МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Вже вам написали сьогодні і стрілятись і за кордон тікати , тому я напишу протилежне. Заспокойтесь . Ні , не треба звісно ноги на подушку і в телевізор, а просто зібратися в кулак.

Змінити сімки ,банківські карти це найперше.
Якщо є майно ,яке ви хочете-можете продати , але заважає ВН , то можливо взять задаток у розмірі виплати ,прибрати ВН і отримаєте з продажу деяку суму на погашення боргів.

Далі , спасаєте маму . Збираєте кошти ,і через 2-3 місяці пробуєте домовлятися про закриття за тіло ,або півтора. Думаю, половина шараг на це піде.

Що буде через півроку -рік ніхто не скаже. Життя бентежне.
Ви масштаб боргів добре оцінили??Які картки?Ви розумієте що в тс не вп по МФО,а цілком законне, все як положено?Да йому і почок не хватить закрити це вп.Тут що дійсно так це впершу чергу юриста знайти і розібратися з цим вп.Потім розібратися з майном і боргами мами,а свої і дружини уже хай думає.Чи розбиратись чи тікати,і я цілком серйозно.Бо по мимо МФО ще є купа банків,де я впевнена суми космос.

Скажіть будь-ласка, якщо написати кожному сараю, на відзив персональних даних, та на реструктуризацію боргу. Правильні будуть мої дії? Чи все ж таки усугубляти ситуацію та чекати коли вони продадуть борг колекторам, і потім домовлятися з колекторами?
Чекайте за тіло. Мені форза за тіло через 5-6місяців запропонувало, тепер зекредіт теж пропонує. Буду закривати таким чином по трошки. Тільки гарантійку требуйте. Чекайте гарні пропозиції

Чекайте за тіло. Мені форза за тіло через 5-6місяців запропонувало, тепер зекредіт теж пропонує. Буду закривати таким чином по трошки. Тільки гарантійку требуйте. Чекайте гарні пропозиції
???без слів просто)))

Всі здивовані такі...в мене знайома має куча банків та мфо. З прострочками десь вже 500 000 наросло. А написи аж 3 має. Но не 20!!!
То не значить що кожна шарага напис вліпить.
Автор, частину мфо можна закрити за тіло кредиту. По кожному з них є тема на форумі.

Всі здивовані такі...в мене знайома має куча банків та мфо. З прострочками десь вже 500 000 наросло. А написи аж 3 має. Но не 20!!!
Автор, частину мфо можна закрити за тіло кредиту. По кожному з них є тема на форумі.
Так тут только тело по Мфо 700000.Вп по бизнесу .140000 партнеру.Тут не просто МФО(Тут вся семья в кабалле

Ну по факту ТС має 82 мфо, це канєшно цифра..

По моему это тот случай, когда терять уже нечего и стоит просто мокнуться в ,"банкротство"...30-40000тут уже роль не сыграют((
Вот да. Это, по-видимому, как раз тот вариант: переписать всё имущество на родственника и вывесить белый флаг банкротства

Ви масштаб боргів добре оцінили?
Так ,оцінила. Але ж невідомо яка ціна його майна . Земля, будинок, авто.

Можливо можна продати будинок и закрити все. А потім щось дешевеньке купити і жити там.
По-друге ,я зрозуміла ,що там маленька дитина (чи буде), як з нею за кордон ?

Та цифра звичайно.
Для мене 300 000 то теж була серйозна цифра. З доходом в 9000.
Головне холоднокровно обдумати подальший план дій.

Да я вообще поняла, что у меня нет никаких проблем ???
Спасибо автору за то, что поделился, всё познаётся в сравнении, действительно...
На месте ТС я бы валила заграницу и никогда не возвращалась ?

Так ,оцінила. Але ж невідомо яка ціна його майна . Земля, будинок, авто.

Можливо можна продати будинок и закрити все. А потім щось дешевеньке купити і жити там.
По-друге ,я зрозуміла ,що там маленька дитина (чи буде), як з нею за кордон ?
Закрити все і ще щось купити?)))Ну дай Бог)))?Сумніваюсь що вистачить.І буде дійсно вокзал.

Назад
Угорі