Доброї ночі.Хочу теж поділитися історією із цим МФО. 12 днів тому віддала весь борг.взяла 150. Вкінці строку вирішила зробити пролонгацію. Мало того, що я про..лася з ними від 11 ранку до 6 вечора.не було зрозуміло, як оформити пролонгацію.цілий день наярювала цим менеджерам, щоб допомогли. З горем пополам пролонгували через декілька днів дзвонить моя мама. Дзвонили із біткепітал.у мене просрочка. Щось доказувати нереально.сказали, що я щось неправильно зробила і сама винна, що протермінувала.ок, добре. Віддала в той же день всі кошти, які була винна, із всіма %. Попросила видалити мій особистий кабінет і не надсилати смс спам. Сказали, що не можуть видалити кабінет, максимум заблокувати вхід в особистий кабінет. Погоджуюсь. 3 дні, я їх терорила, чому досі моя сторінка активна. Поки не пригрозила, поліцією, ніякого руху не було. Видихнула нарешті. Але було рано. Вчора 12.02.24 телефонують моїй мамі. Заявляють, що я шахрайка, УВАГА "Я заплатила кредит, а потім подзвонила у банк, пожалілася, що вони шахраї і мені БАНК повернув кошти".

Я розумію, що це звучить нереально. Телефоную їм. Взяло трубку хамло. Я одразу попередила, що записую нашу розмову. Мені заявляють, що я шахрайським методом повернула собі кошти. І ніби то у них є докази. Але пред'явити їх вони мені не можуть, тільки в судді. Я погоджуюсь, говорю, що звернуся до кіберполіції, поліції і адвоката. Геніальна відповідь "А для чого вам до поліції звертатися, ви не можете самі вирішити проблему?" Я випала із такої відповіді.почався психологічний тиск, погроза моїм оточенням. Запитала, який у мене борг. 8700!! Це в грн. Я заходити в свій особистий кабінет, а він заблокований.я не можу туди зайти щоб навіть подивитися на свій борг. Я телефоную своїм друзям, родичам, попередила про можливі дзвінки, і щоб сказали, що буде написана заява за телефоний тероризм. Знову телефоную в компанію до цього хамла. 15 хвилин психологічного тиску в мою сторону. Але моя совість чиста, і я розумію, що ніяких коштів мені не повертали. І більше того, що неможливо повернути кошти на карту, бо вони не видають кошти на карту, лише на криптогаманець. Я це озвучила, сказали, що зараз є можливість отримати гроші на картку від їхнього МФО. І шо я шахрайка. Окрім ваше оточення все буде знати і чим поліція вам допоможе, ви не можете самі з цим розібратися , більше нічого не почула конкретного. ТАКОЖ ЦЕ ХАМЛО МЕНІ КОЗИРНУЛО ТИМ, ЩО У МЕНЕ НЕМАЄ ВИПИСКИ ПРО ТЕ, ЩО КРЕДИТ БУВ ЗАКРИТИЙ. Через свою тупість, я дійсно не попросила виписку про закриття боргу. Але у мене були скріни переписом із працівниками, де були проблеми із пролонгацією, де я уточнювала, як правильно гасити борг, запитувала, чи дійсно я погасила борг, де писала, що вимагаю видалення моєї сторінки на їхньому сайті, смс повідомлення із текстом, що моя позика закрита. Я пригрозила всім чим тільки можна було. Чекала вже із страхом завтрашній день. О 8 годині вечора телефонують. Беру трубку. Представляється дівчинка із біткапітал. "У нас у системі виникла помилка. Ви нам нічого не винні, я вам виписку скину на вайбер". Через декілька хвилин все отримала. Потріпали нерви дуже сильно. 8700 не існуючого боргу. Звинуватили МЕНЕ у шахрайських діях. ОБОВ'ЯЗКО робіть всі скріни переписом із ними, скріни чеків, аудіозаписи, відеофіксації. Все що можна. Щоб заблокували Ваш кабінет, ОБОВ'ЯЗКОВО виписку про закриття боргу. Розумію, що важко в таке повірити, але це правда. Я теж не могла подумати, що таке може бути. Якби не скріни і заблокована моя сторінка, я би просто так віддала8700. Це справжні шахраї, які не бояться нічого. Бережіть себе від шахраїв і будьте пильні