МФО BitCapital

Доброго дня,підкажіть новачку будь ласка. З цими біХами реально взагалі торгуватись. Брав 200,вимагають 680. Протермінування більше місяця,пішла сильна робота по контактам

Доброго дня,підкажіть новачку будь ласка. З цими біХами реально взагалі торгуватись. Брав 200,вимагають 680. Протермінування більше місяця,пішла сильна робота по контактам
Тут багато тем по бітам, я брала 200 внрнкла 500 після 58 днів просрочки, тут можно читати багато...

Ну то ж я і читаю,але хчоеться ще почути пораду у бувалих. Чи йдуть вони взагалі на поступки
Идут они на уступки но надо перетерпеть все эти звонки окружению месяца через 2-3 предложат закрыть за 300 баксов а вот уламывать их на тело придется долго

Та якось так вийшло)
Идут они на уступки но надо перетерпеть все эти звонки окружению месяца через 2-3 предложат закрыть за 300 баксов а вот уламывать их на тело придется долго
Дякую!

И так, теперь моя веселая история. Были у меня мфошки, пытался у них взять 200 баксов, не дали: закрыл мфо, взял у них 100 баксов, предложили 400. Ну я взял. Смотрю, в конце месяца нужно отдать 800. Думаю прикол). А на самом деле, там сумма к возврату сразу 800 была) то есть я взял сегодня 400, завтра 800 должен. Забил на них хрен. Через месяц начали звонить мне. Вот сегодня месяц просрочки, написали родственнику, скинули мою фотку с паспортом, сказали посадят по 190;(
написал дуре на юле, которая писала в вайбере, сказал что они там все долба_бы. Пошли звонки по всем кто был в контактах на период осени, говорят что я взял бабки и не отдаю. Указал их как поручителей. Чтобы вы понимали, сейчас там долг 2500, говорят можем скинуть немного до 1800). Прозвонилитсегодея всех знакомых, родственников. За 400 баксов эти же им отдал, а по итогу они клоуны)

И так, теперь моя веселая история. Были у меня мфошки, пытался у них взять 200 баксов, не дали: закрыл мфо, взял у них 100 баксов, предложили 400. Ну я взял. Смотрю, в конце месяца нужно отдать 800. Думаю прикол). А на самом деле, там сумма к возврату сразу 800 была) то есть я взял сегодня 400, завтра 800 должен. Забил на них хрен. Через месяц начали звонить мне. Вот сегодня месяц просрочки, написали родственнику, скинули мою фотку с паспортом, сказали посадят по 190;(
написал дуре на юле, которая писала в вайбере, сказал что они там все долба_бы. Пошли звонки по всем кто был в контактах на период осени, говорят что я взял бабки и не отдаю. Указал их как поручителей. Чтобы вы понимали, сейчас там долг 2500, говорят можем скинуть немного до 1800). Прозвонилитсегодея всех знакомых, родственников. За 400 баксов эти же им отдал, а по итогу они клоуны)
То ви з ними домовились за тіло?

Это тариф такой дурацкий у них есть когда сразу всю сумму процентов за все дни начисляют забейте на них со временем уменьшат свои хотелки

У них очень странные начисления они накидывают и процент и комиссию а если есть прострочка так и штраф сверху у меня когда весело с 100$ 750 я смотрел по графику каждый день накидывали 9$=9%

Ось погляньте як спілкуються співробітники цієї компанії зі своїми клієнтами. Лояльно, да? Вже навіть смішно і на зло не хочется платити їм, зі 130 юсдт вийшло вже більше 1000. Абсолютно плюють на всі закони України і моральні норми. Там ще десятки таких смс з погрозами і образами мене і лівих людей, яких я навіть не знаю. Вже вивчили всю родову моїх сусідів. Сьогодні сказали, що привезуть подарунок. Такі образливі смс про знайомих військових, просто треш, ніякої вдячності. Якщо плануєте взяти тут "займ", обходьте їх за 1000км, бо будете потім "крутими криптоінвесторами" і "шмарідзе", як в моєму випадку. Підкажіть, як не реагувати на подібних, бо не вистачає терпіння їм не відповідати приємним словом про їх орієнтацію, діагнози і спосіб життя
Підскажіть, мені теж приходять сьогодні, схожі погрози, їх можна не боятися?

Назад
Угорі