МФО BitCapital

Цікаво скільки коштують їх послуги?)))
От хочу написати, бо цікаво). Є такий Усенко, то за одне мфо 2 к просить і мені втирав що бітів засудити може, що вони мені ще заплатять 🤣🤣

От хочу написати, бо цікаво). Є такий Усенко, то за одне мфо 2 к просить і мені втирав що бітів засудити може, що вони мені ще заплатять 🤣🤣
Ой,як цікаво ))))))хоч трошки настрій підняти )))

Пані та та панове, з'явилася у нас ще одна контора по врегулюванню кредитних питань, що мене зачепило, це те шо допомагають врегулювати питання з бітами. Цікаво яким місцем правда 😅. Бо виклали в історію їх фількину грамогу у вигляді гарантійного листа. Сторінку веде добротний дядько під два метри, а телефон на який звертатися стоїть якоїсь жінка. Думаю може ото написати їм, бо аж цікаво стало .
Здається біти відкрили нову контору)))

Можливо ))))

Цікаво в них зараз взагалі хтось позику бере?)))
Судячи з їх психів сьогодні, то певно не густо в них справи йдуть😄
Короче пишу, бо цікаво😅
Написала, чекаю що скажуть

Останнє редагування:
Мені здається ще як беруть.
Однозначно беруть. Люди, які зараз в МФО болоті шукають шляхи вирішення і натрапляють на бітів, тих, що дають навіть при прострочках. У людей паніка, вони не думають про завтра. Беруть і будуть брати( на жаль(

Шкода, що люди є хто на таке поведеться. Форум відкриває очі, але ж скільки людей в паніці. Бо інколи оточення після дзвінків веде себе гірше ніж біти та всі кали разом взяті(

Шкода, що люди є хто на таке поведеться. Форум відкриває очі, але ж скільки людей в паніці. Бо інколи оточення після дзвінків веде себе гірше ніж біти та всі кали разом взяті(
Так,вся справа в оточенні....:(

Це є своєрідний фільтр. Інколи зовсім чужа людина навіть не скаже, що їй дзвонять за вас, а все розуміє. А якась умовна "рідна тітка" доведе до стресу після дзвінків їй. Один вихід - просто не спілкуватися з такими родичами, друзями. Ситуацію вже не змінити.

Це є своєрідний фільтр. Інколи зовсім чужа людина навіть не скаже, що їй дзвонять за вас, а все розуміє. А якась умовна "рідна тітка" доведе до стресу після дзвінків їй. Один вихід - просто не спілкуватися з такими родичами, друзями. Ситуацію вже не змінити.
Тут Ви праві абсолютно, в мене мама каже ,а бо віддавати тільки те що брала,бо вона так звикла ,без відсотків їх скажених...або взагалі нічого не отримають ,тільки через суд.

Я подготовилась...работу они уже обзвонили...А сколько у Вас была проссрочка ?
58 дней
Наоборот люди должны поддерживать друг друга и даже в таких ситуациях, семья должна простить и помочь, а те кто не поддерживает ну печаль...

58 дней

Наоборот люди должны поддерживать друг друга и даже в таких ситуациях, семья должна простить и помочь, а те кто не поддерживает ну печаль...
Мама у меня первое время была в шоке....сейчас поддерживает и понимает и сестра тоже ...у неё тоже были проблемы с МФО,...сейчас уже все закрыла.Самое главное, что живы и здоровы.

Мама у меня первое время была в шоке....сейчас поддерживает и понимает и сестра тоже ...у неё тоже были проблемы с МФО,...сейчас уже все закрыла.Самое главное, что живы и здоровы.
Да, мы все бываем в печали и грусти, я брала у них бо хотела перекрыть а сделала геморрой, и не читала договор, д*pa была....но уже все ошибки сделаны, уроки выучены, жаль что будут брать у них растет рейтинг , что кучу людей из-за безвыходных ситуаций берут....

Взяв був у цих шахраїв кошти, логічно що вийшов на прострочення. Через 3 дні почали телефонувати оточуючим, казати що я взяв гроші, і вони поручителі. Щоб не тероризували оточення, заплатив. Домовився з ними за тіло +20 % . Але осадок залишився... знаю, що в суд не пішли б, так як в Україні працювати не мають юр права.

Працюю в такій сфері , що маю тисячі документів інших людей. Паспорти, коди.
Якщо купити нову сімкарту, зарегиструватись в цій конторі, ввести дані іншої людини. Селфі з паспортом через фотошоп.
Яка вірогідність що спрацює ? І чи можливо потім відслідкувати ці кошти ?

Взяв був у цих шахраїв кошти, логічно що вийшов на прострочення. Через 3 дні почали телефонувати оточуючим, казати що я взяв гроші, і вони поручителі. Щоб не тероризували оточення, заплатив. Домовився з ними за тіло +20 % . Але осадок залишився... знаю, що в суд не пішли б, так як в Україні працювати не мають юр права.

Якщо купити нову сімкарту, зарегиструватись в цій конторі, ввести дані іншої людини. Селфі з паспортом через фотошоп.
Заплатили,і забудьте.Не шукайте собі проблем.....

Вы создадите абсолютно левому человеку и его окружению проблемы. Фу, противно от вашего текста.

Назад
Угорі