МФО BitCapital

Kompaniya hotuye operatyvnu hrupu vyyiznoho styahnennya za vashoiu adresoiu ! Nehayno vyydit na zvyazok iz kompaniyeyu ta vyrishit pytannya! 0800300513 https://bitc.ws/8Nm7An-U
Ще є таке

А звонки 3м лицам и впредь продолжаются с смс рассылкой ?
Да но реже , после диалога они максимум один два раза звонят окружению близких, а вот в субботу или воскресенье любят дать джазу, если показать что тебе все ровно на это , они и делать это будут реже )

Да но реже , после диалога они максимум один два раза звонят окружению близких, а вот в субботу или воскресенье любят дать джазу, если показать что тебе все ровно на это , они и делать это будут реже )
Кстати по выходным не должны звонить, но им пофиг

Kompaniya hotuye operatyvnu hrupu vyyiznoho styahnennya za vashoiu adresoiu ! Nehayno vyydit na zvyazok iz kompaniyeyu ta vyrishit pytannya! 0800300513 https://bitc.ws/8Nm7An-U
Ще є таке
Ого, так они вон на английском пишут однако. И вправду с Грейт Британ что-ли...:dntknw: Начинаю верить, что они в Англии работают вполне законно. А мы тут гоним на них...

Ого, так они вон на английском пишут однако. И вправду с Грейт Британ что-ли...:dntknw: Начинаю верить, что они в Англии работают вполне законно. А мы тут гоним на них...
Ахах точно, какие же мы плохие 🤣🤣🤣

Всім привіт! Я новенька, і пишу про свій досвід. Мала необережність звʼязатись з цією шарагою в грудні минулого року. Взяла 100usdt. Вийшла на нехиле протермінування, сума була близько 800.
Закрила типу зі знижкою на 64 день поотермінування за 520. І чорт мені дав цей телефон в руки , звʼязаламь з ними ще раз.
На сьогодні 50 день, 627 до закриття.

Терор прям сильний почався тиждень тому. Смс розсилки , звінки всім тупо навіть тим, чиїх номерів в мене немає в телефонній книзі.

Вчора пропонували закрити за 350.
Я відморощилась, тому що таких коштів наразі сама не маю . Сказала треба час. Зранку написав інший члєн, типу даю знижку до 300 . І понеслась . Після вчорашніх погроз і жахливого спілкування вирішила цього разу бути кардинальнішою . Оточенню кинула смс розсилку про шахраїв та витік данних. З роботи минулої звільнилась по особистим причинам. Переймаюсь тільки за те, як довго вони це будуть робити, поки не поймуть що гибла справа . Скріни додаю .

Хочеться їх знайти і вибити всі зуби, кончені в край.

Вкладення

• Записування виклику +380952755291_240607_184836.m4a
    Записування виклику +380952755291_240607_184836.m4a
    367 Кб · Перегляди: 139
  • IMG_2434.webp
    IMG_2434.webp
    86.3 Кб · Перегляди: 242
  • IMG_2435.webp
    IMG_2435.webp
    86.1 Кб · Перегляди: 201
  • IMG_2436.webp
    IMG_2436.webp
    86.4 Кб · Перегляди: 190
  • IMG_2437.webp
    IMG_2437.webp
    72.7 Кб · Перегляди: 194
  • IMG_2438.webp
    IMG_2438.webp
    70.5 Кб · Перегляди: 216
Всім привіт! Я новенька, і пишу про свій досвід. Мала необережність звʼязатись з цією шарагою в грудні минулого року. Взяла 100usdt. Вийшла на нехиле протермінування, сума була близько 800.
Закрила типу зі знижкою на 64 день поотермінування за 520. І чорт мені дав цей телефон в руки , звʼязаламь з ними ще раз.

Терор прям сильний почався тиждень тому. Смс розсилки , звінки всім тупо навіть тим, чиїх номерів в мене немає в телефонній книзі.

Я відморощилась, тому що таких коштів наразі сама не маю . Сказала треба час. Зранку написав інший члєн, типу даю знижку до 300 . І понеслась . Після вчорашніх погроз і жахливого спілкування вирішила цього разу бути кардинальнішою . Оточенню кинула смс розсилку про шахраїв та витік данних. З роботи минулої звільнилась по особистим причинам. Переймаюсь тільки за те, як довго вони це будуть робити, поки не поймуть що гибла справа . Скріни додаю .

О боже мой, мне такое не писали, капец просто, но у меня к вам другой вопрос вы связались отдали и опять влезли? Я отдала с 200 баксов им 500, но вы ещё больше, понимаю жизнь тяжёлая , но вы же знали, что это за недолюди.....я желаю вам выгребсти, не хочу ни чего против писать, но лично для меня это последний урок!

Перетерпите этот террор скоро будут 150 баксов предлагать оплатить) в полицию заявление писали?

Перестаньте з ними переписуватись. Це тільки гірше від цього буде.

Взяла 100usdt. Вийшла на нехиле протермінування, сума була близько 800.
Люди ви хворі???
Що коїться :oops::oops:

Люди ви хворі???
Що коїться :oops::oops:
Згодна бракує слів, але...ну то таке життя, я буду краще даже не розумію як написати, чим піду до них знову, і до речі на ворк я возобновила профіль по пошуку праці, і мені дзвонили біти як потім в кінці розмові мені озвучили крипта і я така кажу ви біти вона ой я новенька, так я тепер у курсі де офіс в Дніпрі якось так забула написати 🤣

Назад
Угорі