МФО BitCapital

Нашел статейку по ним. Держспецзв’язку блокує сайти Bit Capital через криптопозики — Новини інформаційної безпеки | UABlocklist
Конечно не уверен что должникам от этого будет проще. Т.к я думаю все же у них есть база данных должников и все равно будут пытаться вымогать деньги. Но как минимум большой плюс в том что все же не настолько все потеряно и и жалобы с заявами о них услышаны. Как минимум новых клиентов у них уже не будет
Им просто блокируют работу сайта на територии Украины. Но через впн сайт еще работает
ого , вже стає цікавіше!

сам факт того , що хоча б таке приняли вже дарує надію. Але багато сумнівів , тут потрібно офіси цих «гатіл» накривати , а то доменів сайтів вони можуть зробити сотні

Щось є з ними, бо вже кілька днів тільки робот дає настанови, що треба зробити оплату

В мене сьогодні ці гади активувались, 20 днів прострочки, почали дзвонити по тел.книзі, подзвонили подружці, та сказала,що не знає мене, Софія яка дзвонила сказала "Передайте їй(мені) що вона винна гроші"і кинула слухавку. Проблема в тому,що набрали виховательку з садочка дитини, та влаштувала такий хай, що вона пострадавших і буде писати в поліцію.Кажу пишіть, я номер Ваш не давала, а вона каже, я на Вас напишу і т.д.
Я ,думаю,що треба позичать десь, але де, із 100 хочуть 378.. Прошу розбити на платежі, каже ні, нема такого...голова пухне...напишіть хто був в такій ситуації,як вилізли

В мене сьогодні ці гади активувались, 20 днів прострочки, почали дзвонити по тел.книзі, подзвонили подружці, та сказала,що не знає мене, Софія яка дзвонила сказала "Передайте їй(мені) що вона винна гроші"і кинула слухавку. Проблема в тому,що набрали виховательку з садочка дитини, та влаштувала такий хай, що вона пострадавших і буде писати в поліцію.Кажу пишіть, я номер Ваш не давала, а вона каже, я на Вас напишу і т.д.
Я ,думаю,що треба позичать десь, але де, із 100 хочуть 378.. Прошу розбити на платежі, каже ні, нема такого...голова пухне...напишіть хто був в такій ситуації,як вилізли
Я їх просто ігнорю....теж обзвонили всіх....на роботу....друзям...Зараз з квітня мовчать

Я їх просто ігнорю....теж обзвонили всіх....на роботу....друзям...Зараз з квітня мовчать
А що казали Ви друзям знайомим, я вже думаю, може в вайбері кинути розсилку ,що зламали акаунти, щоб не реагували на дзвінки.
А що казали Ви друзям знайомим, я вже думаю, може в вайбері кинути розсилку ,що зламали акаунти, щоб не реагували на дзвінки.
Довго турбували оточення (тиждень -місяць)

Я так і сказала, що шахраї.

Десь приблизно місяць. Зараз іноді бот мамі дзвонить

Ой, наче думаю, що дурість десь позичати, щоб їх закрити, та й 4 тіла, це ж занадто,все одно подзвонили вже...але як здумаю,що обдзвонять всю телефонну книгу...так страшно...і соромно...

Ой, наче думаю, що дурість десь позичати, щоб їх закрити, та й 4 тіла, це ж занадто,все одно подзвонили вже...але як здумаю,що обдзвонять всю телефонну книгу...так страшно...і соромно...
Мені зараз з 350 пропонують 525 ,а до цього нараховано ого-го...я навіть вже не пам'ятаю.

Мені зараз з 350 пропонують 525 ,а до цього нараховано ого-го...я навіть вже не пам'ятаю.
Як ви витримали той терор?
ого , вже стає цікавіше!

сам факт того , що хоча б таке приняли вже дарує надію. Але багато сумнівів , тут потрібно офіси цих «гатіл» накривати , а то доменів сайтів вони можуть зробити сотні
Щойно заходила, сайт працює собі,як ні в чому не бувало(

Останнє редагування:
Доброго вечора, в мене сьогодні був прикол. Зателефонували чоловіку і сказали, що я хочу отримати кредит на 60к. Представились ева кеш.
Він у мене в прострочці,і з першого дня вони передали мій договір в якусь компанію "шототам колект"...
Я от думаю, це біти так загоняються?

Скажите всем что это мошенники звонят окружение тревожат какое то время но если кто то с ними общается то этого человека запоминают и звонят ему часто

Все таки ******* прикрили сайт даже прога не робить
То може менше у них люди будуть брати вже

Вкладення

• Screenshot_20240820-233858.webp
    Screenshot_20240820-233858.webp
    53.8 Кб · Перегляди: 198
Останнє редагування:
Все таки ******* прикрили сайт даже прога не робить
То може менше у них люди будуть брати вже
Сайт работает так что пока не прикрыли их да и новую шарагу сделать не так сложно крипсы тому подтверждение скорее всего у этих двух шараг один и тот же владелец

Сайт работает так что пока не прикрыли их да и новую шарагу сделать не так сложно крипсы тому подтверждение скорее всего у этих двух шараг один и тот же владелец
У меня не работает.

Вкладення

• IMG_4169.webp
    IMG_4169.webp
    27.5 Кб · Перегляди: 119
Доброго дня, таки сайт їх не працює🙈😁Господи, спали їх😁🤣
Сьогодні пропонували закрити за 885.64 ЮСДТ, тіло було 450. Звернулась до них з пропозицією закрити за 570, прикріплюю скріни.
А так хотілось оплатити🤔😁
Хотіла спитати,а через скільки Вам запропонували знижку?

Назад
Угорі