МФО BitCapital

То і про це бо спочатку приїхали потім був дзвінок до мами дуже цікавий потім до сусідки , а сьогодні до мами чоловіка і такий бред несли в чора я в них синя лежала як сказали мамі і гроші треба , а мамі чоловіка сказали ваш син попав в больніцу треба кошти людині скинути і сума смішну назвали 1600 якраз я вчорашне таксі

То не читай

Так або контора або одночасно ще якісь лохотрон
особо не разбирал, так, пробежался мельком) если правда, то вляпаться так надо умудриться, ну или троллит
Вляпаться так само взяла позику як і всі і увійшла в просрочку

Самостоятельная))
Screenshot_20231126-175631.webp

То і про це бо спочатку приїхали потім був дзвінок до мами дуже цікавий потім до сусідки , а сьогодні до мами чоловіка і такий бред несли в чора я в них синя лежала як сказали мамі і гроші треба , а мамі чоловіка сказали ваш син попав в больніцу треба кошти людині скинути і сума смішну назвали 1600 якраз я вчорашне таксі

То не читай

Так або контора або одночасно ще якісь лохотрон
А чому?😂

Я написала як є а кожному рожжовувати що хто не допоняв небуду чи десь кому непоставила чи нетак слово написала цікаво в кого, як з ними бо незнаю що чекати далі! І як з ними бути но віддати 1100 нема ,
То це за 1100 аж ... ого :scratch_one-s_head:

То це за 1100 аж ... о

ти ж моя почемучка (с) из соседней темы :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:
Я б ще запитала у автора цього шедевру,але відповідь буде для мене незрозумілою. Тож не буду травмувать свою нервову систему. Мені ще ніч працювать....

это старый прикол - как раньше мфо делали заказы в интернет-магазинах, вызывали такси и пиццу и т.д. здесь просто сказали таксисту подъехать по адресу, там такой-то чел должен заплатить. только получается шарага заплатила за поездку такси, или может просто вызвали на этот адрес и сказали спросить такого-то.
детский сад, хотя по взрослому и не хотелось бы)

Вляпаться так само взяла позику як і всі і увійшла в просрочку
Якщо не секрет, то в якому населенному пункті це все відбувалося? Ну простіше) де ваші батьки живуть? Ви поруч живете ?
На сьогодні 110usdt а брала 150usdt
Ви зловживаєте?)

Така історія.....параноя....
Чоловік комусь винен?
Не
Якщо не секрет, то в якому населенному пункті це все відбувалося? Ну простіше) де ваші батьки живуть? Ви поруч живете ?

Ви зловживаєте?)
Ні ви що

Назад
Угорі