МФО BitCapital

Приїхав тип начав розпитувати , де такий то такий в наколках по руски говорив поки батько говорив мати визвала групу не далеко від них відділ і вони за 4 хв були на місці перехопили його в машині начали провіряти питати виявився таксистом з іншого міста показав що був заказ оплатили на карту попросили то і то передати , а потім каже що хочете я вам верну гроші нашо мені проблеми, а потім вони мені писали за чоловіка то це явно від них
Цілий квест..

spetsnaz-gru.gif

Приїхав тип начав розпитувати , де такий то такий в наколках по руски говорив поки батько говорив мати визвала групу не далеко від них відділ і вони за 4 хв були на місці перехопили його в машині начали провіряти питати виявився таксистом з іншого міста показав що був заказ оплатили на карту попросили то і то передати , а потім каже що хочете я вам верну гроші нашо мені проблеми, а потім вони мені писали за чоловіка то це явно від них
А кому він хотів вернути гроші? Поліціянтам? Бо вони ж його вже в машині перехопили. Вони потім батькам відзвітувалися про це?

А кому він хотів вернути гроші? Поліціянтам? Бо вони ж його вже в машині перехопили. Вони потім батькам відзвітувалися про це?
Так вони ж сусіди... за 4хв живуть. Майже рідня

Вкладення

• IMG_20231126_172038_451.webp
    IMG_20231126_172038_451.webp
    128.3 Кб · Перегляди: 69
А кому він хотів вернути гроші? Поліціянтам? Бо вони ж його вже в машині перехопили. Вони потім батькам відзвітувалися про
Він це сказав при поліції і чоловіку бо чоловік приїхав і його запитали чи він знає того типа , він його не знає і сказав хочете я гроші верну мені сказали що там все в курсі передайте привет бо должок весить але розпитував віт то ще сусіда перед цим що де хто живе як найти і той йому показав і він вже підїхав і батько чоловіка був

Чи нова фішка від контори, чи автора розводять, чи автор розводить нас

Назад
Угорі