МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Так тут только тело по Мфо 700000.Вп по бизнесу .140000 партнеру.Тут не просто МФО(Тут вся семья в кабалле
Може там ще хтось має дохід. Може автор не один буде то тягнути.
Ми всі як на початку влазили, то для нас наші суми були трагедією. А хто кілька років не платить, може там взагалі вже мільйон виріс.
Головне без паніки, спокійно обдумати. Найти юриста звичайно...бо з нервами можна здоров'я своє посадити

Вот да. Это, по-видимому, как раз тот вариант: переписать всё имущество на родственника и вывесить белый флаг банкротства
Не получится так. При банкротстве все сделки за предыдущих 3 года рассматривают под микроскопом и вполне законно могут оспорить.

Може там ще хтось має дохід. Може автор не один буде то тягнути.
Ми всі як на початку влазили, то для нас наші суми були трагедією. А хто кілька років не платить, може там взагалі вже мільйон виріс.
Головне без паніки, спокійно обдумати. Найти юриста звичайно...бо з нервами можна здоров'я своє посадити
Мама на пенсии.Жена в дикрете (Почитайте тему с начала

Сорян,не бачив але шараги б стільки не видали,я як людина яка шукала на пролонгації знаю)
Два роки качаю, всі видають по максимуму, жодної прострочки, пролонгував парочку, зараз розумію що не розумно ось і дно.

Два роки качаю, всі видають по максимуму, жодної прострочки, пролонгував парочку, зараз розумію що не розумно ось і дно.
Шукайте юриста,консультуйтесь.Якщо все дійсно так,як ви описали, вам потрібно розібратись з вп,а потім уже і з остальними проблемами,бо їх у вас не мало.

Если 2 года лонгировали,возможно многие конторы пойдут за,,тело,,,...а вообще нет выхода только из гроба,так что то справитесь,у Вас выхода другого нет.мамины перекройте,а вообще действуйте по обстановке.туго придется,но так и в бизнесе также,Вы и сами знаете.

Думаю що ні.Як мінімум добра половина вліпить написи і суди.Та,ви мене вразили на повал.Ще ж що за бізнес такий що ви так до зароблялися)))
Читаю і просто ау......ваю....І виявляється моі 100 тис і 2 кредитки на 20 тис то так квіточки......

Звичайно, без детального знання ситуації радити щось важко, але проблеми потрібно вирішувати по мірі їх виникнення! В першу чергу Вам потрібно вирішити питання з боргом партнера, чи вже є рішення суду і ВП??? Потім потрібно звернути увагу на банки! А мфо це сміття, це в останню чергу!
Перш за все хочу Вам сказати що 100% мфо і більшість банків працюють з порушенням законодавства в сфері споживчого кредитування!!! Вони порушують усі закони і саме цим їх можна прижучити!!! Але нервів Вам потріпають багато, тому ставте блокування дзвінків на телефон собі та рідним, позакривайте усі соцмережі, поблокуйте картки, засвічені в мфо, попередьте усіх родичів та знайомих! Бажаєте повоювати - звертайтесь, дам більше інформації.

Скажіть будь-ласка, якщо написати кожному сараю, на відзив персональних даних, та на реструктуризацію боргу. Правильні будуть мої дії? Чи все ж таки усугубляти ситуацію та чекати коли вони продадуть борг колекторам, і потім домовлятися з колекторами?
Нічого не потрібно робити. Включайте режим ігнору і з часом будете закривати за тіло. Попередьте своє оточення що можуть дзвонити а також на роботі, щоб казали що не знають Вас. І з часом все закриєте.

Шукайте юриста,консультуйтесь.Якщо все дійсно так,як ви описали, вам потрібно розібратись з вп,а потім уже і з остальними проблемами,бо їх у вас не мало.
І не просто якого небуть юриста..А толкового ....щоб все вислухав,пару днів обдумав(подумав це ж треба так влізти),ііііііііі... Навіть не знаю що сказати.Я думала що вже за рік перечитала і переслухала різного,а ні....

Если 2 года лонгировали,возможно многие конторы пойдут за,,тело,,,...а вообще нет выхода только из гроба,так что то справитесь,у Вас выхода другого нет.мамины перекройте,а вообще действуйте по обстановке.туго придется,но так и в бизнесе также,Вы и сами знаете.
Закривав і знову брав під 65-70-85%, егроші під 95% скідки брав, не продовжував.
Це так називають <<premium>> форумчани, то да.

І не просто якого небуть юриста..А толкового ....щоб все вислухав,пару днів обдумав(подумав це ж треба так влізти),ііііііііі... Навіть не знаю що сказати.Я думала що вже за рік перечитала і переслухала різного,а ні....
Шукаю юриста ТОЛКОВОГО, потрібно тему іншу робить?

Назад
Угорі