МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Закривав і знову брав під 65-70-85%, егроші під 95% скідки брав, не продовжував.

Це так називають <<premium>> форумчани, то да.
Як мама згодилася на таке попадалово??
Шукаю юриста ТОЛКОВОГО, потрібно тему іншу робить?
Та ні.....вже пишіть і шукайте в одній темі......

Шукаю юриста ТОЛКОВОГО, потрібно тему іншу робить?
На форуме есть раздел Юристы Форума.читайте,спрашивайте.Делайте выводы.Мне кажется,что Вам сразу надо в Юридическую компанию Типа Юристо или Адвокат Украина Но смотрите сами ,слушайте "прохаванных "сторожил форума..

Скажіть будь-ласка, якщо написати кожному сараю, на відзив персональних даних, та на реструктуризацію боргу. Правильні будуть мої дії? Чи все ж таки усугубляти ситуацію та чекати коли вони продадуть борг колекторам, і потім домовлятися з колекторами?
главное что все живы и здоровы

Ivan G, доречі, зверніть увагу, зараз розвелося багато гавнокантор типу "ао захист" "пік" "звільнимо"... Не ведіться на них... Почитайте форум.. якщо вже брати юриста - то тільки з форуму.

Ivan G, доречі, зверніть увагу, зараз розвелося багато гавнокантор типу "ао захист" "пік" "звільнимо"... Не ведіться на них... Почитайте форум.. якщо вже брати юриста - то тільки з форуму.
Хотела написать тоже)но не хотела сейчас на этом акцентировать внимания

700 тисяч тіла... тут не маючи власного бізнеса з доходами не менше 3-5 тис доларів до кінця життя збирати прийдеться.
Я думаю заробити можна вдвох з дружиною. В мене сестра їздить в Фінляндію 2000 -2500євро. в місяць .

Скажіть будь-ласка, якщо написати кожному сараю, на відзив персональних даних, та на реструктуризацію боргу. Правильні будуть мої дії? Чи все ж таки усугубляти ситуацію та чекати коли вони продадуть борг колекторам, і потім домовлятися з колекторами?
Автор, є можливість виїхати за кордон з дружиною? Закривайте кредити мамі і будьте готові до надписів обом.

Назад
Угорі