МФО BitCapital

Нарешті це сталося!!!! Закрит кредит в Bitcapital за тіло!!! Ви напевно перший, хто це зміг зробити, або один з найперших. Тепер можна морозити їх до тіла!!!!
Вибачте, але імхо це не вихід. Повторюсь, але цих криптогумових виробів треба кидати, якщо колишні "працівники правоохоронних органів" із кредитхронінцесту та маніх*ю знайшли нову гавань та кошмарили оточення. Нехай заяви в ЄСПЛ пишуть.
Ні в якому разі не закликаю брати в них щось задля цієї мети.

Добрый вечер имею просрочку в этих бивней 16 дней чего ожидать от них? Позвонил менеджер сказал передает в отдел проблемных активов
Ну що очікувати, читай форум.
Барабан почав крутитися, очікуй свій сектор приз)
Призи в них є починаючи від спілкування з оточенням, до лютого трешу зі дзвінками і повідомленнями в месенджер, починаючи від вас, і до далекого круга знайомих

Ну,что. Закрыл их сегодня за тело. Позанимал у родных, но думаю, ну их нах.

Тут же получил смс ,что готовы выдать 1500дол

Сильно кошмарили 3 дня.с утра до вечера.
Сегодня позвонил чел.,типа давай за 1,5, говорю нет таких денег . А он- а за тело? Даю три часа.
Сумма была 900дол
Напевно "менеджери" вже не справляються з поверненням позик от БК і намагається хоть щось повернути)) Бо стандартні 1,5 тіла з їх проблемних кредитів то собі тіло + 0,5 тіла це премія "менеджеру що вернув".

В мене жесть почалась у бітів, передали якомусь менеджеру александру, так він як сказився, грубо пише у Вайбер, я буду топити до талого,і мені нічого за це не буде, типу руки розв'язані, чоловікові прислали моє селфі з паспортом, договір та що будуть працювати з оточенням. Маму взагалі обізвав тварью, після того як вона його послала , то почався смс-бомбер. У мами тиск піднявся - тварюки. Сьогодні+ ще одна пише, і скидає мої фото з VK, і пише,що ти знаєш,що я можу з ними зробити. Я видалила, вони чи договір ділять.
На 50 день прострочки це, при тілі 350, хочуть 700 на сьогодні

В мене жесть почалась у бітів, передали якомусь менеджеру александру, так він як сказився, грубо пише у Вайбер, я буду топити до талого,і мені нічого за це не буде, типу руки розв'язані, чоловікові прислали моє селфі з паспортом, договір та що будуть працювати з оточенням. Маму взагалі обізвав тварью, після того як вона його послала , то почався смс-бомбер. У мами тиск піднявся - тварюки. Сьогодні+ ще одна пише, і скидає мої фото з VK, і пише,що ти знаєш,що я можу з ними зробити. Я видалила, вони чи договір ділять.
Щей будуть на лікування збирати з тими фото,у мене всі соц мережі закриті ,то збирали без фото

У кого спустя какое время начали бежать
У меня жесть началась у битов, передали какому-то менеджеру александру, так он как взбесился, грубо пишет у Вайбер, я буду топить к талому, и мне ничего за это не будет, типа руки развязаны, мужу прислали мое селфи с паспортом, договор и что будут работать с окружением. Маму вообще обозвал тварью, после того как она его послала, то начался смс-бомбер. У мамы давление поднялось – твapu. Сегодня+ еще одна пишет, и сбрасывает мои фото из VK, и пишет, что ты знаешь, что я могу с ними сделать. Я удалила, они или договор делят.
На 50 день просрочки это, при теле 350, хотят 700 на сегодня.
На какой день начали твоп
На 50 день просрочки это, при теле 350, хотят 700 на сегодня.
На какой день начали жестить?

А звідки вони беруть фото з паспортом? Хіба там є такий функціонал при отриманні?))

Я так понимаю они начинают жестить если просрочка больше месяца?
Ні, не факт. Від менеджера залежить. А взагалі, робот ще з перших днів телефонує оточенню. Жесть може початись і на 20 день, +-, проте, мені в свій час пощастило, можна сказати, лютого терору не було, хоча сімʼї телефонували і одного товариша давнього знайшли.

Щей будуть на лікування збирати з тими фото,у мене всі соц мережі закриті ,то збирали без фото
У мене теж закриті, але це фото з ВК ( вконтакте), вона у нас закрита, а у них є доступ до орковских компаній
у меня пока 17 й это выходит рано ещё для такого?
В мене як передали в досудовий тіпа відділ. І почалось

Не дуже розумію навіщо ви з ними комунікуєте якщо не маєте коштів для закриття питання)

Назад
Угорі