МФО BitCapital

чого не мають права?
У ніх немає ліцензії ,вони не висилають гроші на вашу картку,а ви самі собі виводите крепту зі свого гаманця
Если вы в курсе то чего боитесь тогда?
Я не боюсь ,а думаю я к моя родина на те відреагує,і тим самим на роботі ,бо в таких тяжкий час для всіх дуже важко щось знайти,але мене налякало що вони знайшли перевипущена картку в моно

У ніх немає ліцензії ,вони не висилають гроші на вашу картку,а ви самі собі виводите крепту зі свого гаманця
подати чого не мають права? те шо нема ліцензії то все добре, виграють навряд, а те шо не мають права подати - досить спірно

подати чого не мають права? те шо нема ліцензії то все добре, виграють навряд, а те шо не мають права подати - досить спірно
Проверим) вот на максима подадут наверное фиг он им заплатит

чого не мають права?
Вважаю, що мають право, але не зовсім з точки зору нашого законодавства , м’яко кажучи, вони не гарно свою діяльніть ведуть. Тому і не подадуть до суду, а можуть тільки погрожувати , , писати, дзвонити. Але і на це все є управа. Просто всі перелякані і не хочуть думати, краще ж сплатити 3-5 тіл)!

Я не боюсь ,а думаю я к моя родина на те відреагує,і тим самим на роботі ,бо в таких тяжкий час для всіх дуже важко щось знайти,але мене налякало що вони знайшли перевипущена картку в моно
У вас привязана карта в кабинете в биткепитал?

Вважаю, що мають право, але не зовсім з точки зору нашого законодавства , м’яко кажучи, вони не гарно свою діяльніть ведуть. Тому і не подадуть до суду, а можуть тільки погрожувати , , писати, дзвонити. Але і на це все є управа. Просто всі перелякані і не хочуть думати, краще ж сплатити 3-5 тіл)!
ну поки не пробували : ) суд скаже - ідіть нах, провадження не відкрию

ну поки не пробували : ) суд скаже - ідіть нах, провадження не відкрию
А потім дожене і скаже - ой пробачте, так вже ж відкрито кримінальне провадження! Оо, та навіть декілька, та навіть по вам! Почекайте, та тут ващє пєсня! Ходімо з нами, у нас для вас багато цікавого :crazy:

Останнє редагування:
Біти це шляпа звісно.
Брав 100 баксів, приблизно місяця 3 тому, але після виходу на просрочку жодного разу не виходив з ними на зв'язок, хоча телефонували досить часто.
Зараз шлють смс де хочуть 250 баксів (по якійсь там акції) та телефонує автомат приблизно 3/4 рази на день)
В особистому кабінеті думаю сумма значно більше, але не заходжу туди)
Оточення може турбують, може ні, ніхто мені нічого не казав)

От і думаю, чи очікувати від них ще щось гірше (як пишуть на форумі), бо вже пройшло 3 міс, а вони так і нічого не знайшли походу.

Повернути за тіло можна було б, але ж звісно після повернення вони не відстануть, і гарантійки ніякої нема)

Тут плати не плати, всеодно будеш винен, то лишається один варіант - я блокнув карту, на яку в них брав кошти і хай сос*ть х*й)

Останнє редагування:
Блин, читаю про битов и тихо какой день меня дёргает, понимаю что если до 4 числа деньги не верну им с гребанами процентами то меня все это тоже ждёт, до сих пор не понимаю как можно было так вляпаться, взять 100 долларов из которых мне на карту пришло только 3300 грн, а теперь к возврату 150 долларов, но по их курсу выходит 7400 где то, это трындец

Блин, читаю про битов и тихо какой день меня дёргает, понимаю что если до 4 числа деньги не верну им с гребанами процентами то меня все это тоже ждёт, до сих пор не понимаю как можно было так вляпаться, взять 100 долларов из которых мне на карту пришло только 3300 грн, а теперь к возврату 150 долларов, но по их курсу выходит 7400 где то, это трындец
Абсолютное большинство людей договора не читает и такими подсчётам перед тем как взять займ не занимается) вариант перетерпеть террор и заплатить позже и меньше вам не нравится?

Абсолютное большинство людей договора не читает и такими подсчётам перед тем как взять займ не занимается)
Практично 100%
Ну і фактор самовпевненості що віддаш вчасно, тож навіщо його читати взагалі.

Абсолютное большинство людей договора не читает и такими подсчётам перед тем как взять займ не занимается) вариант перетерпеть террор и заплатить позже и меньше вам не нравится?
Если бы они не делали рассылку и не звонили всем по записной книжке то мне было бы обсолютно все равно, а так я просто не могу рисковать

Як на мене не так тяжко повернути їм ті кошти які брав, але те що після того я повернеш кошти, вони не відчепляться і будуть ще вимагати кошти, їхній гарантійний лист нічого законного не має)
Тож краще не платити зовсім)
Бо чи сплатиш ти чи не сплатиш, результат буде один)

Назад
Угорі