Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И я вас тоже, дай бог вам терпения!Прекрасно понимаю вас.
54 страницы об этом писаноЩо можна ожидать від BitCapital хтось з ними діло мав
Так то читать надо, лень что ли краткое содержание человеку сделать)54 страницы об этом писано
Ващє ніхто)Що можна ожидать від BitCapital хтось з ними діло мав
Сколько просрочка?Сегодня впервые написали на Вайбер требуют 310 баксов, сказали фиксируют отказ от оплаты и будут звонить моему окружению
7 днейСколько просрочка?
Будут звонить, писать требовать оплату заманивать новым более крупным займом типа вы нам отдайте 12000 а мы вам потом дадим 1000 долларов в долг обман скорее всего никто ничего не даст хотя я и проверять бы не стал так как ещё один займ меня финансово похоронит простоЩо можна ожидать від BitCapital хтось з ними діло ма
Скажите им что у вас просрочка в 30 мфо7 дней
Будут звонить, писать требовать оплату заманивать новым более крупным займом типа вы нам отдайте 12000 а мы вам потом дадим 1000 долларов в долг обман скорее всего никто ничего не даст хотя я и проверять бы не стал так как ещё один займ меня финансово похоронит просто
Это началось у меня такжеСегодня впервые написали на Вайбер требуют 310 баксов, сказали фиксируют отказ от оплаты и будут звонить моему окружению
Много кто имел, я вот имела) они оченьЩо можна ожидать від BitCapital хтось з ними діло мав
Ахах, я точно)))Ващє ніхто)![]()
Що можна ожидать від BitCapital хтось з ними діло
Я написала тело 200 и проценты 300)))хтось закривав за тіло біт кепітал ? чи з мінімальними %%
Поки не відомо , наче десь тут писали раніше що закрили за тіло і якийсь там процент , але хз як там насправді. Особисто в мене вони були закрила зі всіма %. Але не раджу вам так робити .хтось закривав за тіло біт кепітал ? чи з мінімальними %%
Ну бачив пару людей переписувався з ними то закривали за тіло але потрібно перетерпіти ) місяць два) вони в суд не подадуть ліцензії в них немає відсотки звісно жесть 15 доларів в день але) потрібно докінця з ними , ігнорити пора їх вже прикрити вжеПоки не відомо , наче десь тут писали раніше що закрили за тіло і якийсь там процент , але хз як там насправді. Особисто в мене вони були закрила зі всіма %. Але не раджу вам так робити .
Пока 40% списание давали от от суммы долга общего, который каждый день увеличивается))хтось закривав за тіло біт кепітал ? чи з мінімальними %%
яка у вас сумаПока 40% списание давали от от суммы долга общего, который каждый день увеличивается))
Согласна с вами!Поки не відомо , наче десь тут писали раніше що закрили за тіло і якийсь там процент , але хз як там насправді. Особисто в мене вони були закрила зі всіма %. Але не раджу вам так робити .
Думаю, що все куплено)Ну бачив пару людей переписувався з ними то закривали за тіло але потрібно перетерпіти ) місяць два) вони в суд не подадуть ліцензії в них немає відсотки звісно жесть 15 доларів в день але) потрібно докінця з ними , ігнорити пора їх вже прикрити вже
Яка сума, интересно?Пока 40% списание давали от от суммы долга общего, который каждый день увеличивается))
150 тело,хотят около 400 вроде в последний разяка у вас сума
Улыбнуло)И так...
Шел второй год обсуждения BitCapital и сотая ветка по теме...
Каждый вложил свою душу.
Но, как ни странно, темы дальше плодились, посты писались.
Форумчане скромно коротали вечера и занимались софистикой.