денег . А он- а за тело? Даю три часа.
Сумма была 900дол

Останнє редагування:

Сегодня позвонил чел.,типа давай за 1,5, говорю нет таких денег . А он- а за тело? Даю три часа.
Сумма была 900дол
А велике протермінування було?

Моїй мамі погрожують, що будуть її оточення кошмарить, в мене мати робить в держ установі і це репутація. Будуть дзвонити дійсно по її оточенню?

Сумма была 900дол
Нарешті це сталося!!!! Закрит кредит в Bitcapital за тіло!!! Ви напевно перший, хто це зміг зробити, або один з найперших. Тепер можна морозити їх до тіла!!!!

Сложно сказать откуда берут контакты, с телефонной книги точно т.к. Я в телефонной книге подписывал людей с немного искажённой фамилией, и мне их так называли.
Их приложение не скачивал, были егроши и смарти. Грешу на егроши
Но. Некоторым звонили, кого в телефонной книге не было!!! Т.е. к какой-то базе они ещё доступ и имеют.
Пишут во сновном через Вайбер .

Может используют какую-то дыру в нем .

Сложно сказать откуда берут контакты, с телефонной книги точно т.к. Я в телефонной книге подписывал людей с немного искажённой фамилией, и мне их так называли.
Их приложение не скачивал, были егроши и смарти. Грешу на егроши
Но. Некоторым звонили, кого в телефонной книге не было!!! Т.е. к какой-то базе они ещё доступ и имеют.
Пишут во сновном через Вайбер .

Может используют какую-то дыру в нем .
Мені пишуть і у вайбер і в телеграмі
Маму тільки. Вона сніжить їх
В мене кошмарять всіх у кого є норм телефони,а в кого кнопочні поки ні

Добрый вечер имею просрочку в этих бивней 16 дней чего ожидать от них? Позвонил менеджер сказал передает в отдел проблемных активов

Назад
Угорі