Helena2491
Форумчанин
- Дописи
- 92
- Реакції
- 12
- Бали
- 2565
Helena2491 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ПритихалиТо притихали чи постійний терор?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ПритихалиТо притихали чи постійний терор?![]()
Вже маєте "імунітет#Притихали
Красиво написано, это супер простоМені теж захотілося побалакать,бій розпочато(занимательная игра) хай там вдавляться і яд свій пускають, але з мене вони лишнього не отримають
Більше немаю бажання їм відповідати, це всерівно не о чем!Кр
Красиво написано, это супер просто![]()
Да, меньше общения с ними, это не о чем, я тогда дурной была, боялась, а шас прочитав кучу историй людей и жить легче!Більше немаю бажання їм відповідати, це всерівно не о чем!![]()
Я конечно думал, что в деле с битами самый лучший инструмент это киллер, но и хирург тоже подойдет) Будем битов лишних органов лишать? Анестезиолога, просьба, не звать на операциюЛюдина яка може мені таке провернути зараз на симпозіумі по хірургії, поверниться і впепед. Про результат напишу

Анастезіологу звонили, сказав що продамо по гарній ціні. А у хірурга просто цікаві знайомства з бурної молодостіЯ конечно думал, что в деле с битами самый лучший инструмент это киллер, но и хирург тоже подойдет) Будем битов лишних органов лишать? Анестезиолога, просьба, не звать на операцию![]()
Поделитесь своей исторей, я думаю будет всем интересно . За эти полгода какие методы они использовали: Смс бомберы, угрозы, подмена номера, объявления, обзвон , что еще?Десь півроку
Ахереть... Я в шоці...Доброго дня.
Мав необережність звернутися в компанію біт кепітал ,брав 150$ 3 міс просрочки ,вже хочуть 800+
Сьогодні агресивно спілкуються,погрожують напряму та скинули фото моєї мами в рамці з чорною лентою та пише «Помним ,любим ,скорбим» також прислали це фото їй та написали поки ти ***** не погасиш борг за свого сина ми спокою вам не дамо.
Дзвонять до мене з номеру моєї мами ,пише мати піднімаю а то ці гниди.
Що з ними робити ,куди звертатись?
Я б дуже хотів знати де вони є ,особисто де офіс і приїхати з цими розумними очі в очі поспілкуватись.Ахереть... Я в шоці...
Невже ним зробить нічого не можна?
В мене хлопці військові хотіли, але вони як то почули, то трохи жопка трохи жим жим, бідолашкиЯ б дуже хотів знати де вони є ,особисто де офіс і приїхати з цими розумними очі в очі поспілкуватись.
Пишите в полицию, прокуратуру! Не молчитеЯ б дуже хотів знати де вони є ,особисто де офіс і приїхати з цими розумними очі в очі поспілкуватись.
Я даю 100% гарантію,що там сидять прищяві брили а по телефону блд там чуть не халки)В мене хлопці військові хотіли, але вони як то почули, то трохи жопка трохи жим жим, бідолашки![]()
А вони там генії фотомистецтва, ну я думаю їх номінують сповнаЯ даю 100% гарантію,що там сидять прищяві брили а по телефону блд там чуть не халки)
***** як би я хотів оцю Mpaзь що фото зробила і дзвонила до мене найти….
"Неуловимые мстители"Я даю 100% гарантію,що там сидять прищяві брили а по телефону блд там чуть не халки)
Офис ФК Технофинанс в Днепре, можете смело ехать и бить лица всем без разбораЯ даю 100% гарантію,що там сидять прищяві брили а по телефону блд там чуть не халки)
ВідсотківВже маєте "імунітет#до бітів
Все як і у всіх погрози,дзвінки,смс бомери! погрози рідним!Поделитесь своей исторей, я думаю будет всем интересно . За эти полгода какие методы они использовали: Смс бомберы, угрозы, подмена номера, объявления, обзвон , что еще?
Не варто такого писати і радити на нашому форумі!Офис ФК Технофинанс в Днепре, можете смело ехать и бить лица всем без разбора