МФО BitCapital

Мене атакували жорстко, батькам, бабусям. Серіями по 15 дзвінків, Viber, sms ітд. Головне не відповідати і не спілкуватися з ними. Якщо погрози не доходять, то і немає сенсу від погроз :)
Потім почали просити повернути майно компанії. А сьогодні взагалі запропонували 1.5 тіла.

Едине що дурять на курсі - 45+ при НБУ 41,2
Так, курс там зависокий, тому платив з криптогаманця, завчасно його поповнивши.

Я вам скажу так, з власного досвіду. Володарів Iphone вони доймають менше за всіх, бо вони тягнуть вашу книжку через інші застосунки (до деяких знайомих на андроїді та до родичів я не можу дозвонитись як тільки почав з ними війну, видаляю свій номер з ЇХ книжки і дзвінки проходять), тому дивіться уважно які застосунки просять доступ у вас до дзвінків та книжки. А мою книжку вони не змогли стягнути (дружина, брат, знайомі залишились без уваги, дісталось лише раніше засвіченим номерам і все, і вже 3 тижні не пишуть, лише робот дзвонить мені)
А у вас яка просрочка?
Всім привіт, мав досвід з бітами, брав 700юсдт, нарахували близько 4800юсдт за 2 міс (приблизно), з неприємного, дзвінки і смс рідним, погроз ніяких не було їм, мені один менеджер погрожував розклеїти по моєму місту всюди моє фото з надписом боржник, але його послав, після трохи більше місяця ігнору (від мене і родичів), подзвонили, запропонували закрити питання, я їм озвучив 1.5 тіла (хоча готовий був і два тіла заплатити), дали добро і закрив питання
Мені сьогодні теж пригрозили😄 "позорити?"
Я взагалі ігнорю, бо мені здається, якщо їм грубити, то вони напакостять ще більше....

Вкладення

• Screenshot_2024-10-09-18-13-55-281_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-10-09-18-13-55-281_com.viber.voip.webp
    72.6 Кб · Перегляди: 175
Останнє редагування:
А у вас яка просрочка?

Я взагалі ігнорю, бо мені здається, якщо їм грубити, то вони напакостять ще більше....
Мені таке писали тиждень назад щось схоже,
Яка у вас прострочка ?
Наче ні) або, я чогось не знаю)) про таке неподобство мені ніхто не повідомляв, кому дзвонили і писали. Можна сказати, пощастило, або просто не встигли це зробити)
Якби було то ви б знали,бо вони і вам скинули б
А у вас яка просрочка?

Бісить те що вони не представляються а зразу до суті переходять

Останнє редагування:
Мені таке писали тиждень назад щось схоже,
Яка у вас прострочка ?

Якби було то ви б знали,бо вони і вам скинули б

Бісить те що вони не представляються а зразу до суті переходять
У мене просрочка з 30 серпня
Тіло 100

Вітаю , прислали батькам смс , по типу , що якщо не вирішити питання до ранку будемо звонити до оточення , та ще їхнього оточення. Але це було позавчора . Гадаєте так і буде , це було рус і звучало все як погроза типу ваше сало винно кошти .
Чадо* не сало 😂

Вітаю , прислали батькам смс , по типу , що якщо не вирішити питання до ранку будемо звонити до оточення , та ще їхнього оточення. Але це було позавчора . Гадаєте так і буде , це було рус і звучало все як погроза типу ваше сало винно кошти .

Чадо* не сало 😂
Який день протермінування?

Ого,і що вони робили до цього?
Ну звонили батькам та колегам , потім наче притихли , бо мені ніхто нічого не говорив , а щас знову активізувались , якби щас запропонували акцію як раніше , то я б сплатив

Ну звонили батькам та колегам , потім наче притихли , бо мені ніхто нічого не говорив , а щас знову активізувались , якби щас запропонували акцію як раніше , то я б сплатив
То напишіть їм і можливо через якийсь час зможете домовитися

То напишіть їм і можливо через якийсь час зможете домовитися
Як досвід показав, якщо впиратись в якусь суму, яку можливо зараз оплатити, то вони не згодні, і пропонують сплатити її, а залишок через якийся термін(неділю-дві).
Але поторгуватися можливість є)

Як досвід показав, якщо впиратись в якусь суму, яку можливо зараз оплатити, то вони не згодні, і пропонують сплатити її, а залишок через якийся термін(неділю-дві).
Але поторгуватися можливість є)
Я також помітив , спробую дочекатись поки пришлють акцію і сразу напишу
Писали вони типу з прогнозами позавчора , що будуть телефонувати , слава Богу покаміст тихо , хоть якийсь період так і були

Я також помітив , спробую дочекатись поки пришлють акцію і сразу напишу
Писали вони типу з прогнозами позавчора , що будуть телефонувати , слава Богу покаміст тихо , хоть якийсь період так і були
Так вони ітак дзвонять всім без погроз,так що збийте Тай усе.
Мені сьогодні запропонували 1,5 тіла грошей немає поки нехай чекають

Назад
Угорі