МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Автор, є можливість виїхати за кордон з дружиною? Закривайте кредити мамі і будьте готові до надписів обом.
Але як же виїхати коли малолітня дитина це хіба що на пару місяців і то якщо мама пенсіонерка невідомо чи потягне няньчити дитину . А щоб виїзжати з дитиною треба час і гроші. Складна ситуація. Але головне не впадати в депресію . Час покаже. Вирішення знайдеться. Питання до юристів : якщо є малолітня дитина і вона зареєстрована в житлі чи може це бути шансом того що житло поки чіпати не будуть?

Але як же виїхати коли малолітня дитина це хіба що на пару місяців і то якщо мама пенсіонерка невідомо чи потягне няньчити дитину . А щоб виїзжати з дитиною треба час і гроші. Складна ситуація. Але головне не впадати в депресію . Час покаже. Вирішення знайдеться. Питання до юристів : якщо є малолітня дитина і вона зареєстрована в житлі чи може це бути шансом того що житло поки чіпати не будуть?
Житло никогда чипать не будут... Нет такого наказания... Что значит житло в Вашем понимании...? Человек может жить где угодно и никогда никого за долги не лишают жилья...

Житло никогда чипать не будут... Нет такого наказания... Что значит житло в Вашем понимании...? Человек может жить где угодно и никогда никого за долги не лишают жилья...
Ну тут було багато порад щоб переписувати житло скоріше. То я і запитую чи можна в даному випадку як у автора не переживати хоч за те що житло заберуть.

Ну тут було багато порад щоб переписувати житло скоріше. То я і запитую чи можна в даному випадку як у автора не переживати хоч за те що житло заберуть.
Я же поэтому и спросил, что Вы имеете ввиду под словом житло... Житло это помещение в котором можно жить, то почему его должны забрать... И как Вы его можете переписать... Вы наверное имели ввиду не жильё, а собственность...? Власнисть...?

Автор не может сейчас переоформить свою недвижимость, пока не закроет ВП.

Житло ніхто не забере. Але,якщо там зареєстрована малолітня дитина ,то і "переписати", як ви висловились , не можна.
Тільки після того , як дитину буде зареєстровано в іншому місці проживання.

Як мама згодилася на таке попадалово??
Уверена,что мама хотела помочь...мамы они такие.как мне,моя мама сказала,привыкли хорошо жить,и не парились ни о чем,никто и не подумал бы из моих ,что я так попала,тем более всем сама помогала всегда я..мама мне говорила,что все эти перекрывания,яма,но на 45 конторе остановилась)))осталось 36 .карабкаюсь...

Житло ніхто не забере. Але,якщо там зареєстрована малолітня дитина ,то і "переписати", як ви висловились , не можна.
Тільки після того , як дитину буде зареєстровано в іншому місці проживання.
Ну это отдельный момент, но решаемый... Тут проблема скорее всего в другом...
Уверена,что мама хотела помочь...мамы они такие.как мне,моя мама сказала,привыкли хорошо жить,и не парились ни о чем,никто и не подумал бы из моих ,что я так попала,тем более всем сама помогала всегда я..мама мне говорила,что все эти перекрывания,яма,но на 45 конторе остановилась)))осталось 36 .карабкаюсь...
Это наркотик...

Закривав і знову брав під 65-70-85%, егроші під 95% скідки брав, не продовжував.

Це так називають <<premium>> форумчани, то да.
,,Premium,,марку всегда тяжело марку держать ..тут с иронией.Обращайтесь к Юристам Форума,отзывы есть,Профессионалы с большой буквы.

За Законом не "не решаемый" . Вмписується дитина і тількт тоді рєшаємий.
Нет... Где Вы такой закон увидели...? Нет такого закона...
За Законом не "не решаемый" . Вмписується дитина і тількт тоді рєшаємий.
Так называемая "прописка" вообще не имеет никакого отношения для отчуждения имущества...

Нет... Где Вы такой закон увидели...? Нет такого закона...

Так называемая "прописка" вообще не имеет никакого отношения для отчуждения имущества...
Ви зараз про що ? Якщо ви є правозахистником , то підійдіть до опікунської ради ,там багато чого нового дізнаєтесь .

Назад
Угорі