МФО BitCapital

А що стосовно справки про закриття?) Бо у бітків вона без печатки - без нічо)
Єдине що наводить на думку що кредит дійсно закрито - відсутність кредиту в особистому кабінеті)

А що стосовно справки про закриття?) Бо у бітків вона без печатки - без нічо)
Єдине що наводить на думку що кредит дійсно закрито - відсутність кредиту в особистому кабінеті)
Так они вообще незаконные для Украины. Какая справка о закрытии? Какая ее законность? Какая ценность данной справки?)

Ну дк а де тоді гарантія що вони просто не почнуть брати кредити на всіх, взявши базу (паспортні дані і все що їм заманеться у інших мфо). Маю на увазі не брати, а оформлювати ніби кредит брали.

Ну дк а де тоді гарантія що вони просто не почнуть брати кредити на всіх, взявши базу (паспортні дані і все що їм заманеться у інших мфо). Маю на увазі не брати, а оформлювати ніби кредит брали.
Нигде

Фотки з паспортом розсилати за 100 баксів це вже сильно)))
В мене в них тіло 500, і такого не робили. Звісно регульярно телефонували батькам. Один раз продзвонили список контактів (3-5 людей сказали що їм дзвонили з 500 контактів), і більше поки не чепають поки що. Прострочки десь 2 місяці наразі.

Ну я про всяк випадок закрив їх, хоч і переплатив добренно. Хотілось би якось познаходити їх дзвонарів)
Хоча б одного)

Возможно кому то будет полезно. Это чисто мое субъективное мнение и не факт что это так.
На мое мнение, Бит Капитал не проект Е-Гроши. Скорее всего это проект коллекторской компании Техно-финанс. Все тянется от них. Они дочерняя компания Е-Гроши, Топ-1, Кредитпроминвест, Брейн-Капитал, Бит капитал, МФО Техно-Финанс. У всех этих контор одинаковые номера, Все связаны между собой. Особенно у кредитпроминвест и бит капитал. У них все номера начинаются на 063 243, 063 252, 063 255 и так далее. Иногда не понимал кто именно звонит мне. Ощущение такое что у коллекторов Техно и битков одни люди на две компании. Номера тоже связанны. 093 825. Не удивлюсь если их офиса вместе в одном здании находятся.
Еще один такую интересную тенденцию заметил. Как только возьмешь трубку от кого то из того списка, так сразу просыпаются все у кого есть ваш долг.

Фотки з паспортом розсилати за 100 баксів це вже сильно)))
В мене в них тіло 500, і такого не робили. Звісно регульярно телефонували батькам. Один раз продзвонили список контактів (3-5 людей сказали що їм дзвонили з 500 контактів), і більше поки не чепають поки що. Прострочки десь 2 місяці наразі.
А скільки нарахували?
Моя історія з ними почнеться завтра. Сьогодні намагалася весь день зв'язатися з підтримкою але їх служба підтримки взагалі не може дати відповіді на будь-яке питання. Каже з вами зв'яжеться менеджер для врегулювання ваших питань. А нащо тоді вона мені строчить незрозуміло. На відповідь що ваш менеджер мені не додзвониться тому що я в роумінгу повний ігнор. Тому якось домовитися з ними про відстрочення платежу неможливе. Я пропонувала щоб внести частину сума через два тижні закрити. Мені буквально не вистачає два тижні по часу і я б їх закрила. Просто реально нема в кого взяти ці кошти щоб перекрити. Тому хай йдуть протермінування подивимося як завтра швидко зі мною зв'яжеться менеджер коли буде просрочка. Таке враження що вони так спеціально роблять щоб більше відсотків нарахувати. Не знаю за них я саме більше зараз переймаюся. Прямо на нервах цілий день...

Останнє редагування:
А скільки нарахували?
Моя історія з ними почнеться завтра. Сьогодні намагалася весь день зв'язатися з підтримкою але їх служба підтримки взагалі не може дати відповіді на будь-яке питання. Каже з вами зв'яжеться менеджер для врегулювання ваших питань. А нащо тоді вона мені строчить незрозуміло. На відповідь що ваш менеджер мені не додзвониться тому що я в роумінгу повний ігнор. Тому якось домовитися з ними про відстрочення платежу неможливе. Я пропонувала щоб внести частину сума через два тижні закрити. Мені буквально не вистачає два тижні по часу і я б їх закрила. Просто реально нема в кого взяти ці кошти щоб перекрити. Тому хай йдуть протермінування подивимося як завтра швидко зі мною зв'яжеться менеджер коли буде просрочка. Таке враження що вони так спеціально роблять щоб більше відсотків нарахувати. Не знаю за них я саме більше зараз переймаюся. Прямо на нервах цілий день...
А скільки ви брали?

У меня тело 950. Сегодня 14 день просрочки. Хотят 2000 $.
До этого был разговор с менеджером с угрозами в первый день. Периодически бомбер звонками мин на 10.
Завтра 15 день!
Неужели завтра начнется?
Родне объяснил....

У меня тело 950. Сегодня 14 день просрочки. Хотят 2000 $.
До этого был разговор с менеджером с угрозами в первый день. Периодически бомбер звонками мин на 10.
Завтра 15 день!
Неужели завтра начнется?
Родне объяснил....
А еще не звонили?

Ну за 300 прям критового нічого не має бути. Коли до 1000 дійде стане важче

У меня начали звонить на второй неделе проссрочки...
Як довго дзвонили, писали? Ви контактували з їх недоменджерами?. А до котрої вечора телефонуют чи можуть і вночі дзвонити?

Як довго дзвонили, писали? Ви контактували з їх недоменджерами?. А до котрої вечора телефонуют чи можуть і вночі дзвонити?
Я ще їх на закрыла) Не дуже довго...мамі інколи автодозвін вмикають, навіть в дванадцять ночі.Спочатку контактувала,а зараз і вони мовчать і я.

Ну за 300 прям критового нічого не має бути. Коли до 1000 дійде стане важче

Ну сподіваюся через два тижні буде сума на руках то буду з ними домовлятися за ту ж суму . Сподіваюся погодяться

Назад
Угорі