МФО BitCapital

Доброго дня.
Мав необережність звернутися в компанію біт кепітал ,брав 150$ 3 міс просрочки ,вже хочуть 800+
Сьогодні агресивно спілкуються,погрожують напряму та скинули фото моєї мами в рамці з чорною лентою та пише «Помним ,любим ,скорбим» також прислали це фото їй та написали поки ти ***** не погасиш борг за свого сина ми спокою вам не дамо.
Дзвонять до мене з номеру моєї мами ,пише мати піднімаю а то ці гниди.
Що з ними робити ,куди звертатись?
Пишіть заяви з детальним описом до НПУ, до прокуратури. Обов’язково!

Доброго дня, хочу поділитися враженнями про компанію BitCapital, моя близька людина мала необережність взяти позику у цій конторі, я так зрозуміла з їхнього швидкого торохтіння, шо позика вчасно не повернута. Потім почалося справжнє пекло, кожні 5 хв. не даючи передихнути дзвінки з вимогою повернути кредит, зателефонували всим і мертвим і живим, літню людину довели до інфаркту, на поступки не йдуть, хамлять, здорові молоді бугаї (а ми за них своїх дітей посилаємо) Мій висновок такий, після пережитого ада, домовитися не вийде, якщо не хочете присутності хамла у вашому телефоні платіть вчасно або не зв'язуйтеся
Після якого дня протермінування?
Господ и дамы, сегодня обиженые цепные псы с битов подали голос
Предыстория: Как и у всех 100$, просрочка 50 дней (С процентами хотят 555), на все просьбы оплатить кредит чётко и ясно давал понять что всё согласен решать только через суд
Сегодня начались угрозы + бомбер + розсылка (С моей фотографией с паспортом в руках(Требовалось для регистрации)) и звонки родным (Так же для запугивания отправляли запись разговора с бабушкой)
В планах: как и раньше слать нах*р и наблюдать за тем как крысы тонут на своём корабле, объяснить родным что новые мошенники обзавелись и откуда-то достали мои данные
Так как я уже матёрый должник сомневаюсь что будет что-то критичное
Если что-то будет новенькое, буду держать в курсе
UPD: Великий угрожатель представился Артемом Игоревичем
1715708215365.png
Тільки з 50 днів прострочки почали рідних доставати?

Доброго дня,а при якому терміні просторочення вони вже починають вмикати "бидловські" методи? Бо поки ніби ще адекватно можна так сказати

Доброго дня,а при якому терміні просторочення вони вже починають вмикати "бидловські" методи? Бо поки ніби ще адекватно можна так сказати
Когда как у некоторых сразу почти зависит от того кого из вашего окружения нашли

Когда как у некоторых сразу почти зависит от того кого из вашего окружения нашли
Знайшли маму, яка їх послала в глибини прямої кишки, і бабусю яка в душі не чає що вони з неї хочуть , сказала що вони сеператисти і послала їх а глибини пекла☺️

До рідних теж через тиждень в мене почали телефонуваьи, поки шлють смс з "вигідними" пропозиціями. Але я їх морожу. Правда в неділю трохи опературу люлей вкачала, то бідний сам трубку кинув

Знайшли маму, яка їх послала в глибини прямої кишки, і бабусю яка в душі не чає що вони з неї хочуть , сказала що вони сеператисти і послала їх а глибини пекла☺️
У вас суперська родина)

У вас суперська родина)
Дякую, а як ще з ними бути). Нормально ж не вміють, думають раз в Лондоні то все можна,а ні. Після прерараціїї трупів в студенські роки , то в житті можна боятися лише бірочки на нозі, а не їх

Сепаратисты:) прикольно так битов ещё никто не называл

Говорили російською і дуже не ввічливо, то бабуся так і сказала
Мені сьогодні, тоже бабушка дзвонила, казала що до неї хтось дзвонив, по російській розмовляє каже нада в тюрьму посадить ну і так дальше.
Дякую, а як ще з ними бути). Нормально ж не вміють, думають раз в Лондоні то все можна,а ні. Після прерараціїї трупів в студенські роки , то в житті можна боятися лише бірочки на нозі, а не їх
Який там Лондон, вони із Дніпра, у мене даже написало на телефоні що дзвонить із Дніпра

Мені сьогодні, тоже бабушка дзвонила, казала що до неї хтось дзвонив, по російській розмовляє каже нада в тюрьму посадить ну і так дальше.

Який там Лондон, вони із Дніпра, у мене даже написало на телефоні що дзвонить із Дніпра
Много с вас хотят ?

Такі ж телефони,як і у Привата з Дніпра )

Да хочь з Марсу, нормально треба з людьми говорити,а не бидлом бути.
Думаете одна контора:)
А може це підпільна філія привату🙂

А вы с ними на их языке общайтесь) хотя лучше вообще трубку не брать нервы целее будут)

А може це підпільна філія привату🙂
Це филия е-грошей) часто видел как чел брал когда-то у грошей кредит а потом ему от битов звонят и пытаются выбить кредит который он у них не брал

А вы с ними на их языке общайтесь) хотя лучше вообще трубку не брать нервы целее будут)
Спілкувалася я з ними два рази, одній нарваній дамі прописала феназипам, бо нерви розшатані,щоб попустилася трошки. А інший після слів що ви зареєстровані за адресою гуртожитку в Дніпрі кинув трубку🤷

Це филия е-грошей) часто видел как чел брал когда-то у грошей кредит а потом ему от битов звонят и пытаются выбить кредит который он у них не брал
Скрізь встигають, ото в них нервова робота,бідненькі. То там треба сібазону куба два, щоб челюсть відвисла у прямому сенсі, хочь відпочинуть

В мене по бітам такі новини. Щодо другого звернення в поліцію, мені надіслали офіційну відповідь та передали до кримінального відділу, завтра буду наочно спілкуватись з представником. По заяві в СБУ, теж очікую відповідь , та вже сьогодні спілкувалась з представником СБУ по телефону-ставив питання, та заяв таких багато вже є. І хто б там не казав, але працюють і поліція і СБУ в цьому напрямку!
В мене по бітам такі новини. Щодо другого звернення в поліцію, мені надіслали офіційну відповідь та передали до кримінального відділу, завтра буду наочно спілкуватись з представником. По заяві в СБУ, теж очікую відповідь , та вже сьогодні спілкувалась з представником СБУ по телефону-ставив питання, та заяв таких багато вже є. І хто б там не казав, але працюють і поліція і СБУ в цьому напрямку!
Тож я реально кажу, не бійтеся звертатися до органів , чим більше звернень, тим краще!

Тож я реально кажу, не бійтеся звертатися до органів , чим більше звернень, тим краще!
Новости хорошие ждём-с когда их сайт наконец то прикроют

Назад
Угорі