МФО BitCapital

У свій час колись хотів взяти у них кредит. Вписав свої дані, проте коли побачив вимогу фото з паспортом насторожився. І потім побачив, що вони навіть не мають ліцензії на провадження діяльності, котрою займаються. Наразі потрапив на цю тему на форумі щодо них і хотів запитати, чи варто мені переживати про свої паспортні дані та номер іпн, які я вписав при реєстрації?
Это от них зависит) были моуфчфаи когда на людей пытались повесить кредиты которые они не брали

Просто деякі не витримують психологічного натиску. А тим , кому пофіг, то пофіг. Та і ти , кому телефонують розуміють , що це їх ні як не обходить.
Так, це точно, але нажаль таких мало, що по фіг, коли тільки в просрочку увійшла в них то було трохи не по собі, потім знайшла форум, дуже дякую допоміг морально, а потім мені пощастило і все, но вони кончені дуже...

Так, це точно, але нажаль таких мало, що по фіг, коли тільки в просрочку увійшла в них то було трохи не по собі, потім знайшла форум, дуже дякую допоміг морально, а потім мені пощастило і все, но вони кончені дуже...
Я не знаю, як вам пощастило. Я не буду сплачувати їм нічого! В мене і слідчий нпу дав розуміння як з ними поводитись . Теж тримаю зв’язок з СБУ. Все!!!

Я не знаю, як вам пощастило. Я не буду сплачувати їм нічого! В мене і слідчий нпу дав розуміння як з ними поводитись . Теж тримаю зв’язок з СБУ. Все!!!
Так ви брали в них гроші?

Це ваше право і кожного з нас, в мене погасив чоловік і все, котрий вирішив питання, для того, щоб спати спокійно, тому що мама після інсульту, я довго скривала 58 днів, але я мабуть і сплю спокійно наразі, у вас : железные нервы"!

Це ваше право і кожного з нас, в мене погасив чоловік і все, котрий вирішив питання, для того, щоб спати спокійно, тому що мама після інсульту, я довго скривала 58 днів, але я мабуть і сплю спокійно наразі, у вас : железные нервы"!
И такие же нервы у половины тех кто не отдал кредит битам)

Хтось підписав номер бітів,що вони займаються непристойними речами з гусами, шкода пташок

Я смотрю, что движение "нюхатьбебрубудут" процветает в соцсетях))
Bitcapital

я проаналізував ваші повідомлення, і мені здалось що ви працюєте на біткепітал) дуже гарно і завуальовано всих просите закрити дикі відсотки. В мене питання , ви отримали гарант лист про погашення? Орки більше не звонять?

я проаналізував ваші повідомлення, і мені здалось що ви працюєте на біткепітал) дуже гарно і завуальовано всих просите закрити дикі відсотки. В мене питання , ви отримали гарант лист про погашення? Орки більше не звонять?
🤣🤣🤣🤣 оце так, ви напевно зрозуму заїхали з лютого я на форумі почитайте зпочатку мою історію)))) капець які висновки у вас не зная мене, може це ви на них працюєте?)
Так мені дали листа про закриття, я в чорному списку і я не можу туди увійти) і якщо брати відповідальність на те щоб писати, що я працюю в біткапітал, то для початку читайте повністю форум, коли здається креститися треба) це форум де люди ділиться можуть своїми історіями, так що не пишить якійсь казки, вони звісно кончені люди і не вам мене засуджувати, ви нічого про мене не знаєте і скільки в мене було проблем з цими займами, життя тяжке ми всі буваємо в дупі, але це не дає вам право писати мені такі речі!
Мабуть я ще працюю на всі 16 контор, які в мене були, оце так люди не зная ні чого пишуть якісь казки)))) я бажаю кожному з нас вылезти з цих боргів, і я ні кому тут не писала, а ви що з біт))) 🤣🤣🤣

Останнє редагування:
Ранок починається не з кави, а з "вітання" з днем народження від Бітів. Думаю поїхати ще раз у відділок написати ще на них заяву

Ранок починається не з кави, а з "вітання" з днем народження від Бітів. Думаю поїхати ще раз у відділок написати ще на них заяву
А вторую зачем? Главное чтоб хоть что то расследовали а не делали вид что работают)

А вторую зачем? Главное чтоб хоть что то расследовали а не делали вид что работают)
Сьогодні вони мене точно вітають з дн, 20 день прострочки обзвонили всю телефонну книгу майже, всіх називають поручителями. У мене Хресний захищає нас,то запропонував зараз до них приїхати,то чогось різко локація Київа змінилася на Польщу

Використання великих літер у повідомленнях (капслок)!!!
Якщо я теж закрив Бітів з шаленеми % то що ? це означає що я на них працюю ? Скажу я одне ВЗЯЛИ КОШТИ ПОТРІБНО ВІДАТИ БО ЯК ДІЙСНО ПРИЇДУТЬ ХЛОПЧИКИ ДО ДОМУ І ЗЛАМАЄТСЯ ПАРУ ПАЛЬЧИКІВ ТОДІ БУДЕТИ КРИЧАТИ ПОЛІЦІЯ ЗАЯВА РЯТУЙТЕ так як на них немає управи дивно що такого ще не було

Якщо я теж закрив Бітів з шаленеми % то що ? це означає що я на них працюю ? Скажу я одне ВЗЯЛИ КОШТИ ПОТРІБНО ВІДАТИ БО ЯК ДІЙСНО ПРИЇДУТЬ ХЛОПЧИКИ ДО ДОМУ І ЗЛАМАЄТСЯ ПАРУ ПАЛЬЧИКІВ ТОДІ БУДЕТИ КРИЧАТИ ПОЛІЦІЯ ЗАЯВА РЯТУЙТЕ так як на них немає управи дивно що такого ще не було
Типичный текст калов))
Капслок запрещен на форуме. Правила бы для начала почитали хотя бы

Ох ,які вони сьогодні ообливо нервові от чесне слово злі такі, ух як бурундучки в брачний період

Назад
Угорі