МФО BitCapital

Кр
Мені теж захотілося побалакать🤣,бій розпочато(занимательная игра) хай там вдавляться і яд свій пускають, але з мене вони лишнього не отримають
Красиво написано, это супер просто 🤗🤗🤗

Більше немаю бажання їм відповідати, це всерівно не о чем! 😃
Да, меньше общения с ними, это не о чем, я тогда дурной была, боялась, а шас прочитав кучу историй людей и жить легче!

Людина яка може мені таке провернути зараз на симпозіумі по хірургії, поверниться і впепед. Про результат напишу
Я конечно думал, что в деле с битами самый лучший инструмент это киллер, но и хирург тоже подойдет) Будем битов лишних органов лишать? Анестезиолога, просьба, не звать на операцию :secret:

Я конечно думал, что в деле с битами самый лучший инструмент это киллер, но и хирург тоже подойдет) Будем битов лишних органов лишать? Анестезиолога, просьба, не звать на операцию :secret:
Анастезіологу звонили, сказав що продамо по гарній ціні. А у хірурга просто цікаві знайомства з бурної молодості😉, так що може бути ойой

Поделитесь своей исторей, я думаю будет всем интересно . За эти полгода какие методы они использовали: Смс бомберы, угрозы, подмена номера, объявления, обзвон , что еще?

Доброго дня.
Мав необережність звернутися в компанію біт кепітал ,брав 150$ 3 міс просрочки ,вже хочуть 800+
Сьогодні агресивно спілкуються,погрожують напряму та скинули фото моєї мами в рамці з чорною лентою та пише «Помним ,любим ,скорбим» також прислали це фото їй та написали поки ти ***** не погасиш борг за свого сина ми спокою вам не дамо.
Дзвонять до мене з номеру моєї мами ,пише мати піднімаю а то ці гниди.
Що з ними робити ,куди звертатись?
Ахереть... Я в шоці...
Невже ним зробить нічого не можна?

Я б дуже хотів знати де вони є ,особисто де офіс і приїхати з цими розумними очі в очі поспілкуватись.
В мене хлопці військові хотіли, але вони як то почули, то трохи жопка трохи жим жим, бідолашки😅

Ненормативна лексика!
В мене хлопці військові хотіли, але вони як то почули, то трохи жопка трохи жим жим, бідолашки😅
Я даю 100% гарантію,що там сидять прищяві брили а по телефону блд там чуть не халки)
***** як би я хотів оцю Mpaзь що фото зробила і дзвонила до мене найти….

Я даю 100% гарантію,що там сидять прищяві брили а по телефону блд там чуть не халки)
А вони там генії фотомистецтва, ну я думаю їх номінують сповна 😄

"Неуловимые мстители" 🤣Всі знаєм що вони є а знайти не можем🤣

Мене вчора бомбили на другий номер , я їх так морозила, аж пісню згадала . Вони певно там сиділи її в голові прокручували як дзвонили:"А я все плакала, плакала"🤣

Офис ФК Технофинанс в Днепре, можете смело ехать и бить лица всем без разбора

Вже маєте "імунітет#👍до бітів
Відсотків
Поделитесь своей исторей, я думаю будет всем интересно . За эти полгода какие методы они использовали: Смс бомберы, угрозы, подмена номера, объявления, обзвон , что еще?
Все як і у всіх погрози,дзвінки,смс бомери! погрози рідним!

Всегда не нравилось имя Юра)

Вкладення

• Screenshot_2024-05-28-12-39-01-326_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-05-28-12-39-01-326_com.viber.voip.webp
    105.6 Кб · Перегляди: 388
  • Screenshot_2024-05-28-12-38-50-090_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2024-05-28-12-38-50-090_com.viber.voip.webp
    48.2 Кб · Перегляди: 307
Назад
Угорі