МФО BitCapital

Вітаю! Мала необережність взяти у бітів кредит, вже маю 17 днів просрочки. Сьогодні запропонували укласти з ними реструктуризацію. Підкажіть чи є сенс йти на це, чи це виявиться додатковим ярмом??
мені пропонували оплати приблизно 30% від суми одразу та потім по графіку розділити. щось таке

Звонит робот и говорит что передадут в отдел примусового стягнення
Это там уже жесть начинается?

у меня просрочка 13 дней тело 100 хотят 360
у меня просрочка полтора месяца, тело 500, хотят 3000, на днях только начали звонить с подменой номера окружению, со всякими историями что меня поймали, побили, и т.д. послал их... через пару дней написали на вайбер что бы отдал 1000, сказал что денег нет....

сегодня прислали предложение за полтора тела до 18:00 оплатить... но увы, так быстро денег не найти =)

Кому цікаво дані компанії GOLDEN INTEREST GROUP LIMITED overview - Find and update company information - GOV.UK
1729246463573.webp

1729246497921.webp

1729246563369.webp

А на кого заява? Всі імена видумані, представник в Україні - клієнт з МФО з якогось села (її договір з КредітКасою гуглиться дуже легко), яка мабуть навіть не знає що вона є представником.
на саму компанию

у меня просрочка полтора месяца, тело 500, хотят 3000, на днях только начали звонить с подменой номера окружению, со всякими историями что меня поймали, побили, и т.д. послал их... через пару дней написали на вайбер что бы отдал 1000, сказал что денег нет....
А мені біткепітал дзвонили. Дивлюся дзвонить мама, я піднімаю трубку. А до мене мужик руским матом. Обзиває каже що маму свою по цвинтарах шукати будеш, ми зараз по адресах їздимо, тобі ****, купа погроз матів і роснявою

А мені біткепітал дзвонили. Дивлюся дзвонить мама, я піднімаю трубку. А до мене мужик руским матом. Обзиває каже що маму свою по цвинтарах шукати будеш, ми зараз по адресах їздимо, тобі ****, купа погроз матів і роснявою
їх інтелектуальний рівень мене завжди вражав, зек думає , що після його слів люди побіжать до банкомату останнє віддавать) хоча , на жаль , іноді це працює:swoon: підміна номерів це вже один з останніх методів тиску на вас так що сил вам!

їх інтелектуальний рівень мене завжди вражав, зек думає , що після його слів люди побіжать до банкомату останнє віддавать) хоча , на жаль , іноді це працює:swoon: підміна номерів це вже один з останніх методів тиску на вас так що сил вам!
Дякую. Тобто ще трохи і припиниться? Чи ще щось може бути?

Дякую. Тобто ще трохи і припиниться? Чи ще щось може бути?
тут точно вам сказати не можу , на форумі дуже багато різної інфи. в мене десь місяць періодчино кошмарили а потім затихли. я думаю , що ще залежить від ступені кінченості «менеджера»

тут точно вам сказати не можу , на форумі дуже багато різної інфи. в мене десь місяць періодчино кошмарили а потім затихли. я думаю , що ще залежить від ступені кінченості «менеджера»
Нам раз в місяць якусь двіжуху підганяють. То маму обзивали у вайбері, то мені подзвонили, то смс присилали що я маму поручителем взяла🗿

Нам раз в місяць якусь двіжуху підганяють. То маму обзивали у вайбері, то мені подзвонили, то смс присилали що я маму поручителем взяла🗿
А мені раз у 2 тижня,то погрози то позорять як вони кажуть гроші на ліки збирають мені з чоловіком

А мені раз у 2 тижня,то погрози то позорять як вони кажуть гроші на ліки збирають мені з чоловіком
Это сколько у вас просрочка?
Сейчас написали, что спишут деньги с моей карты. И начался спам смс от разных банков с кодами активаций и информацией, что вы зашли в мобильное приложение

Останнє редагування:
Сейчас написали, что спишут деньги с моей карты. И начался спам смс от разных банков с кодами активаций и информацией, что вы зашли в мобильное приложение
69 днів десь

то вони просто смс бомбер накинули , в мене теж таке було. А з картки ніхто списати не може , крім тих мфо, в яких ви залишали картку ( є гроші так робили )

Назад
Угорі