МФО BitCapital

Все по класиці,спочатку всіх обдзвонили,на 50+ день протермінування почався тижневий терор.Дзвінки з підміною номера кожного дня,колажі в вайбері,смс бомбер,дзвінки по 100раз на день.
Я вже це на минулому тижні відчула сповна 🫠

Ігнор повний,декілька раз рідні відповідали і слали їх на … прямим текстом.Зараз дзвонять по декілька раз на тиждень,смс деколи з погрозами і пропозиції.
Я своїх попередила. Лиш все одно дуже переживаю

мені реструктуризацію сьогодні запропонували) з частковим списанням відсотків)

та ще й нову партію нових номерів отримали) телефонували з 063-106..... а сьогодні 063-136....

мені реструктуризацію сьогодні запропонували) з частковим списанням відсотків)

та ще й нову партію нових номерів отримали) телефонували з 063-106..... а сьогодні 063-136....
А скільки у Вас набігло, я вже не памʼятаю 🫠

Тиждень тому було десь 1700, тіло 200, прострочка пішла вже четвертий місяць. Максимум що пропонували це закрити за 380

Нормально 👍 А зараз?
Зараз не знаю, бо не хочу заходити в ос.кабінет, побачать активність, все почнеться по новому. Суму побачив в повідомленні, яке вони мені надіслали 12.02

Зараз не знаю, бо не хочу заходити в ос.кабінет, побачать активність, все почнеться по новому. Суму побачив в повідомленні, яке вони мені надіслали 12.02
Мені вони за 6 місяців нарахували уже більше ніж 4000 за тіло 200

Працюємо над вирішенням цього питання, з усіх сторін 👍
А вони трохи притихли після цього, чи терор продовжується? Бо в мене сьогодні було те ж саме, що у вас в пʼятницю, от і цікаво які їхні подальші дії

А вони трохи притихли після цього, чи терор продовжується? Бо в мене сьогодні було те ж саме, що у вас в пʼятницю, от і цікаво які їхні подальші дії
Ні, не притихли. На жаль 😞
Були смс чи групи? 🙀

Назад
Угорі