МФО BitCapital

Вкладення

• FB_IMG_1716661419050.webp
    FB_IMG_1716661419050.webp
    72.4 Кб · Перегляди: 164
  • FB_IMG_1716661425854.webp
    FB_IMG_1716661425854.webp
    112.3 Кб · Перегляди: 183
А в мене найшли навіть тих хто я не знаю)))
У мене завтра протермінування, чекаю атаку)
А мені таке не присилають )))))
Мені теж прислали🤣
В общем биты нарушают закон) но до сих пор работают)
Ну думаю вони мусять щось писати, бо масова атака скарг на НБУ

Ось третя сторінка

Вкладення

• FB_IMG_1716661921344.webp
    FB_IMG_1716661921344.webp
    16.9 Кб · Перегляди: 150
Ось третя сторінка
Мне тоже она отвечала, а потом я позвонила и она сказала надо платить, они не подчиняються им, и что кроме звонков не могут сделать ни чего, да НБУ пишет, что есть нарушения, но видимо все куплено везде)

Мне тоже она отвечала, а потом я позвонила и она сказала надо платить, они не подчиняються им, и что кроме звонков не могут сделать ни чего, да НБУ пишет, что есть нарушения, но видимо все куплено везде)
Незнаю яка мене історія чекає з завтрашнього дня, грошей немає, а платити не тільки їм потрібно((

Незнаю яка мене історія чекає з завтрашнього дня, грошей немає, а платити не тільки їм потрібно((
Максимально закройте все соцсети и мессенджеры и предупредите окружающих о возможных звонках

Вже давно повидаляла профілі з соціальних, дякую)
Це не допомогло, я видалила всю книгу в телефоні, знайшли з тим з ким не спілкуюсь, просто не робить як я спілкувалась бо боялась поки не потрапила на цей форум, чекайте і все!
Я платила тим кто пішов на уступки це алекс кредит, май кредит, сенд, аванс, фінбар, милоан, шв гроші, зі мною на уступки не йде тількі кредит каса, чекаю позив в суд, але все можливо завжди, є деякі хто йдуть на уступки, пишу тількі за себе, в мене багато було проблемок!

Це не допомогло, я видалила всю книгу в телефоні, знайшли з тим з ким не спілкуюсь, просто не робить як я спілкувалась бо боялась поки не потрапила на цей форум, чекайте і все!

Я платила тим кто пішов на уступки це алекс кредит, май кредит, сенд, аванс, фінбар, милоан, шв гроші, зі мною на уступки не йде тількі кредит каса, чекаю позив в суд, але все можливо завжди, є деякі хто йдуть на уступки, пишу тількі за себе, в мене багато було проблемок!
У мене не менше проблем якими я себе нагородила, 20 МФО, я не вдома і дуже боюся за це все, довгий час була без роботи, а зараз коли отримаю в червні зарплату не знаю як діяти, ще й біти в колекції, планую закрити за пів року, не знаю як це все буде, трубку не беру, додому наярюють, мої в шоці, але вже нічого не зміню, для моїх батьків це страшна трагедія, протермінування почалися тиждень тому, стан у мене зараз кретичний, не розумію себе, як я в таке влізла в 44 роки

Як на голках, боюся поганих наслідків(((, коли треба було думати про наслідки, тоине думала(

Де беруть номери ніхто не знає, мені легше бо я за кордоном а от батькам і оточенню дістанеться, позор я переживу, сподіваюся і рідні з часом заспокоються..

Юлічка а скільки часу у вас пішло на виплати?

Останнє редагування:
У мене не менше проблем якими я себе нагородила, 20 МФО, я не вдома і дуже боюся за це все, довгий час була без роботи, а зараз коли отримаю в червні зарплату не знаю як діяти, ще й біти в колекції, планую закрити за пів року, не знаю як це все буде, трубку не беру, додому наярюють, мої в шоці, але вже нічого не зміню, для моїх батьків це страшна трагедія, протермінування почалися тиждень тому, стан у мене зараз кретичний, не розумію себе, як я в таке влізла в 44 роки

Як на голках, боюся поганих наслідків(((, коли треба було думати про наслідки, тоине думала(

Де беруть номери ніхто не знає, мені легше бо я за кордоном а от батькам і оточенню дістанеться, позор я переживу, сподіваюся і рідні з часом заспокоються...

Юлічка а скільки часу у вас пішло на виплати?
Оооо го У вас история, тоже самое началось ещё в 2022 году я уехала в Польшу на заработки, но пошло все через одно место, вернулась домой, бросили, подруга предала, депрессия, работы нет, надо было платить, нечем, сначала было мало, а потом 16 штук этих микро, много писать, долго очень, где-то понадобился 1 год и то если б не погасил любимый человек мои проблемы, бит закрыла половину я, остальное он ещё мы не встречались, сейчас отп банк реструктуризація 500 гр а месяц, шв гроши 3 платежа и кредит касса жду суд, а так долго было бы без него, держитесь и верьте в хорошее, мама до конца не узнала, я скрыла как могла а вот брат и невестка про биты узнали, но я сразу предупредила в 1 день проссрочки, а остальные они не знали, у меня ещё был старфин, зе и банана, и кстати мне 40 лет и угораздило да на такое, была в отчаянии из-за расставания и сопли и всё! Верю в лучшее и надеюсь скоро закончу этот треш!

Назад
Угорі