МФО BitCapital

Не факт, в мене протермінування з листопада, на звʼязок з ними не виходжу, найгірше, що вони зробили, це розіслали телефонній книзі, що я боржник і в розшуку, зараз час від часу шлють повідомлення, щоб я за 300 доларів закрив, а брав я 150
И не звонят по телефонной книге?

Как только вы совершили заход туда они сразу по адресу видят и начинают, мне звонят видели вы входили, хотите погасить)))
А я жодного разу з листопаду не заходив, за червень лише 2 смс повідомлення від них, але іменно цього тижня 2, нагадали вони про себе, ось і вирішив сюди на форум зайти
И не звонят по телефонной книге?
Батькам напевно лише дзвонили, лівим контактам не дзвонять
Как только вы совершили заход туда они сразу по адресу видят и начинают, мне звонят видели вы входили, хотите погасить)))

О ни чего себе ну вы не хотите закрыть? 300 из 150 это норм хотят)))) или будете игнорить?
А є якась гарантія, що після 300 відданих вони не активізуються? Зараз тишина, тому я не рухаюсь

Andriyko_337
Я отдала меня не тронули больше, вам повезло только с 200 я отдала 500
А я жодного разу з листопаду не заходив, за червень лише 2 смс повідомлення від них, але іменно цього тижня 2, нагадали вони про себе, ось і вирішив сюди на форум зайти

А є якась гарантія, що після 300 відданих вони не активізуються? Зараз тишина, тому я не рухаюсь
Я писала выше, у меня справка о закрытии и гарантийка

И правильно) гарантии что не будут пытаться ещё что то выбить нет никакой

Вы молодец игнорировать столько времени, молодец

Andriyko_337
Я отдала меня не тронули больше, вам повезло только с 200 я отдала 500

Я писала выше, у меня справка о закрытии и гарантийка
Просто не дуже вище читав, ви багато там настрочили)
Зараз краще буду закривати інші мфо, позакривав борги друзям, тепер на черзі мфо, а потім нормальне життя, лудоманія страшна штука, але без неї жити так прекрасно

Не факт, в мене протермінування з листопада, на звʼязок з ними не виходжу, найгірше, що вони зробили, це розіслали телефонній книзі, що я боржник і в розшуку, зараз час від часу шлють повідомлення, щоб я за 300 доларів закрив, а брав я

Не факт, в мене протермінування з листопада, на звʼязок з ними не виходжу, найгірше, що вони зробили, це розіслали телефонній книзі, що я боржник і в розшуку, зараз час від часу шлють повідомлення, щоб я за 300 доларів закрив, а брав я 150
В мене обзвонили всіх...маму "Лошадью" назвали...но ,мама на них не реагирует..

В мене обзвонили всіх...маму "Лошадью" назвали...но ,мама на них не реагирует..
Та в мене казали, що прийдуть до хати і речі заберуть, але потім я вмовив батьків просто з ними не говорити і все окей)
Если не секрет, сколько у вас их?
Багато, кількість мфо біля 20 штук) Але є бажання і стимул закрити їх до кінця року якось, звісно ті, які піду на нормальні уступки, а потім просто вже можна жити нормальним життям

Дякую, я всіх у курс справи вввела,так що хай собі біти куплять півника льодяника і смокчуть
Аминь!!!
Та в мене казали, що прийдуть до хати і речі заберуть, але потім я вмовив батьків просто з ними не говорити і все окей)

Багато, кількість мфо біля 20 штук) Але є бажання і стимул закрити їх до кінця року якось, звісно ті, які піду на нормальні уступки, а потім просто вже можна жити нормальним життям
Главное цель, у меня было 18 включая битов, осталось 1 кредит касса и отп банк не много, я ставила цель до августа!

Мене вже і викрадали ,і в прокуратурі справу на мене заводили. І чоловіка мені нового знайшли🤣 від якого я встигла дітей двоє народити ще й)

Мене вже і викрадали ,і в прокуратурі справу на мене заводили. І чоловіка мені нового знайшли🤣 від якого я встигла дітей двоє народити ще й)
Ну ви тримайтесь, надіюсь цей террор у вас швидко закінчиться
Нет, и проценты были во всех скорее всего, я большую часть платила реструктуризацію, а биты за 2 раз
В мене вже просто десь 8 місяців минуло після того, як кредити брав, а я аж тепер віддавати планую)

Назад
Угорі