MaryRid
Перевірений
- Дописи
- 2880
- Реакції
- 3791
- Бали
- 698
MaryRid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тиша перед бурею
які новини?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тиша перед бурею
які новини?
і я про те подумала ...Тиша перед бурею![]()

Зараз прочитають, що ми засумували без них та і почнуть карусєль крутитьі я про те подумала ...
Але також є надія на те що пережила 3 місяці![]()
Зараз прочитають, що ми засумували без них та і почнуть карусєль крутить![]()

З мільйона хочуть півтора?
юхуу
смс прийшла зі знижкою
та вже смс 10 стандартно 1600$З мільйона хочуть півтора?![]()

Напишіть, що віддасте особисто в офіс Лондоната вже смс 10 стандартно 1600$![]()
з 200 цифрових активів хочуть 400) звісно ж при перерахунку по "супер вигідному" своєму курсу, де за 1 юсдт вони хочуть майже 47 грнЗ мільйона хочуть півтора?![]()
Якщо надумаєте їм платити, то краще на гаманець, з біржі. Я з Бінанс платила Кріпсі і там дешевше. Але чомусь товаріщі засмучуються, коли така оплатаз 200 цифрових активів хочуть 400) звісно ж при перерахунку по "супер вигідному" своєму курсу, де за 1 юсдт вони хочуть майже 47 грн
тобто ви маєте на увазі закинути гроші на кошел, купити по вигідному курсу юсдт, і потім перерахувати вже їм на гаманець?Якщо надумаєте їм платити, то краще на гаманець, з біржі. Я з Бінанс платила Кріпсі і там дешевше. Але чомусь товаріщі засмучуються, коли така оплата![]()
Саме тактобто ви маєте на увазі закинути гроші на кошел, купити по вигідному курсу юсдт, і потім перерахувати вже їм на гаманець?
ну я не планую взагалі їм не платити, але звісно ж не такі суми з неймовірними відсотками. Ідеально було б віддати тіло, але я розумію що не unreal, і тому чекатиму 1.5 тілаЯкщо надумаєте їм платити, то краще на гаманець, з біржі. Я з Бінанс платила Кріпсі і там дешевше. Але чомусь товаріщі засмучуються, коли така оплата![]()
а чому засмутились, що не вдалося "нагріти" ще й з курсом?)Якщо надумаєте їм платити, то краще на гаманець, з біржі. Я з Бінанс платила Кріпсі і там дешевше. Але чомусь товаріщі засмучуються, коли така оплата![]()
а яке у вас протермінування?з 200 цифрових активів хочуть 400) звісно ж при перерахунку по "супер вигідному" своєму курсу, де за 1 юсдт вони хочуть майже 47 грн
десь близько 50+ дніва яке у вас протермінування?
щось для всіх різні умови в мене там ніби 400 тіла приписують то хочуть 1600
Так, бо не отримують відсоткину я не планую взагалі їм не платити, але звісно ж не такі суми з неймовірними відсотками. Ідеально було б віддати тіло, але я розумію що не unreal, і тому чекатиму 1.5 тіла
а чому засмутились, що не вдалося "нагріти" ще й з курсом?)
хоч я вже і старий для пізнання і навчання новим технологіям, але в майбутньому здійсню їм оплату саме таким методом) заради цього навчусь)))))Так, бо не отримують відсотки![]()
Все вірнохоч я вже і старий для пізнання і навчання новим технологіям, але в майбутньому здійсню їм оплату саме таким методом) заради цього навчусь)))))
цікаво цікаво....десь близько 50+ днів
точно не скажу, бо не заходжу до кабінету
я не виняток) у мене як і у всіх) схема стандартнацікаво цікаво....
як щодо терору як раз їхній час 50+ днів?