МФО BitCapital

Бідненькі так звонять вже, а їх за кораблем шлють,вже 4 смс прислали , коробить бідненьких напевно там. Хай пальчики в розетку всунуть, може полегшає

Всегда не нравилось имя Юра)
Во ******!!!
Я в шоці просто!
В мене телефонували старенькій сусідці, але вона і сама прохавана.
Вони їй кажуть, ви сховали гроші в квартирі та не пам’ятаєте , пошукайте та нам скиньте. Вона їх звісно послала. Більш неадекватних я не бачила в своєму житті.

Во ******!!!
Я в шоці просто!
В мене телефонували старенькій сусідці, але вона і сама прохавана.
Вони їй кажуть, ви сховали гроші в квартирі та не пам’ятаєте , пошукайте та нам скиньте. Вона їх звісно послала. Більш неадекватних я не бачила в своєму житті.
Які вони 🤮

Я себе теж таким добропорядочным платником вважала , шо родичі , коли дізнались про ситуацію просто ох..і ситуації. Досі пойняти не можуть мене.
Дякую форуму, що потрапила сюди❤️
Але зараз я по казкам з мфо така непорядочна) що вже треба цю позицію підтримувати )))
Я до всіх звертаюсь, як ви вважаєте з ними домовлятись???
1 вони не легальні
2 гарантії по оплаті з протермінування не дійсне.
Всі тільки бояться їх смс та дзвінків! Я теж спочатку боялася.
Пишіть заяви всюди , кули можливе. Невже це так складно? Чи чого ви боїтеся???
Так, дійсно , було і ще є, що неприємне, коли тобі дзвонять та пишуть знайомі та скидають скрини з дописами з битів. Але це все можна пережити.
Якщо почитаєте мої дописи, теж була паніка. Але домовлятися з ними геть не збираюсь! Була б ще контора нормальна, з якою можна було б домовитись , без всього трешу, що вони роблять!
Цілком з Вами згоден. Платити цим шахраям не потрібно. Дзвінки і смс можна перетерпіти.

Не платіть Bit Capital. Вони не надають ні гарантійного листа ні довідки про закриття. Взагалі, їхні "документи" не мають ніякої юридичної сили в нашій державі. Пусті погрози та розсилка смс минуть, а ви зекономите свої кошти.

Не платіть Bit Capital. Вони не надають ні гарантійного листа ні довідки про закриття. Взагалі, їхні "документи" не мають ніякої юридичної сили в нашій державі. Пусті погрози та розсилка смс минуть, а ви зекономите свої кошти.
Дають,але то гарантійкою важко назвати )
Цікаво через скільки минуть у них дзвінки ,якщо не платити?)

Ох які грозні хом'ячки ці біти, на автовідповідач лишили повідомлення, цитую:"Готуються жорстокі міри стягнення і роботи з вашим оточенням. Негайно зв'яжіться з компанією". Аж в автовідповідач істерика вже🤷

Ох які грозні хом'ячки ці біти, на автовідповідач лишили повідомлення, цитую:"Готуються жорстокі міри стягнення і роботи з вашим оточенням. Негайно зв'яжіться з компанією". Аж в автовідповідач істерика вже🤷
Тільки на це і здатні яйцеголові
Тільки на це і здатні яйцеголові
Ваша реакція?

На одном из ресурсов вот такой пост увидел относительно Биткепитал)))
Особенно последняя фраза просто топчик)))
Screenshot_2024-05-27-13-39-49-957_com.android.chrome-edit.jpg

Или заказывают такие посты, или люди не в себе🤦
Точно заказали такое написать, бред полнейший, если б на тот момент я знала, что это такое говно, я б и не лезла туда, а из-за отчаяние я полезла в *****..
Ой, мне тоже такое слали каждую секунду, а ещё при разговоре со мной мне говорили слышу по голосу вы адекватная 🤣🤣🤣

Точно заказали такое написать, бред полнейший, если б на тот момент я знала, что это такое говно, я б и не лезла туда, а из-за отчаяние я полезла в *****..

Ой, мне тоже такое слали каждую секунду, а ещё при разговоре со мной мне говорили слышу по голосу вы адекватная 🤣🤣🤣
Хай вкусять себе за попу, от реально, може попустяться трохи

У бітів або нова фішка звонити під номерами альфа банку. Я зателефонувала в банк, сказали що дійсно номер їх, але дзвінків до мене від них не було.

У мене в заблочених був дзвінок з привату, хоча я з ними ніяких відношень не маю і рахунків, для мене це теж було дивно якого вони мені дзвонили
У бітів або нова фішка звонити під номерами альфа банку. Я зателефонувала в банк, сказали що дійсно номер їх, але дзвінків до мене від них не було.

У мене сьогодні набрали кумі , вона сказала що мене не знає і взагалі що вона закордоном,сказала ступор у них хвилин 5 було, потім вибили самі

У мене сьогодні набрали кумі , вона сказала що мене не знає і взагалі що вона закордоном,сказала ступор у них хвилин 5 було, потім вибили самі
Добрый день, какой у вас срок просрочки ?

Назад
Угорі