МФО BitCapital

Стало цікаво порівняти
У євоші та біткапітал схожі шрифти та оформлення
Смссервіс теж з однаковою логікою

Раніше такий клт кредит був(олди мають памятати)

KLTкредит видел в списке МФО недавно. Похоже на Монетку

KLTкредит видел в списке МФО недавно. Похоже на Монетку
Ага сайт один в один, схоже монетка окрім процента , ще й цих собі купила
Вони вже декілька років не працюють.
У них сайт ще в 18-19 висів виключно для реклами інших мфо
Працює, сайт діючий

Останнє редагування модератором:
Останнє редагування модератором:
Та ну як?)
Дай лінк, загнулись же давно
У них же ніколи скорінгу не було навіть
Link Removed
Хочете обмінюватись лінками - в особисте!
Поки що прохання.

1701287899752.webp

Я написала як є а кожному рожжовувати що хто не допоняв небуду чи десь кому непоставила чи нетак слово написала цікаво в кого, як з ними бо незнаю що чекати далі! І як з ними бути но віддати 1100 нема ,
так без ком, ваші повідомлення прочитати дуже важко!

Я брав кредит у цій компанії
Видають на місяць до 500 usdt, зразу дали 300 usdt, на крипто кошельок, спочатку думав що якесь кидалово, але ні, кошти надійшли, вивів через p2p на карту
Но, взяв 300 usdt, на кінець строку повинен був вернути 500, я їх немав по факту і вийшов на прострочення і тут понеслось
Це сама кончена компанія з якою тільки я не мав діло, вони дзвонять тупо до всіх хто є в телефонній книзі, пишуть листи, додому, друзям, на роботу і тд, подзвонили навіть до бабці якій 70 років (яка отримала інсульт після їхнього дзвінка), там сидять кончені люди, яким поxep на людей і їхні проблеми, після прострочення кожен день нараховують по 15 дол. Короче, не боїться там позики, це кончені Варвари, з такими *********** ще не стикався і вам не раджу, повірте всі інші МФО, курять в стороні порівняно з цими ідіотатами
Чому в нас так сильно відрізняється різниця між кредитом, я брав 250 через місяць мав віддати 500, і вже 11 день просрочки і я маю віддати 750, і за кожен день нараховують по 22

Чому в нас так сильно відрізняється різниця між кредитом, я брав 250 через місяць мав віддати 500, і вже 11 день просрочки і я маю віддати 750, і за кожен день нараховують по 22
Може ви брали без промо коду . А і ще після першого дня протермінування промо код заберають і сума збільшується десь на 100-200

Може ви брали без промо коду . А і ще після першого дня протермінування промо код заберають і сума збільшується десь на 100-200
Діло в тому що взагалі пишуть що перший кредит під 0,1 відсоток, тому я промокоди і не вводив

Діло в тому що взагалі пишуть що перший кредит під 0,1 відсоток, тому я промокоди і не вводив
Мені з 200 нарахували 470 до 7 дня протермінування , десь до 20 USDT в день нараховують

29 день протермінування(1200$+), за цей час жодного разу з ними не спілкувався(працюю вночі,а поки сплю дньом телефон на беззвучному), тільки час від часу читаю смс, здається що стали писати більш вічливо, пишуть про якісь 50%
Як думаєте, поморозити їх ще місяць?

Назад
Угорі