МФО BitCapital

Короче, пропонують закрити за півтора тіла. Більше 50 дній просрочки

А у вас багато мфо окрім бітів? інші як кошмарять сильно?
Багато. Майже усі. Якось зберусь створити власний щоденник. Маму дістаюсь дуже і рідню з ким одна прописка. А вчора написала мені колишня колега з якою я не працюю від початку карантина. Їй від АФК повідомлення прийшло, що для мене є пропозиція.

А у вас багато мфо окрім бітів? інші як кошмарять сильно?
А хтось взагалі крім бітів і кріпсунів займаються фотошопами чи ні? Бо в мене всі тихі зараз, хоча в мене 40 мфо. Через сніжинку затихли

Дякую. Кожного дня як на пороховій бочці. І відчуття провини, ненависті до себе із-за того в що я втягнула свою родину.
Заспокойтеся,не переживайте.З кожним може бути.У мене є знайома ,яка кайфує від спілкування з ними.Завжди відповідає і часами розмовляє.
Каже що розслабляє її)

А хтось взагалі крім бітів і кріпсунів займаються фотошопами чи ні? Бо в мене всі тихі зараз, хоча в мене 40 мфо. Через сніжинку затихли
а я не знаю, у мене по мфо поки 2-3 тижні, то навіть батьків ще толком не трогав ніхто, один лист додому був і декілька дзвінків

Багато. Майже усі. Якось зберусь створити власний щоденник. Маму дістаюсь дуже і рідню з ким одна прописка. А вчора написала мені колишня колега з якою я не працюю від початку карантина. Їй від АФК повідомлення прийшло, що для мене є пропозиція.
Кажіть, що нічого не знаєте, нехай в поліцію пишуть заяву на шахрайство

Я збираю історії спілкування з бітами, скріни з погрозами, колажі які роблять, записи розмов - у кого є такі матеріали - бумласка в особисті напишіть

Заспокойтеся,не переживайте.З кожним може бути.У мене є знайома ,яка кайфує від спілкування з ними.Завжди відповідає і часами розмовляє.
Каже що розслабляє її)
Мені б такі нерви😂
А то я вже на параної бачу всюди шахрайство, колекторів і нічого більше

Так і роблю. Говорю, що взламали телефон.
Кажіть, що дію взламали разом з документами

Я збираю історії спілкування з бітами, скріни з погрозами, колажі які роблять, записи розмов - у кого є такі матеріали - бумласка в особисті напишіть
Щось дуже підозріло

Я збираю історії спілкування з бітами, скріни з погрозами, колажі які роблять, записи розмов - у кого є такі матеріали - бумласка в особисті напиші

Мені б такі нерви😂
А то я вже на параної бачу всюди шахрайство, колекторів і нічого більше

Кажіть, що дію взламали разом з документами

Щось дуже підозріло
Якщо би це був не мій борг, то я би з ними теж поспілкувалась. Я виросла в доволі кримінальному райончику)

Такого добра у мене повно від них)
Якщо не секрет:що будете робити з цим брудом?👻

Такого добра у мене повно від них)
Якщо не секрет:що будете робити з цим брудом?👻
Та просто дивно, що людина щойно зареєструвалась і одразу з компромату на бітів почала. В їх стилі

Назад
Угорі