МФО, 39 у мене 33 у жінки, вихожу на просрочку

• Автор теми Автор теми Ivan G
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 430
  • Перегляди Перегляди 25K
Думаєте що тс бреше?
непонятка вышла

вы, как я понял, не согласны с тем, что нет разницы, 5 мфо или 70
имхо, разницы технически нету, ибо в обоих случаях риски сводятся только к инн/суду по каждому отдельно договору
но - от себя - можно было бы написать про риск зведеного виконавчого, тогда разница в количестве мфо появляется, ибо кардинально меняется сумма по одному вп (упомянул, что, как зведене вп работает в плане мфо, мне не совсем понятно)

непонятка вышла

имхо, разницы технически нету, ибо в обоих случаях риски сводятся только к инн/суду по каждому отдельно договору
но - от себя - можно было бы написать про риск зведеного виконавчого, тогда разница в количестве мфо появляется, ибо кардинально меняется сумма по сумме одного вп (упомянул, что, как зведене вп работает в плане мфо, мне не совсем понятно)
А в чем разница между кучей ип по налоговой, к примеру, и по мфо?))
Все работает одинаково

S11011-113502.webp

Якщо вам не вдалось мене зрозуміти, то я скажу - то був сарказм

Два роки, вже сил нема, підкажіть яку програмку на айфон установити, щоб з базою була?
Труколер. Можете взагалі заблочити всі вхідні які не в телефоній книзі. Спокійніше буде.

Все работает одинаково
Стаття 30. Особливості виконання кількох рішень у разі надходження на виконання кількох виконавчих документів щодо одного боржника
Виконання кількох рішень про стягнення коштів з одного боржника здійснюється приватним виконавцем у рамках зведеного виконавчого провадження.

Подробного разьяснения, что такое зведене вп, а также обьединяются ли суммы каждого документа в одну сумму (и описание последствий, если сумма по зведеному вп больше 120 000 грн), не нашел, как и связи зведеного вп с шестым разделом закона про вп
надіюсь зараз ви зрозуміли те, що я хотів сказати?
то, что это сарказм, было понятно :rolleyes: непонятно лишь, разделили вы этим сарказмом точку зрения цитируемого вами сообщения, или наоборот, не согласны с ней..

Останнє редагування:
Adios, скажу ще раз, особисто я бачу різницю в кількості мфо. Краще щоб було 5 більших, аніж 25 дрібних

Я не с наездом, но все же, какой нибудь закон, инструкцию, порядок и тд, в котором было бы конкретно написано, что при продаже жилья, где прописан ребенок, без права собственности, эту продажу надо согласовывать с опекой можете привести?
Зі слів п"яти київських нотаріусів.

ст. 17 Закону України "Про Охорону дитини"
ст.27 положення (Закон) "про нотаріат "
ч.6 ст. 203 Цивільного кодексу України
ч.4 ст. 12 Закону про "основи соціального захисту бездомних та безпритульних дітей"

Саме на ці ст. посилаються нотаріуси у своїх Заявах ( для внутрішнього користування) .

Перечитувати їх не буду ,не маю часу.

Від себе скажу. Два роки тому адвокатом (знайомим) було виграно справу про скасування укладеного Договору купівлі-продажу.
На момент укладання Договору в квартирі була зареєстрована дитина 14 років.

Один залез в яму с дер..мом по пояс,другой по шею. Интересно кому похуже.

Зі слів п"яти київських нотаріусів.

ст. 17 Закону України "Про Охорону дитини"
ст.27 положення (Закон) "про нотаріат "
ч.6 ст. 203 Цивільного кодексу України
ч.4 ст. 12 Закону про "основи соціального захисту бездомних та безпритульних дітей"

Саме на ці ст. посилаються нотаріуси у своїх Заявах ( для внутрішнього користування) .

Перечитувати їх не буду ,не маю часу.

Від себе скажу. Два роки тому адвокатом (знайомим) було виграно справу про скасування укладеного Договору купівлі-продажу.
На момент укладання Договору в квартирі була зареєстрована дитина 14 років.
Стаття 17. Право дитини на майно

Кожна дитина, в тому числі й усиновлена, має право на одержання в установленому законом порядку в спадщину майна і грошових коштів батьків чи одного з них у разі їх смерті або визнання їх за рішенням суду померлими незалежно від місця проживання. Дитина, батьки якої позбавлені батьківських прав, не втрачає права на успадкування їх майна.

У разі визнання батьків або одного з них рішенням суду безвісно відсутніми дитина має право на утримання за рахунок їх коштів і майна.

Батьки або особи, які їх замінюють, не мають права без дозволу органів опіки і піклування, наданого відповідно до закону, укладати договори, які підлягають нотаріальному посвідченню та/або державній реєстрації, відмовлятися від належних дитині майнових прав, здійснювати поділ, обмін, відчуження житла, зобов’язуватися від імені дитини порукою, видавати письмові зобов’язання.

{Частина третя статті 17 в редакції Закону № 3234-VI від 19.04.2011}

Суд у разі позбавлення батьків батьківських прав або відібрання дитини без позбавлення батьківських прав одночасно накладає заборону на відчуження майна та житла дітей, про що повідомляє нотаріуса за місцем знаходження майна та житла.

{Частина четверта статті 17 із змінами, внесеними згідно із Законом № 2435-VI від 06.07.2010}

Інші майнові права дитини та порядок їх захисту встановлюються законами України.
Стаття 27. Відповідальність приватного нотаріуса

Шкода, заподіяна особі внаслідок незаконних дій або недбалості приватного нотаріуса, відшкодовується в повному розмірі.

Нотаріус не несе відповідальності у разі, якщо особа, яка звернулася до нотаріуса за вчиненням нотаріальної дії:

подала неправдиву інформацію щодо будь-якого питання, пов’язаного із вчиненням нотаріальної дії;

подала недійсні та/або підроблені документи;

не заявила про відсутність чи наявність осіб, прав чи інтересів яких може стосуватися нотаріальна дія, за вчиненням якої звернулася особа.
Стаття 203. Загальні вимоги, додержання яких є необхідним для чинності правочину

1. Зміст правочину не може суперечити цьому Кодексу, іншим актам цивільного законодавства, а також інтересам держави і суспільства, його моральним засадам.

{Частина перша статті 203 в редакції Закону № 2756-VI від 02.12.2010}

2. Особа, яка вчиняє правочин, повинна мати необхідний обсяг цивільної дієздатності.

3. Волевиявлення учасника правочину має бути вільним і відповідати його внутрішній волі.

4. Правочин має вчинятися у формі, встановленій законом.

5. Правочин має бути спрямований на реальне настання правових наслідків, що обумовлені ним.

6. Правочин, що вчиняється батьками (усиновлювачами), не може суперечити правам та інтересам їхніх малолітніх, неповнолітніх чи непрацездатних дітей.

Стаття 12. Захист прав та інтересів дітей під час вчинення правочинів щодо житлових приміщень

1. Держава охороняє і захищає права та інтереси дітей під час вчинення правочинів щодо нерухомого майна.

2. Неприпустиме зменшення або обмеження прав та інтересів дітей під час вчинення будь-яких правочинів щодо жилих приміщень.

3. Органи опіки та піклування здійснюють контроль за дотриманням батьками та особами, які їх замінюють, житлових прав і охоронюваних законом інтересів дітей відповідно до закону.

{Частина третя статті 12 в редакції Закону № 3234-VI від 19.04.2011}

4. Для вчинення будь-яких правочинів щодо нерухомого майна, право власності на яке або право користування яким мають діти, необхідний попередній дозвіл органів опіки та піклування, що надається відповідно до закону. Посадові особи органів опіки та піклування несуть персональну відповідальність за захист прав та інтересів дітей при наданні дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна, яке належить дітям.

или, я ослеп))) или тут нет ни слова о прописке и согласовании с опекой купли-продажи, при прописке))

А вы хотите ,чтобы было написано "заборонено відчужувати нерухомість ,де зареєстрована дитина до 18 років" ?
Сами знаете , что такого никогда не будет.

А вы хотите ,чтобы было написано "заборонено відчужувати нерухомість ,де зареєстрована дитина до 18 років" ?
Сами знаете , что такого никогда не будет.
именно это, я и хочу))) иначе позиция "ребенок прописан, нельзя отчуждать" всего лишь мысли, не подкрепленные законодательной базой :dntknw:

именно это, я и хочу))) иначе позиция "ребенок прописан, нельзя отчуждать" всего лишь мысли, не подкрепленные законодательной базой :dntknw:
В нашем законодательстве всегда есть место для маневров .

Ни один нотариус не захочет скитаться по судам годами . Поэтому будет ссылаться на всевозможные статьи . Дело не в правильности его действий . Он как раз правильно всё делает. Дело в несовершенном законодательстве.
Если бы было написано "разрешено продавать с зарегистрированными несовершеннолетними ". то так бы и было.

Стаття 30. Особливості виконання кількох рішень у разі надходження на виконання кількох виконавчих документів щодо одного боржника
Виконання кількох рішень про стягнення коштів з одного боржника здійснюється приватним виконавцем у рамках зведеного виконавчого провадження.

Подробного разьяснения, что такое зведене вп, а также обьединяются ли суммы каждого документа в одну сумму (и описание последствий, если сумма по зведеному вп больше 120 000 грн), не нашел, как и связи зведеного вп с шестым разделом закона про вп

то, что это сарказм, было понятно :rolleyes: непонятно лишь, разделили вы этим сарказмом точку зрения цитируемого вами сообщения, или наоборот, не согласны с ней..
обьеденяются)) для этого и установили очереденость погашения задолженности

Нельзя купить квартиру с ребенком. Вы не сможете ею распоряжаться полноправно в дальнейшем. Вы не сможете ,даже через суд, выписать оттуда ребёнка ,если у него нет другого места для проживания.

В нашем законодательстве всегда есть место для маневров .

Ни один нотариус не захочет скитаться по судам годами . Поэтому будет ссылаться на всевозможные статьи . Дело не в правильности его действий . Он как раз правильно всё делает. Дело в несовершенном законодательстве.
Если бы было написано "разрешено продавать с зарегистрированными несовершеннолетними ". то так бы и было.
я не спорю, что "выкидывать детей на улицу" это не лучший план)))
но у вас, то спор возник о том, что законодательно это запрещено))) но вы сами видите, что нет такой нормы)))
по поводу судиться нотариусу годами)))) отказ в нотариальных действиях тоже обжалуется в суде)))

Назад
Угорі