МФО BitCapital

Думал с убитой КИ дают,а они взяли и отказали. Кстати они убки смотрят. Жаль, попробую через месяц, пониже сумму запрошу :письмо:

Хтось розкаже, що очікувати? Прострочка уже більше 2 тижнів, тіло було 200, уже дико росте

30 страниц рассказывали.
Почитайте, не ленитесь
Та щось дуже страшно все)
30 страниц рассказывали.
Почитайте, не ленитесь
Просто 3 тиждень протермінування, а шаленого терору ще нема, коли його очікувати?

Останнє редагування:
А я взагалі щодня плачу... Плачу і плачу...
Хусточку дать :rolleyes:
Думал с убитой КИ дают,а они взяли и отказали. Кстати они убки смотрят. Жаль, попробую через месяц, пониже сумму запрошу :письмо:
Вам форум для чого потрібен?
Щоб хвалитись хто вам не дав чи дав?
Ми навпаки відговорюєм людей від будь-яких спроб влізти в це

Хусточку дать :rolleyes:

Вам форум для чого потрібен?
Щоб хвалитись хто вам не дав чи дав?
Ми навпаки відговорюєм людей від будь-яких спроб влізти в це
Деда, у меня этих МФО попой жуй. Я уже своё отбоялся,мне этот мир абсолютно понятен. У меня даже приват укрборгу продал :diska4:

Деда, у меня этих МФО попой жуй. Я уже своё отбоялся,мне этот мир абсолютно понятен. У меня даже приват укрборгу продал :diska4:
Вам зрозумілий, іншим не дуже.
Повторюсь, форум не для кредитів, а категорично проти.
Будете писати такі пости 👇відправлю в бан.

Красавчік

Поділіться з нами що нарили
Багато чого, ви якщо побачите там є і реєстраційний номер я почала його пробивати, його ніде немає, потім адреса Лондон Англія я почала в гугл шукати і там просто по цьому адресу ТЦ) потім підпис директора його немає, потім я вела промокод на зменшення відсотків вона мені каже, ні вицього не робили, тобто 200 я взяла це 7313, і потім вийшло так, що 16 віддати і я просто присіла, люді добрі прошу не робить з ними ні яких дел...

Багато чого, ви якщо побачите там є і реєстраційний номер я почала його пробивати, його ніде немає, потім адреса Лондон Англія я почала в гугл шукати і там просто по цьому адресу ТЦ) потім підпис директора його немає, потім я вела промокод на зменшення відсотків вона мені каже, ні вицього не робили, тобто 200 я взяла це 7313, і потім вийшло так, що 16 віддати і я просто присіла, люді добрі прошу не робить з ними ні яких дел...
Добре)

Будьте уважні, ми просто не читаємо договір це моя помилка...я дурна у свої 40 років, а таких як мільйони)))
Я тільки прочитала, що ви модератор))) 🤣🤣🤣
Я тільки прочитала, що ви модератор))) 🤣🤣🤣

Назад
Угорі