- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всегда не нравилось имя Юра)
Такую писанину я прошел ещё в 2018.
Клоуны
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Всегда не нравилось имя Юра)
Как решилось?)
Такую писанину я прошел ещё в 2018.
Клоуны
Никак. Обещали и не приехали. Но не эта контора.Как решилось?)
За тело закрыл потом?Никак. Обещали и не приехали. Но не эта контора.
Вообще не закрывалЗа тело закрыл потом?
Во ******!!!Всегда не нравилось имя Юра)
Які вониВо ******!!!
Я в шоці просто!
В мене телефонували старенькій сусідці, але вона і сама прохавана.
Вони їй кажуть, ви сховали гроші в квартирі та не пам’ятаєте , пошукайте та нам скиньте. Вона їх звісно послала. Більш неадекватних я не бачила в своєму житті.
Цілком з Вами згоден. Платити цим шахраям не потрібно. Дзвінки і смс можна перетерпіти.Я себе теж таким добропорядочным платником вважала , шо родичі , коли дізнались про ситуацію просто ох..і ситуації. Досі пойняти не можуть мене.
Дякую форуму, що потрапила сюди
Але зараз я по казкам з мфо така непорядочна) що вже треба цю позицію підтримувати )))
Я до всіх звертаюсь, як ви вважаєте з ними домовлятись???
1 вони не легальні
2 гарантії по оплаті з протермінування не дійсне.
Всі тільки бояться їх смс та дзвінків! Я теж спочатку боялася.
Пишіть заяви всюди , кули можливе. Невже це так складно? Чи чого ви боїтеся???
Так, дійсно , було і ще є, що неприємне, коли тобі дзвонять та пишуть знайомі та скидають скрини з дописами з битів. Але це все можна пережити.
Якщо почитаєте мої дописи, теж була паніка. Але домовлятися з ними геть не збираюсь! Була б ще контора нормальна, з якою можна було б домовитись , без всього трешу, що вони роблять!
Дають,але то гарантійкою важко назвати )Не платіть Bit Capital. Вони не надають ні гарантійного листа ні довідки про закриття. Взагалі, їхні "документи" не мають ніякої юридичної сили в нашій державі. Пусті погрози та розсилка смс минуть, а ви зекономите свої кошти.
Тільки на це і здатні яйцеголовіОх які грозні хом'ячки ці біти, на автовідповідач лишили повідомлення, цитую:"Готуються жорстокі міри стягнення і роботи з вашим оточенням. Негайно зв'яжіться з компанією". Аж в автовідповідач істерика вже![]()
Ваша реакція?Тільки на це і здатні яйцеголові
Як каже моя сестра:"Буква Ю, по ***"Тільки на це і здатні яйцеголові
Ваша реакція?
Точно заказали такое написать, бред полнейший, если б на тот момент я знала, что это такое говно, я б и не лезла туда, а из-за отчаяние я полезла в *****..На одном из ресурсов вот такой пост увидел относительно Биткепитал)))
Особенно последняя фраза просто топчик)))
![]()
Или заказывают такие посты, или люди не в себе![]()
Ой, мне тоже такое слали каждую секунду, а ещё при разговоре со мной мне говорили слышу по голосу вы адекватнаяОх які грозні хом'ячки ці біти, на автовідповідач лишили повідомлення, цитую:"Готуються жорстокі міри стягнення і роботи з вашим оточенням. Негайно зв'яжіться з компанією". Аж в автовідповідач істерика вже![]()
Хай вкусять себе за попу, от реально, може попустяться трохиТочно заказали такое написать, бред полнейший, если б на тот момент я знала, что это такое говно, я б и не лезла туда, а из-за отчаяние я полезла в *****..
Ой, мне тоже такое слали каждую секунду, а ещё при разговоре со мной мне говорили слышу по голосу вы адекватная![]()
У бітів або нова фішка звонити під номерами альфа банку. Я зателефонувала в банк, сказали що дійсно номер їх, але дзвінків до мене від них не було.
Добрый день, какой у вас срок просрочки ?У мене сьогодні набрали кумі , вона сказала що мене не знає і взагалі що вона закордоном,сказала ступор у них хвилин 5 було, потім вибили самі