- Дописи
- 37355
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96153
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
[SARCASM]мені тяжко...Вы хоть сами понимаете, что пишете?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
[SARCASM]мені тяжко...Вы хоть сами понимаете, что пишете?)
Я вас не розводю сама незнаю я в чорашній день звязати до купи і що чекати від них дзвінки були покищо 3 людямз мого кругу і якщо це не від них тоді ще цікавіше але кроме них нема комуЧи нова фішка від контори, чи автора розводять, чи автор розводить нас
Все так сложноВін це сказав при поліції і чоловіку бо чоловік приїхав і його запитали чи він знає того типа , він його не знає і сказав хочете я гроші верну мені сказали що там все в курсі передайте привет бо должок весить але розпитував віт то ще сусіда перед цим що де хто живе як найти і той йому показав і він вже підїхав і батько чоловіка був
Да те що вчора трапилосьВы хоть сами понимаете, что пишете?)
Вы хоть сами понимаете, что пишете?)
Хотіла б подивитися на людину,яка в листопаді ходить в майціДа те що вчора трапилось

Надо просить у таких подозрительных новичков пруфы, что они брали хотя бы там займЧи нова фішка від контори, чи автора розводять, чи автор розводить нас

Я ж написав 3 варіанти.Я вас не розводю сама незнаю я в чорашній день звязати до купи і що чекати від них дзвінки були покищо 3 людямз мого кругу і якщо це не від них тоді ще цікавіше але кроме них нема кому
Мож в машині добре топить?)Хотіла б подивитися на людину,яка в листопаді ходить в майці![]()
![]()
Вы хоть запятые или точки ставьте, читать не возможно. Не рассказ, а каша какая-то))
Он просто голый был)) Чтобы пострашнее
Наколки були на руках з машини руку коли виставив кофта підкачана до локтяЯ ж написав 3 варіанти.
Якби я написав "автор нас розводить", тоді все зрозуміло.
Тут потрібно розбиратися в ситуації
А це хто лізе?)Монетка?)))
Побачив копів і "протопив"Мож в машині добре топить?)![]()

Написав вжеAdmin, а як в пп написати
Точно.Наколки були на руках з машини руку коли виставив кофта підкачана до локтя
рублікА це хто лізе?)Монетка?)))![]()

Так стоп. Ви ж писали, що поліція перехопила таксиста в машині. І що він приїздив до батьків і шукав вашого чоловіка. А зараз вже і чоловік ваш там з'явився) ви ж хоч перечитуйте, що ви пишетеВін це сказав при поліції і чоловіку бо чоловік приїхав і його запитали чи він знає того типа , він його не знає і сказав хочете я гроші верну мені сказали що там все в курсі передайте привет бо должок весить але розпитував віт то ще сусіда перед цим що де хто живе як найти і той йому показав і він вже підїхав і батько чоловіка був
Уйдіть)Так стоп. Ви ж писали, що поліція перехопила таксиста в машині. І що він приїздив до батьків і шукав вашого чоловіка. А зараз вже і чоловік ваш там з'явився) ви ж хоч перечитуйте, що ви пишете
Так стоп. Ви ж писали, що поліція перехопила таксиста в машині. І що він приїздив до батьків і шукав вашого чоловіка. А зараз вже і чоловік ваш там з'явився) ви ж хоч перечитуйте, що ви пишете