МФО BitCapital

Останнє редагування:
мені також прийшла смс про знижку, і вона навіть уже пропонують два тіла)
попередня знижка була 2.5 тіла)

з 200 цифрових активів хочуть 400) звісно ж при перерахунку по "супер вигідному" своєму курсу, де за 1 юсдт вони хочуть майже 47 грн
Якщо надумаєте їм платити, то краще на гаманець, з біржі. Я з Бінанс платила Кріпсі і там дешевше. Але чомусь товаріщі засмучуються, коли така оплата 😁

Якщо надумаєте їм платити, то краще на гаманець, з біржі. Я з Бінанс платила Кріпсі і там дешевше. Але чомусь товаріщі засмучуються, коли така оплата 😁
тобто ви маєте на увазі закинути гроші на кошел, купити по вигідному курсу юсдт, і потім перерахувати вже їм на гаманець?

ну я не планую взагалі їм не платити, але звісно ж не такі суми з неймовірними відсотками. Ідеально було б віддати тіло, але я розумію що не unreal, і тому чекатиму 1.5 тіла

а чому засмутились, що не вдалося "нагріти" ще й з курсом?)

з 200 цифрових активів хочуть 400) звісно ж при перерахунку по "супер вигідному" своєму курсу, де за 1 юсдт вони хочуть майже 47 грн
а яке у вас протермінування?
щось для всіх різні умови в мене там ніби 400 тіла приписують то хочуть 1600

Останнє редагування модератором:
ну я не планую взагалі їм не платити, але звісно ж не такі суми з неймовірними відсотками. Ідеально було б віддати тіло, але я розумію що не unreal, і тому чекатиму 1.5 тіла

а чому засмутились, що не вдалося "нагріти" ще й з курсом?)
Так, бо не отримують відсотки 😁

Так, бо не отримують відсотки 😁
хоч я вже і старий для пізнання і навчання новим технологіям, але в майбутньому здійсню їм оплату саме таким методом) заради цього навчусь)))))

цікаво цікаво....
як щодо терору як раз їхній час 50+ днів?
я не виняток) у мене як і у всіх) схема стандартна

дзвінки мені, дзвінки оточенню, бидлоспілкування в месенджерах, у відповідь лише тотальний ігнор)

тому можливо вже вирішили якщо метод "кнута" не працює то тепер пробують метод "пряніка") скидки, акції)

Назад
Угорі