МФО BitCapital

Козли повні і там система жесть я знаю людей з 5 на яких повішали кредит і вони тільки взнали за нього коли там протермінуваня 30 днів
Таких людей в кругах називають Дропи хто в курсі той знає
То, что биты козлы - тема уже давно разгадана. Но сейчас на форуме появляется много непонятных "защитников" битов. Типа им нужно всё отдать, это ж честно. Или нужно им заплатить космическую сумму, потому что по-другому не отцепятся и это единственный выход - платите. Или намёки на то, что биты выиграют суд :facepalm:. Постоянная реклама их акции "закрою займ за тело" или "с выгодной скидкой". И прочая непонятная фuгня. Чё происходит? Концентрация битанутых слишком высокая... :scratch_one-s_head:

То, что биты козлы - тема уже давно разгадана. Но сейчас на форуме появляется много непонятных "защитников" битов. Типа им нужно всё отдать, это ж честно. Или нужно им заплатить космическую сумму, потому что по-другому не отцепятся и это единственный выход - платите. Или намёки на то, что биты выиграют суд :facepalm:. Постоянная реклама их акции "закрою займ за тело" или "с выгодной скидкой". И прочая непонятная фuгня. Чё происходит? Концентрация битанутых слишком высокая... :scratch_one-s_head:
Тут ситуація така що платити чи не платити вибір кожного все залежить від людини і її оточення як вони витримають натиск комусь легше заплатити і всьо а комусь поxep я думаю вони всеодно своє получають і заробляють норм %
Жесть) я б не платил столько)
Та це не я а родичі
В мене загально сума з % на всіх позиках десь 900 тисяч 😈

Тут ситуація така що платити чи не платити вибір кожного все залежить від людини і її оточення як вони витримають натиск комусь легше заплатити і всьо а комусь поxep я думаю вони всеодно своє получають і заробляють норм %
Это да на одного не отдавшего по любому найдется 2-3 тех кто отдаст

Я просто змінив сімку і всьо хай бродять
Нема шо відавати а за тіло я був би згоден а вони не хочуть

Та це не я а родичі
В мене загально сума з % на всіх позиках десь 900 тисяч 😈
900 дофига конечно, а остальные МФО идут на уступки ? Тело предлагают?

Я ж тому й пишу що в кожного своє , і кожен буде чинити так як вважає запотрібним 🤷🏻‍♀️
А , якщо ви віддасте тіло, а вони потім скажуть, що нічого не знають і треба ще сплатити відсотки. Бо їх гарантійка це ніщо. Що тоді? Будете знов віддавати? А якщо після цього через деякий час вони знов на вас відкриють займ якийсь, що ви не оформляли, знов будете віддавати? Це звичайна їх практика)

моя вам порада, напішіть заяву в кібер поліцію. Це все робиться он лайн. Скидайте скрини , номери телефонів з яких пишуть та дзвонять, може записи розмов. Мені так представники поліції порекомендували. Просто не полініться.
Я навіть не знаю, хто ця людина, і напевно якщо б я сама не влізла в мфо три роки тому, то теж почала б цікавитись, чого мені хтось пише. А може б забила, бо не мої борги мене не цікавлять.
Поки я отримала тільки смс, тому в кіберполіцію рано писати, якщо почнеться терор, тоді обовʼязково, бо мої за три роки вже притихли, лиш іноді наярюють, тому думаю, що буде зрозуміло, що то біти.
От там в смс є номер «боржника», думаю йому посилання на форум скинути.

хоть хтось реально пише про цю ситуацію

Я навіть не знаю, хто ця людина, і напевно якщо б я сама не влізла в мфо три роки тому, то теж почала б цікавитись, чого мені хтось пише. А може б забила, бо не мої борги мене не цікавлять.
Поки я отримала тільки смс, тому в кіберполіцію рано писати, якщо почнеться терор, тоді обовʼязково, бо мої за три роки вже притихли, лиш іноді наярюють, тому думаю, що буде зрозуміло, що то біти.
От там в смс є номер «боржника», думаю йому посилання на форум скинути.
Ото мені писав один типа я його поручителем в кредит взяла. Я питаю ви хто такий взагалі? Якій кредит? А він мені- смс прийшло з вашим номером, що вас розшукують а я повинен за вас платити)
Я йому сказа йдіть до поліції в такому випадку.

Всім дякую почитав всіх ,та думаю такого треша моя родина не витримає,завтра заплатю і ідуть вони лісом ,навіть відгук напишу щоб йшли на ..й

Всім дякую почитав всіх ,та думаю такого треша моя родина не витримає,завтра заплатю і ідуть вони лісом ,навіть відгук напишу щоб йшли на ..й
Всё, товарищи, меняем тактику. Теперь про битов только хорошее писать надо, а то люди читают, что биты плохие и прям сломя голову бегут им платить. Что-то явно пошло не так :lol:

дypaки и биты... :facepalm:

Ні,попросту це перший займ і проценти не великі! Я сьогодні зайшов в свій кабінет ,а там нова моя моно банк картка ,як і що вони знаходять для мене загадка

Ні,попросту це перший займ і проценти не великі! Я сьогодні зайшов в свій кабінет ,а там нова моя моно банк картка ,як і що вони знаходять для мене загадка
Чтоб Вы понимали у меня тоже просрочки даже близко не было, там я заплатил всё сразу на следующий день и забыл и про них, и про другие долги мфо, всё погасил, со всеми долгами рассчитался, жизнь наладилась. Но для битов это не проблема, они потом сами придумали и новый займ, и просрочку и всё остальное, они всё без Вас сделают:lol:

Хорошо бы, чтоб Ваше знакомство на этой оплате закончилось, но это ой как маловероятно)))

Останнє редагування:
Чтоб Вы понимали у меня тоже просрочки даже близко не было, там я заплатил всё сразу на следующий день и забыл за них, как и за все другие мфо, всё погасил, со всеми долгами рассчитался. Но для битов это не проблема, они потом сами придумали и новый займ, и просрочку и всё остальное, они всё без Вас сделают:lol:

Хорошо бы, чтоб Ваше знакомство на этой оплате закончилось, но это ой как маловероятно)))
Ну тонда будем делать по факту

Як вважаєте за потрібне. Це діло кожного.
Так як вони мені життя споганили- хай в суд подають, якщо взагалі мають право на це!

Назад
Угорі