Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не всим даноВыгоняйте из головы их.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не всим даноВыгоняйте из головы их.
Это временно. Нужно просто морально подготовитьсяНе всим дано![]()
І пройти той шляхЭто временно. Нужно просто морально подготовиться

Протермінування майже місяць, дуже агресивні булочки. Звонили оточенню нарввлися на медиків, військових, то вже були не раді що їм звонили. Після цього обдзвону притихли відносно на 4 дні. Побачимо як буде сьогодні. Я з ними якщо спілкуюсь, то вони бідосі вже тому не раді що потім позвонилиВи з ними спілкуєтесь і яке у вас протермінування, готова до атаки і я![]()
А в мене вже погрозы почалисяПротермінування майже місяць, дуже агресивні булочки. Звонили оточенню нарввлися на медиків, військових, то вже були не раді що їм звонили. Після цього обдзвону притихли відносно на 4 дні. Побачимо як буде сьогодні. Я з ними якщо спілкуюсь, то вони бідосі вже тому не раді що потім позвонили
Також десь місяць протермінуванняА в мене вже погрозы почалися
В мене теж почалися але погрози полетять записом розмови до слідчого. Так що хай себе за дупу вкусять.А в мене вже погрозы почалися
Також десь місяць протермінування
Я не боюся,просто не дуже приємна ситуація...Да і на фотці я там не гарна ,якщо будуть розсилати)))В мене теж почалися але погрози полетять записом розмови до слідчого. Так що хай себе за дупу вкусять.
Шліть їх в кропиву і не бійтеся нічого
В мене теж почалися але погрози полетять записом розмови до слідчого. Так що хай себе за дупу вкусять.
Шліть їх в кропиву і не бійтеся нічого
Попередте оточення, а за таке можна йти і в поліцію. Вони кричать що закон 4221 на них не поширюється, але написати за ним спробувати можна. Якщо поліція не прийме, то в прокуратуру йдітьЯ з ними не спілкуюся ,мамі написали ,типу кобила поверни кошти за дочку.(
А як на фото не гарні, то відфотошпте і їм скиньте, а то якось невдобно буде шо ви там не при параді)Я з ними не спілкуюся ,мамі написали ,типу кобила поверни кошти за дочку.(
Я не боюся,просто не дуже приємна ситуація...Да і на фотці я там не гарна ,якщо будуть розсилати)))
Мама знає...вони спочатку всіх обзвонили ,потім мовчали,тепер якийсь Сергій займається моєю справою...знову будуть дзвонити )Попередте оточення, а за таке можна йти і в поліцію. Вони кричать що закон 4221 на них не поширюється, але написати за ним спробувати можна. Якщо поліція не прийме, то в прокуратуру йдіть
А як на фото не гарні, то відфотошпте і їм скиньте, а то якось невдобно буде шо ви там не при параді)
У мене почалося, сестрі дзвонили, мамину і татову фамілію і по батькові, все знають і мені пише якись намаханий що я мабуть ігроманка, що у нього є таке припущення. Я написала що хай двонять хоть папі Римському, кажу в суд подавайте і будемо вирвшувати лояльноЯ з ними не спілкуюся ,мамі написали ,типу кобила поверни кошти за дочку.(
В мене всі дорослі мужики ,цікаво що жінок ображаютьМоїй сестрі дзвонив якись малолєтка що слів до купи не може зв'язати
Та блочте ви їх, я вже заблочила і відповідати більше не будуВ мене всі дорослі мужики ,цікаво що жінок ображають
В мене навпаки всі агресивні![]()
Я маю на увазі з іншими людьми...У мене сьогодні перший день протермінування, а погрози повалилися з 8 ранку
Та блочте ви їх, я вже заблочила і відповідати більше не буду
Я за кордоном, подзвонять в тундруЯ маю на увазі з іншими людьми...
На роботу також дзвонили...
Так вычисляйте сразу, чё ждать тоЯ теж написала їм за суд, будуть вийожуватися , от не полінуюся вичислити таку звонилку і поїхати в писка дати, щоб щелепа посипалася
ЧекаємоЛюдина яка може мені таке провернути зараз на симпозіумі по хірургії, поверниться і впепед. Про результат напишу