МФО BitCapital

Підскажіть як бути брала 150usdt просрочка 1,5 місяці , зараз більше 1000 usdt, як домовитись щоб списали і частинами нехочуть придложили 850usdt вже і однією сумою, але це багато в мене нема

Підскажіть як бути брала 150usdt просрочка 1,5 місяці , зараз більше 1000 usdt, як домовитись щоб списали і частинами нехочуть придложили 850usdt вже і однією сумою, але це багато в мене нема
Наскільки відомо на зараз - не спишуть.
Поки працюємо над пошуком рішення проблеми з цією конторою

Чекати коли захочуть .....а не просити їх.

Ну ви ж на якісь умови йшли з ними?) Ви ж читали договір? Якщо йдете на прострочку, то маєте розуміти)

Треба було таксиста того просити закинути косарік
Як правило, таксі то хоббі, основна професія -це крипта
Ну ви ж на якісь умови йшли з ними?) Ви ж читали договір? Якщо йдете на прострочку, то маєте розуміти)
Договір? З мфо? Це шо за покемон?

[SARCASM]
Ну , все, тут сразу всё понятно. Lana - сотрудница BitCapital. Тут вне всяких сомнений
[/SARCASM]

ТАк вийшло ну прошу списання бато мфо списують і або саме тіло пропонують закрити не думала що це така компанія

1uwu.gif

А чим юристи флруму займться кожного тижня, коли шараг розвалюють?)
Я ж задав цілком зрозуміле запитання. Чому Ви мені відповідаєте запитанням? Тим паче таким, яке до мого запитання не має відношення...

Тож писали що мфо
Ні, але це суті не змінює.
Що вам робити - вже написали.
Меньше вестись на їхні "лякалки" і не вигадувати історій собі.
Просто перечекати поки підуть на адекватні умови мабуть.
Це нова шарага, тому як написав вище Admin - поки що толком ніхто точно не роз"яснить які вони і з чим їх їсти.

Я ж задав цілком зрозуміле запитання. Чому Ви мені відповідаєте запитанням? Тим паче таким, яке до мого запитання не має відношення...
Скоріш за все ми неправильно зрозуміли одне одного.
Якщо питання про біткапітал - не вкурсі їх організацію.
У інших мфо пародія на договори.

Назад
Угорі