МФО BitCapital

Вкладення

• 2025-02-18 13.37.43.webp
    2025-02-18 13.37.43.webp
    41.1 Кб · Перегляди: 180
навіть звоніла вище пише, що можливо не віддавати, тому що не легальна фігня. працюють тільки терором
Але терор треба якось пережити. І я навіть не за свою репутацію переживаю, мені пофіг хто і що про мене думає. Я переживаю за нерви рідних.

Але терор треба якось пережити. І я навіть не за свою репутацію переживаю, мені пофіг хто і що про мене думає. Я переживаю за нерви рідних.
потрібно їм все пояснити, чим вони більше відповідають - тим будуть більше тиснути. У мене рідні блокування номерів поставили та все добре

Фігня то все ,мав 20+ МФО ,були думки ,,піти на дно ",але як згодом показав час -все то лише гроші)))Так,страх,сором,але...життя продовжується, через парку місяців буде пофіг)))

Так, такой вопрос - кто знает, почему они не дают кредит? Хочу взять у них, но каждый раз отказ.

Мені відмовили, я думав це через те що не дав контакти і решту шо вони просили коли в додатку реєструвався
Можливо ,в мене так смартівей робив,а з дозволом до контактів погодили...

Фігня то все ,мав 20+ МФО ,були думки ,,піти на дно ",але як згодом показав час -все то лише гроші)))Так,страх,сором,але...життя продовжується, через парку місяців буде пофіг)))
МФО якось пофігу, а вот ця шарага займається терором таким, що почитавши про них стає страшно.

Останнє редагування модератором:
Ну я читал ,что звонки всем подряд,соцсети ,коллажи и...МФО тоже так делали ,нового пока я от них за вторую неделю просрочки не увидел
Треш починається коли просрочка 50+ днів(в основному так)

Назад
Угорі