МФО BitCapital

Епопея з бітами набирає оборотів ,смс розіслали всій телефонній книзі що вони поручителі , кумі сказали що мене викрали і якщо через дві години не надійдуть кошти, то вони мене приріжуть😅, амама кримінал 😎
Отдумаю покошмарити їх морально набрати, але не чіпай 💩 смердіти не буде
Яке воно кончене, я в очікуванні що утнуть в моєму випадку

Я вже реально думаю може подати на них в суд, бо заї**** вже трохи, але чи це реально.

А в суд саме з яким позовом?
Погрози , надання інформації 3 особам, введення в оману. Зараз не полінуюся знайти в кку
Можна за вимагання коштів, шантаж я от знайшла
Після отриманого смс від цих клоунів, чоловік написав їм листа. Вони з'їхали з теми.

Вкладення

• IMG-da4589b7e06aa97b3aa47c517cabee37-V~2.webp
    IMG-da4589b7e06aa97b3aa47c517cabee37-V~2.webp
    29.3 Кб · Перегляди: 145
  • IMG_20240531_155447_557.webp
    IMG_20240531_155447_557.webp
    38.1 Кб · Перегляди: 148
  • IMG_20240531_155447_302.webp
    IMG_20240531_155447_302.webp
    55.3 Кб · Перегляди: 142
Останнє редагування:
В них нова фішка дзвонити зі скритих номерів, знайому моєї мами просто дістали вже..

В них нова фішка дзвонити зі скритих номерів, знайому моєї мами просто дістали вже..
А ще робити підміну, ніби банк дзвонить. Тим хто ігнорить не наярюють, а тим хто спілкується обривають телефон. Вони сьогодні особливо незадоволені життям, агресивні кабачки

А ще робити підміну, ніби банк дзвонить. Тим хто ігнорить не наярюють, а тим хто спілкується обривають телефон. Вони сьогодні особливо незадоволені життям, агресивні кабачки
А я то думаю...кінець місяця )))премію хочуть ..
Я не спілкуюся,мама також ,так вони на її подругу насіли

Я не спілкуюся,мама також ,так вони на її подругу насіли
Толку подавать в суд нет, они не регестрированы и вы брали позику у них, а вот написать о угрозах, да в полицию то это можно, я спрашивала адвоката то он мне сказал больше на меня потратите чем с ними связаться, мне многие отказали, а так дело ваше...

Толку подавать в суд нет, они не регестрированы и вы брали позику у них, а вот написать о угрозах, да в полицию то это можно, я спрашивала адвоката то он мне сказал больше на меня потратите чем с ними связаться, мне многие отказали, а так дело ваше...
Там таких прям угроз нет....Просто задалбывают верните типа деньги да ещё и на русском..Адвокаты тут навряд ли помогут.
А Вы им вернули ?

Там таких прям угроз нет....Просто задалбывают верните типа деньги да ещё и на русском..Адвокаты тут навряд ли помогут.

А Вы им вернули ?
Да, в феврале я описывала ситуацию, я брала 200 и отдала 500 на 2 части, но я переплатила, проссрочка была 58 дней и просто повезло...

А Вы им вернули ?
Мне не угрожали, только звонки, типа развесим ваше фото и маме смс, что я в розыске)

Да, в феврале я описывала ситуацию, я брала 200 и отдала 500 на 2 части, но я переплатила, проссрочка была 58 дней и просто повезло...

Мне не угрожали, только звонки, типа развесим ваше фото и маме смс, что я в розыске)
Мне один раз угрожали маме...и только звонки...

Мне один раз угрожали маме...и только звонки...
История с битками с плохим концом для одного из их сотрудников. Одному знакомому после звонком с менеджером набрал их другой сотрудник. Угрозы семье, близким были максимально жесткомими. Общались на Русском. Знакомый после таких разговоров не выдержал. Ошибка того иникума была в том что он позвонил со своего номера. Знакомый вычислил кто он, нашел где живет, как зовут. Заказал на него спортиков а те его вечером прям в падике возле его квартиры крипанули. Теперь лежит в реанимации.

Однозначно 😀

Тільки подруга вже на мене коситься)))
Моя написали, ти бл куди влізла. А ще їй звонили, що мене викрали і треба на протязі 2 годин заплатити , бо мене приріжуть

История с битками с плохим концом для одного из их сотрудников. Одному знакомому после звонком с менеджером набрал их другой сотрудник. Угрозы семье, близким были максимально жесткомими. Общались на Русском. Знакомый после таких разговоров не выдержал. Ошибка того иникума была в том что он позвонил со своего номера. Знакомый вычислил кто он, нашел где живет, как зовут. Заказал на него спортиков а те его вечером прям в падике возле его квартиры крипанули. Теперь лежит в реанимации.
Я б таких заживо б препарували, але кку. Боже ото істерика кожних 5 хв звонять

Назад
Угорі