МФО BitCapital

До цієї контори я, на превелике щастя, на вогник не заходив))) Розповісте вже з власного досвіду)))
3 тижні протермінування, дзвонили лише батькам, мамі сказали, що прийдуть за пропискою і заберуть різне майно, ноутбук наприклад)
Смішні в них методи поки😅

Щойно прийшла СМС зі знижкою від БітКапітал, а за мить - рекламка від АО Захист, що криптокредит можна не платити))))))

Щойно прийшла СМС зі знижкою від БітКапітал, а за мить - рекламка від АО Захист, що криптокредит можна не платити))))))
какие еще доказательства нужны что все эти захисти работают в связке с мфо чтобы срубить больше бабла

3 тижні протермінування, дзвонили лише батькам, мамі сказали, що прийдуть за пропискою і заберуть різне майно, ноутбук наприклад)
Смішні в них методи поки😅
В них в арсеналі, наскільки я зрозумів з дописів форумчан, тільки такі методи і залишаються))) Офіційністю тут навіть не пахне)

тільки такі методи і залишаються)))
Я б все ж не радів завчасно.
Якщо люди з легкістю видають хто зна кому по 300 баксів з ходу, я чомусь міркую, що вони заздалегідь
мають "варіант Б"... трішки пізніше я думаю ми це всі і побачим.

Я б все ж не радів завчасно.
Якщо люди з легкістю видають хто зна кому по 300 баксів з ходу, я чомусь міркую, що вони заздалегідь
мають "варіант Б"... трішки пізніше я думаю ми це всі і побачим.
Згоден, залякування, здасться, це лише перший етап...

Ненормативна лексика!
О да, прочитав 30 сторінок)) сумбур.

Захотiлося *** цих *** їх же методами ха-ха-ха))) да так щоб все лягло))

Ех мрії, мрії.

Останнє редагування:
Тільки починають цілу ніч всій сімї розсилки з різних сайтів з кодами .Київстар,аптеки,заправки.Коли їм кажеш ні ми такого не робимо.Хто знає де їхній офіс знаходиться?

Тільки починають цілу ніч всій сімї розсилки з різних сайтів з кодами .Київстар,аптеки,заправки.Коли їм кажеш ні ми такого не робимо.Хто знає де їхній офіс знаходиться?
а что у них на сайте не написано?

О да, прочитав 30 сторінок)) сумбур.

Захотiлося *** цих *** їх же методами ха-ха-ха))) да так щоб все лягло))

Ех мрії, мрії.
Не мрії. Покласти їх дзвінки - не проблема. Знайти їх адресу - в більшості не проблема. Толку?

Назад
Угорі