МФО BitCapital

Останнє редагування:
Привіт , як що щодо біт капітал пиши мені обговорим , в мене з ними був треш . Та ще й буде відчуваю
Хтось розкаже, що очікувати? Прострочка уже більше 2 тижнів, тіло було 200, уже дико росте
Очікувати ? Це вам не мфо це щось гірше . Для них нема законів . Вони відбиті на всю голову . Ви навіть не уявляєте що ці тварі роблять
Так,на кожному сайті є акаунт створений на мій номер, під імʼям «gerge “, хоча я ніколи не створювала
+++ і знаєте що ? Ніхто не допоможе. І ніхто не захистить від них . Це не МФО . В них офіс тіпа в Лондоні. В НБУ не напишеш заяву якщо вони будуть вести себе як тварі . Бо просто НБУ ними не займається . Їхня діяльність повністю не законна . Дають кредит на крипто гаманець . Це навіть не можна назвати кредитуванням , це мафія
А им НБУ выдавал лицензию?)
Нема в них ліцензії. По факту їм можна не віддавати нічого . АЛЕ !!! В договорі пише що кредит в гривні . А по факту крипта . Хай докажуть що вони дали той кредит . Вони знають це тому і пресують щоб зламати людину
Готовий віддавати всім тіло, не більше, з бітами таке може вийти?)
Ахахах ні . З ними не вийде . Поки що

Останнє редагування:
По факту у них можно не брать ничего.
Мадемуазель, меняйте мышление.
Так . Але є ті хто взяв. І їм тепер хз що робити . Скажу вам що жодна мфо себе так не поводить як вони . І люди які взяли в них цю крипту я дуже співчуваю бо поки ніхто не знає як з ними боротись
Так . Але є ті хто взяв. І їм тепер хз що робити . Скажу вам що жодна мфо себе так не поводить як вони . І люди які взяли в них цю крипту я дуже співчуваю бо поки ніхто не знає як з ними боротись
Вони реально звонять і кажуть що забрати телефон , ноут і цінні речі 🤣 да це смішно , це крінж але вони реально таке кажуть . Смішно чути таке .

Вони реально звонять і кажуть що забрати телефон , ноут і цінні речі 🤣 да це смішно , це крінж але вони реально таке кажуть . Смішно чути таке .
Звонять і кажуть що приїдуть і все заберуть що є цінне )) ну як з ними боротись ?

Сейчас меня опять запишут в представители кредитора...

Взяли и?
Я не говорю, что надо отдать им с 100$ все 1200$. Но возникает вопрос: а вообще смотрели их условный договор, понимали, что придется отдать? Или так просто, та чё там, возьму и не буду отдавать? Так это не работает.

Немного вспоминаю иногда 90е. Ох, время интересное было. Кредиторов полно было. Пахан мой тачку гнал с Европы, ну, рекет там наехал, тот отказался им платить (а может и нечем было), они огорчились и по пути подрезали, разбили машину. Он на ней приехал сюда.
А новый хозяин посмотрел на это все, дал срок месяц чтобы тот вернул бабки за тачку. И небольшой процент неустойки.
Тут пахан тоже решил в орлянку поиграть, мол, а вдруг пронесёт. Насобирал бабки, но процент за неустойку платить отказался. Вот потом было весело.

Я это к чему... Никто просто так не даёт деньги. Никто не захочет терять те деньги, которые дал.

Не можешь отдать - не бери.
Знаю много ситуаций, которые были безвыходные реально. Но много ли на форуме тех, кто действительно был в таких ситуациях? Чаще всего по глупости набирали.
А если на лечение родственнику или себе - да, вопросов нет, тут пофиг вообще, что они там насчитают, главное вылечить/ся.

Сейчас меня опять запишут в представители кредитора...

Взяли и?
Я не говорю, что надо отдать им с 100$ все 1200$. Но возникает вопрос: а вообще смотрели их условный договор, понимали, что придется отдать? Или так просто, та чё там, возьму и не буду отдавать? Так это не работает.

Немного вспоминаю иногда 90е. Ох, время интересное было. Кредиторов полно было. Пахан мой тачку гнал с Европы, ну, рекет там наехал, тот отказался им платить (а может и нечем было), они огорчились и по пути подрезали, разбили машину. Он на ней приехал сюда.
А новый хозяин посмотрел на это все, дал срок месяц чтобы тот вернул бабки за тачку. И небольшой процент неустойки.
Тут пахан тоже решил в орлянку поиграть, мол, а вдруг пронесёт. Насобирал бабки, но процент за неустойку платить отказался. Вот потом было весело.

Я это к чему... Никто просто так не даёт деньги. Никто не захочет терять те деньги, которые дал.

Не можешь отдать - не бери.
Знаю много ситуаций, которые были безвыходные реально. Но много ли на форуме тех, кто действительно был в таких ситуациях? Чаще всего по глупости набирали.
А если на лечение родственнику или себе - да, вопросов нет, тут пофиг вообще, что они там насчитают, главное вылечить/ся.
Ну взяла людина по дурості той кредит в них . В кожного свої ситуації для чого . Думаю більшість для пролонгації брали через страх що будуть звонити або через то що мфо пресували їх.
Але є тут люди які винні їм і можливо готові попало віддавати . Але ж вони рахують по 25 USDT в день . То може з 300 вирости і 2000 боргу . То що тій людині робити ? Маєш ж бути якесь лояльне відношення. Ми ж не в 90 . І борг брали наче не в банди чи рекетирів . Тоді і вбивали людей за борги .

мфо пресували їх
Звонками?
Или паяльниками, утюгами?
Ми ж не в 90 . І борг брали наче не в банди чи рекетирів . Тоді і вбивали людей за борги .
А что изменилось?
Просто не много видимость поменялась, а суть осталась.
Не убивают. Но доводят до хронических заболеваний, депрессии и прочего.

Звонками?
Или паяльниками, утюгами?
Морально . Звонками , люди може боялись за свою репутацію і за те що скажуть рідні . Особисто в мене був більший страх щоб рідним не звонили . Цих колекторів не боюсь і не спілкуюсь .

те кто брал у мфо и банков ничего - не сидят на этом форуме
Логично, конечно. Но надо же с этим что-то делать... Неужели все время брать и брать, а потом писать, мол, что мне теперь делать?!

У мене більше 30 днів протермінування, обдзвонили всіх, почали створювати на мій номер всюди акаунти, кожну секунду приходять смс з кодом від різних сайтів,дзвінки з закордонних номерів. І не тільки в мене,а ще й в свекра та мами,за інших не знаю. Взяла 200$, хочуть 1000$. Кончені люди
Та сама історія і звінки і смс батькам,дітям.Я взяв 400 а виене вже більше 2000.Хто знає як з ними боротися?

Теж з ними зштовхнулася ,зі 100 ,нарахували 800 ,сьогодні кинули розсилку по всім контактам і я також думаю що вони з «Єгроші» одне й те саме ,бо в мене тільки є гроші були з додатків потім з ними розрахувалась і видалила. . По усім іншим мфо в мене тиша в плані контактів,тільки на пошту слали пропозиції,і битки дійсно дзвонять до людей як вони підписані в телефоні у мене родичка підписана іншим іменем ,так вони до неї так по ньому і звернулись . Якщо нбу на них вправи немає ,як ви думаєте чи є сенс писати на них скаргу в дфс? Можливо це допомогло б? Мені так порадила одна людина ,бо вона так з кк розібралась за допомогою заяви на них.Але ж то так сказали ,ось думаю перепитав чи дійсно дфс може їх на місце поставити,якщо вони не зареєстровані тут🤔

Останнє редагування:
Ниче так бизнес.
Биздэсъ прям
Та взагалі ,я це я дізналась від сусідки котрій вони дзвонили ,вони ще і сумму доповіли ,але я розумію що нбу їх не налякать. Радує лиш те що люди їх просто посилають . І сьогодні зробили контактам розсилку що мають знижку для мене ,так що «сніжинка» все ж таки допомагає і з такими гі**ками😅

Назад
Угорі