МФО BitCapital

3 місяці +- кошмарять кожен день, але я їх чекаю дуже сильно в гості
Якщо закриєте за тіло, то будете напевно першим хто це зробив. Бо ще не бачив, щоб за тіло їх хтось закривав. Напевно зовсім погано стало в них з вибиванням боргів, що вже тіло пропонують.

Останнє редагування:
Я з короваєм чекала, але певно їх жигуль розвалився по дорозі🤷
Це точно, боже коли я брала та гасила вони такими борзими не було, пишуть вже такі речі, вот бракує слів, хочеться матюк, но не буду, як так можно писати людині, а коли давали то не важливо було хто і що, я за себе пишу на той момент було 18 шт, вони ж бачили ні на тобі і буде ад, потвори!
Сьогодні таку ось єрунду скинули). Хай нюхають бебру. А в гості дуже сильно чекаю)
Да, такого не було щоб тількі тіло, але ви мабуть щасливчик 1200(

А як закрити їх? Через банківську карту прийде оплата чи потрібно кошельок поповнювати? Чув історію, що хтось там якось оплатив, а кредит остався. Підскажіть як 100% оплатити щоб кредит закрився
Я закрила с карты на карту, було соромно, но курс 42, але вони сразу прислали що оплачені і претензій не мають, в мене не було гаманця просто

От і я вже хочу закрити швидше цих покидьків,таке творять що на голову не налазить шукаю кошти але 1,5 тіла це максимум що отримають
3 місяці +- кошмарять кожен день, але я їх чекаю дуже сильно в гості
А з оточенням якийсь треш був ,чи тільки дзвонять?

Останнє редагування:
От і я вже хочу закрити швидше цих покидьків,таке творять що на голову не налазить шукаю кошти але 1,5 тіла це максимум що отримають

А з оточенням якийсь треш був ,чи тільки дзвонять?
Брату дзвонили в перший день, потім невістка, мамі кожного дня писали, що в розшуку, і дзвонили мами подругами, усі вже пенсіонери це було соромно, такого як пишуть тут в мене не було, через 58 днів закрили

А як закрити їх? Через банківську карту прийде оплата чи потрібно кошельок поповнювати? Чув історію, що хтось там якось оплатив, а кредит остався. Підскажіть як 100% оплатити щоб кредит закрився
И с карты можно и с кошелька правда. Слышал от форумчан что если оплачивать с карты то у них курс завышен примерно 45 гривен за бакс хотят так что оплачивать с кошелька выгоднее а истории о том что оплатили но деньги всеравно требовали действительно были но это у них не часто такое кидалово

Сегодня мои биты активизировались, начали прозвон с подменой номера окружению и мне, с угрозами =) с одним пообщался, сказал мне что он телефонный каратист 🤣. сказал ему что бы тренеровался=)

Сегодня мои биты активизировались, начали прозвон с подменой номера окружению и мне, с угрозами =) с одним пообщался, сказал мне что он телефонный каратист 🤣. сказал ему что бы тренеровался=)
Яке протермінування?

Пусть очко тренирует
он мне начал говорить , если я через 10 мин не верну деньги, то будем позорить меня везде, моя фотка будет везде.... я ответил ему что бы др*чил на мою фотку....он положил трубку =)

пока вроде нет, но думаю что только начало =)

он мне начал говорить , если я через 10 мин не верну деньги, то будем позорить меня везде, моя фотка будет везде.... я ответил ему что бы др*чил на мою фотку....он положил трубку =)
Яке тіло кредиту?

Видимо, пошел заниматься))

Пропозиція дня

Вкладення

• Screenshot_20241015-140507~2.webp
    Screenshot_20241015-140507~2.webp
    26 Кб · Перегляди: 136
Назад
Угорі