- Дописи
- 7508
- Рішення
- 1
- Реакції
- 10252
- Бали
- 4405
Пчёл не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
опылять не надо, пусть будет в единичном экземпляре![]()
Я постараюсь)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
опылять не надо, пусть будет в единичном экземпляре![]()
Ага,Короче сьогодні я їх закрив більше мати справу не буду з ними.

Та ну не)))Ага,небудете![]()
А ми їх і не боїмось))) нам страшно тільки від вибухів ракет. А ці , як і всі інши ……Просто не бойтесь и все,ничего они не сделают,в суд не подадут,могут только звонить это максимум,поменяйте симку и будет вам счастье
Разве если хотите, чтоб позвонили очень далёким родственникам и рассказали что вы мошенник и утримуете майно компании) а вообще интересно было бы понаблюдать за развитием событий хотя я сам хоть и планирую отдать но будет это не скоро и вынесут мне мозг к тому времени капитально.Всё больше и больше желания взять у них денег и не отдать)))
Хотел бы я вам сказать правду о том, чтоБрав вних 300 і вчора закрив їх за 900 скідка прйишла . Свій борг в бітах закрив потом мені не дали .Короче гроші нужни були взяв на дружину

Возобновятся родственные связипозвонили очень далёким родственникам
Математика.Брав вних 300 і вчора закрив їх за 900 скідка прйишла
"Bitcapital. Мы восстановим родственные связи"Нетолько родственникам, а еще и соседям могут звонить, возможно и однокласников понаходят и даже одногрупников в бывшем ВУЗе
Круче ніж програма «знайди мене» )))"Bitcapital. Мы восстановим родственные связи"
+600 и есть скидка, у битов просто скидка в обратную сторону работает))Математика.
Дано:
Взял 300$ отдал 900$.
Найти:
Где скидка?
В мене теж таке. Хай йдуть на йух.Читала що біткепітал телефонують по телефонній книзі, в моєму випадку телефонують людям, номера телефонів яких ніколи не мала, і знаю їх через третіх людей.
таких нужно банить нах и *бало битьБрав вних 300 і вчора закрив їх за 900 скідка прйишла . Свій борг в бітах закрив потом мені не дали .Короче гроші нужни були взяв на дружину
Как же оно режет глаза - когда в контексте разговора про битов есть слова "суд", "юристы", "адвокаты"...В мене теж таке. Хай йдуть на йух.
Або до суда подають. Вже консультувалася з цього приводу з юристом з форму.
А ще попросила скидати мені скрині та записи розмов, для суду, вважаю , буде в нагоді

Стотыщпицот лайковтаких нужно банить нах и *бало бить
прибежит дружина на форум и начнёт ныть что её подруг задалбывают биты
надо ж таким д*билом быть

Чесно, це жесть. Третій раз на кого брати будете?Брав вних 300 і вчора закрив їх за 900 скідка прйишла . Свій борг в бітах закрив потом мені не дали .Короче гроші нужни були взяв на дружину
А ви працюєте в Є-грошах чи в Бітах?) хоча про що я. Це ж одне і те саме.Ви проживаєте в Дніпрі чи в межах Дніпра?