МФО BitCapital

Доброго дня, комусь вони таке пропонували?

Вкладення

• Screenshot_20240518-114228.webp
    Screenshot_20240518-114228.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 200
Доброго дня, комусь вони таке пропонували?
Надсилали. Але як почнете писати, ніяка це не реструктуризація. Просто витягують вас на розмову, де будуть пресувати знов та вимагати сплатити все, зо вони нарахували

Надсилали. Але як почнете писати, ніяка це не реструктуризація. Просто витягують вас на розмову, де будуть пресувати знов та вимагати сплатити все, зо вони нарахували
А так ее даже не существует этой реструктуризации?

А так ее даже не существует этой реструктуризации?
Ви вірите, що у бітів є реструктуризація???
Вам нарахують. 3-4 тіла і запропонують це виплатити за місяць , наприклад. Ви би погодились на таке?

Вам нарахують. 3-4 тіла і запропонують це виплатити за місяць , наприклад. Ви би погодились на таке?
І в цей період все одно будуть телефонувати всім та діставати смс
Сьогодні знов від них прилетів дзвінок до людини з підміною номеру. Потім дзвінок з київського номеру. І таке навішали людині, що в голові не укладається. В конкретно з неї вимагали гроші. Нажаль розмова не була записана . Але номер, з якого дзвонили передала в органи.
як і сказав слідчий - це все, що вони можуть, шукати тих в вашому оточенні, яким можна навішати лапшу та примінити психологічну атаку.

Вони вже люлей і морального "кохання" отримали , я їм теж їх методами розмови "натрусила". Дуже мені хочеться звернутися до таких "рішал", як вони щоб їм черепну коробочку підшаманили. А звернутися є до кого і там такі що й з того світу дістануть. Але через таких самок собаки не хочу потім мати сама проблем з поліцією

Мене вже лякають службою примусового стягнення, типу я не відповідаю на дзвінки ,з 350 долларів хочуть вже 1000)обзвонили всіх навіть кого не знаю. :(

Вони вже люлей і морального "кохання" отримали , я їм теж їх методами розмови "натрусила". Дуже мені хочеться звернутися до таких "рішал", як вони щоб їм черепну коробочку підшаманили. А звернутися є до кого і там такі що й з того світу дістануть. Але через таких самок собаки не хочу потім мати сама проблем з поліцією
А я з ними не розмовляю взагалі,тільки інколи в Вайбер погрози.Не вмію як вони розмовляти.

Мене вже лякають службою примусового стягнення, типу я не відповідаю на дзвінки ,з 350 долларів хочуть вже 1000)обзвонили всіх навіть кого не знаю. :(
Минимум который я видел 1.5 тела) так что на три тела не соглашайтесь ни в коем случае) кстати меня тоже передавали в отдел примусового стягнення или что то типа того фuгня это все

Минимум который я видел 1.5 тела) так что на три тела не соглашайтесь ни в коем случае) кстати меня тоже передавали в отдел примусового стягнення или что то типа того фuгня это все
У меня сначала предлагали то 300 долларов списать,то 350 и на этом все...У меня проссрочка у них где то недели две-три

У меня сначала предлагали то 300 долларов списать,то 350 и на этом все...У меня проссрочка у них где то недели две-три
У меня больше да и пофиг уже) звонить они любят но перетерпите это все и тогда вам предложат за 1.5 тела, да и те кто месяцами и годами не платит живы до сих пор)

У меня больше да и пофиг уже) звонить они любят но перетерпите это все и тогда вам предложат за 1.5 тела, да и те кто месяцами и годами не платит живы до сих пор)
Честно сказать, с этими МФО хотелось уже просто "выйти в окошко"...читаю группу ,успокаиваюсь.

У свій час колись хотів взяти у них кредит. Вписав свої дані, проте коли побачив вимогу фото з паспортом насторожився. І потім побачив, що вони навіть не мають ліцензії на провадження діяльності, котрою займаються. Наразі потрапив на цю тему на форумі щодо них і хотів запитати, чи варто мені переживати про свої паспортні дані та номер іпн, які я вписав при реєстрації?

Просто деякі не витримують психологічного натиску. А тим , кому пофіг, то пофіг. Та і ти , кому телефонують розуміють , що це їх ні як не обходить.

Назад
Угорі